Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi? Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, bir dönem rol aldığı "Benim Adım Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le geçen yıl Gaziantep'te sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ülker 1 yıldır eşi Kutsi'den şiddet gördüğünü açıklayarak bomba etkisi yarattı. Peki, Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
21.07.2022 Magazin
Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri adım attı! 'Gerçek hayatta daha iyi oyuncu'
Kutsi'nin eşi Sibel Ülker geri adım attı! 'Gerçek hayatta daha iyi oyuncu' Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, rol aldığı dizinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Sibel Ülker bir yılı aşkın süredir psikolojik şiddete maruz kaldığını dile getirmiş ve oklar Kutsi’ye çevrilmişti. Kutsi'nin eşi Sibel Ülker, sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne sürdü.
21.07.2022 Magazin
Şaşırtan fotoğraf! Ünlü şarkıcı Kutsi evlendi!
Şaşırtan fotoğraf! Ünlü şarkıcı Kutsi evlendi! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı “Benim Annem Bir Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le evlendi.
11.03.2021 Magazin
Kutsi, Sibel Ülker ile aşk yaşıyor! Dizideki çocuk oyuncunun annesi...
Kutsi, Sibel Ülker ile aşk yaşıyor! Dizideki çocuk oyuncunun annesi... Oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile aşk yaşamaya başladı.
21.11.2020 Magazin