FETÖ zanlısının fuhuş pazarlığı iddianamede!
FETÖ zanlısının fuhuş pazarlığı iddianamede! FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişi öncesi Polatlı ve Karaman, sonrasında ise Aksaray'da "ilçe ve il imamı" olan, 2018'de Mersin'de yakalanan Süleyman D. hakkında "terör örgütü kurmak ve yönetmek" suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kardeşine ait sahte kimlikle yakalanan ve telefon görüşmeleri polis tarafından takibe alınan zanlının, hakkında yakalama kararı bulunduğu dönemde fuhuş için 2 kadınla görüştüğü tespit edildi.
1.03.2019 Gündem
FETÖ zanlısı parkta yakalandı
FETÖ zanlısı parkta yakalandı Kahramanmaraş’ta asayiş ekiplerince yapılan kontrollerde FETÖ üyeliğinden aranan bir kişi parkta yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Rodos'a kaçmak isteyen FETÖ zanlısı tutuklandı
Rodos'a kaçmak isteyen FETÖ zanlısı tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Muğla'nın Marmaris ilçesinden Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçma hazırlığındayken yakalanan zanlı Sinop'ta tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ zanlısı eski askerden gazetecilere pişkin sözler
FETÖ zanlısı eski askerden gazetecilere pişkin sözler Görüntüsü çeken gazetecilere, “Çek çek kardeşim çek” diyerek tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem