ByLock itirafçısı: ‘Öz’ün birebir imamı Osman Canpolat’
ByLock itirafçısı: ‘Öz’ün birebir imamı Osman Canpolat’ Erzurum’daki FETÖ yapılanmasına ilişkin soruşturmada itirafçı olan ‘mühendislerin imamı’ Ramazan İ., firari eski savcı Zekeriya Öz’ün ‘bire bir imamı’nın Osman Canpolat olduğunu ileri sürdü. Ramazan İ., FETÖ’nün Erzurum’daki yapılanmasına ilişkin soruşturmada 2016 Aralık’ta gözaltına alındı. Şüpheli, FETÖ’nün Erzurum yapılanmasını ve ByLock kullanıcısı olduğunu ayrıntılı şekilde anlattığı gerekçesiyle adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. ByLock içeriklerine ulaşılınca Ramazan İ.’nin 30 Nisan’da yeniden ifadesi alındı.
7.06.2019 Gündem
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına operasyon: Çok sayıda gözaltı var
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına operasyon: Çok sayıda gözaltı var Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığındaki FETÖ yapılanmasına ilişkin 102 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Şüphelilerden 30'u, Ankara merkezli 27 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Adliye personelleri iddianame tamam! Sayı 129...
Adliye personelleri iddianame tamam! Sayı 129... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılğı'nca 129 adliye personeli hakkında iddianame düzenlendi. Şüpheliler arasında katiplerin yanı sıra öğretmen, bilgisayar mühendisi, hemşirenin de bulunduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘Deniz Kuvvetleri sorumlusu Arabacı’ydı’
‘Deniz Kuvvetleri sorumlusu Arabacı’ydı’ Deniz Kuvvetleri’ndeki FETÖ yapılanmasına ilişkin iddianamede örgütün ‘Deniz’deki yöneticisi olarak Tuğamiral Arabacı gösterildi
29.09.2021 Gündem