Feyza Çıpa

Feyza Çıpa

Son dakika feyza çıpa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feyza çıpa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feyza çıpa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feyza Çıpa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feyza çıpa gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 feyza çıpa haberi bulunmuştur. Tüm feyza çıpa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi? Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, bir dönem rol aldığı "Benim Adım Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le geçen yıl Gaziantep'te sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ülker 1 yıldır eşi Kutsi'den şiddet gördüğünü açıklayarak bomba etkisi yarattı. Peki, Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
21.07.2022 Magazin
Feyza Çıpa'dan Kutsi'nin evliliğine şaşırtan tepki!
Feyza Çıpa'dan Kutsi'nin evliliğine şaşırtan tepki! Oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı 'Benim Annem Bir Melek' dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le evlendi. Kutsi'nin sekiz yıl aşk yaşayıp ayrıldığı Feyza Çıpa'dan şaşırtan bir tepki geldi.
12.03.2021 Magazin
Şaşırtan fotoğraf! Ünlü şarkıcı Kutsi evlendi!
Şaşırtan fotoğraf! Ünlü şarkıcı Kutsi evlendi! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı “Benim Annem Bir Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le evlendi.
11.03.2021 Magazin
Feyza Çıpa'dan ihanet sorusuna yanıt!
Feyza Çıpa'dan ihanet sorusuna yanıt! Oyuncu Feyza Çıpa, önceki akşam Tarabya’da seyir halinde görüntülendi. Kutsi ile 7 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda sona eren oyuncu Feyza Çıpa, özel hayatı hakkında konuştu.
13.01.2021 Magazin
Kutsi'den 'ayrılık' iddiasına cevap!
Kutsi'den 'ayrılık' iddiasına cevap! Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, önceki gün Etiler'de bir müzik markette Barış Manço plaklarına bakarken görüntülendi.
6.10.2018 Magazin
Kutsi sevgilisi için şarkı yazdı!
Kutsi sevgilisi için şarkı yazdı! Önümüzdeki yaz dünya evine girmeye hazırlanan Kutsi ile Feyza Çipa, ele ele bir davete katıldılar.
4.01.2018 Magazin
Nişan tamam düğün yaza
Nişan tamam düğün yaza Şarkıcı Kutsi, uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı oyuncu Feyza Çıpa ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
3.12.2017 Magazin
Düğüne bekleriz
Düğüne bekleriz Dizi çekimleri sırasında attan düşerek yaralanan şarkıcı Kutsi, önceki gün nişanlısı Feyza Çıpa ile Etiler’de objektiflere takıldı.
23.11.2017 Magazin
Evleniyoruz
Evleniyoruz Kutsi, uğruna 7 yıllık eşinden boşandığı oyuncu Feyza Çıpa ile evlilik kararı aldı.
15.11.2017 Magazin
Ayrılığı Feyza barışmayı  Kutsi duyurdu
Ayrılığı Feyza barışmayı Kutsi duyurdu Oyuncu Feyza Çıpa, 4 yıldır birlikte olduğu Kutsi ile ayrıldığını açıklamış, “Son dönemde anlaşmazlıklar yaşıyorduk, medenice ayrıldık” demişti.
29.09.2017 Magazin
Kutsi'den ters köşe! Paylaştı...
Kutsi'den ters köşe! Paylaştı... Kutsi, uğruna eşini boşadığı Feyza Çıpa'dan geçtiğimiz hafta ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı fotoğraf paylaşarak dosta düşmana sevgilisiyle barıştıklarını duyurdu.
29.09.2017 Magazin
Kutsi’ye dönmeyeceğim!
Kutsi’ye dönmeyeceğim! Kutsi ile Feyza Çıpa ayrılığının aynı dönemlerinde nişanlısı ile düğününü iptal eden eski eş Sinem Bayraktutar’dan bir takipçisinin “Kutsi ile barışma imkanınız var mı?” sorusuna net cevap: “Barışma imkanımız yok!”
27.09.2017 Magazin
Evlilik krizi ayrılık getirdi
Evlilik krizi ayrılık getirdi Kutsi (44), uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı oyuncu Feyza Çıpa’dan ayrıldı. İddiaya göre çiftin ayrılık nedeni, Kutsi’nin evliliğe yanaşmaması.
27.09.2017 Magazin
Feyza Çıpa-Kutsi çifti herkesi şoke etti!
Feyza Çıpa-Kutsi çifti herkesi şoke etti! Oyuncu Feyza Çıpa ile 4 yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Kutsi ayrılık kararı aldı.
26.09.2017 Magazin
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı Kanal D 12 Eylül Salı günü yayın akışı Çocuklar Duymasın dizisiyle başlıyor. Çocuklar Duymasın dizisinin hemen ardından Kanal D İle Günaydın Türkiye programı yayın akışında yerini alıyor. Ardından Hayatın Penceresinden programı canlı yayınıyla ekranla geliyor. Hayatın Penceresinden programının ardından Nursel’le Evin Tadı yeni bölümüyle sizlerle olacak. Evin Tadı programından sonra öğle vakitlerinde Magazin D ve Arka Sokaklar yer alıyor. Akşam kuşağı geldiğinde Kanal D Haber yayınlanıyor. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde Bordo Bereliler Suriye TV’de ilk kez Kanal D ekranlarına geliyor. Gece kuşağında ise dizi ve programların tekrar bölümleri yayınlanıyor. Kanal D 12 Eylül Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
El ele yemekte
El ele yemekte Kutsi, uğruna 2 kızının annesi Sinem Bayraktutar’la 7 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi Feyza Çipa ile her yerde birlikte.
7.08.2017 Magazin
Ayrılmadık
Ayrılmadık Kutsi, uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı sevgilisi Feyza Çıpa ile artık saklanmıyor.
27.07.2017 Magazin
Kutsi 'evlenmek istemiyorum' diyerek terk etti!
Kutsi 'evlenmek istemiyorum' diyerek terk etti! Kutsi ve sevgilisi Feyza Çıpa arasında gerginlik çıktı. Ünlü şarkıcı evi terk etti.
25.06.2017 Magazin
Fasıllı iftar yemeği
Fasıllı iftar yemeği Geleneksel hale gelen ünlülerin Ramazan ayı iftarlarının başlangıcını prodüktör Polat Yağcı yaptı. Ünlü isimler yemek sonrası fasıl yaparak sesleri ile büyüledi
30.05.2017 Magazin
Evlilik krizi
Evlilik krizi Şarkıcı Kutsi’nin uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı Feyza Çıpa ile ilişkisinde ‘evlilik krizi’ çıktı
23.05.2017 Magazin
Kutsi'den sevgilisi Feyza Çıpa’ya romantik doğum günü sürprizi
Kutsi'den sevgilisi Feyza Çıpa’ya romantik doğum günü sürprizi Ünlü şarkıcı ve oyuncu, Feyza Çıpa’nın doğum gününü renkli bir sürprizle kutladı
21.05.2017 Magazin
Kutsi'den Feyza Çıpa'ya evlenme teklifi!
Kutsi'den Feyza Çıpa'ya evlenme teklifi! Kutsi, dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Feyza Çıpa'ya bakın nasıl bir evlilik teklifinde bulundu?
7.05.2017 Magazin
Kutsi her ay 8 bin lira verecek!
Kutsi her ay 8 bin lira verecek! Nafaka davasını kaybeden Kutsi, boşandığı eski eşi Sinem Bayraktutar'da olan çocuklarına her ay 8 bin lira ödeyecek.
30.04.2017 Magazin
Ayakta alkışlandılar
Ayakta alkışlandılar ‘Bordo Bereliler Suriye’ filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı.
5.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Feyza Çıpa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feyza çıpa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.