Pakistan'dan flaş FETÖ hamlesi! Terör örgütü...
Pakistan'dan flaş FETÖ hamlesi! Terör örgütü... Pakistan Yüksek Mahkemesi, FETÖ'nün ülkede terör örgütü ilan edilmesi için İçişleri Bakanlığı'na talimat verdi. Mahkeme, ülkedeki FETÖ okullarının Maarif Vakfı'na devredilmesine hükmetti. Karar sonrası Dışişleri Bakanlığı, "FETÖ'nün Pakistan'da terör örgütü ilan edilmesini öngören karar memnuniyet ve takdirle karşılanmıştır" açıklaması yaptı.
28.12.2018 Dünya
FETÖ elebaşını 'peygamberimiz' diye kaydetmiş
FETÖ elebaşını 'peygamberimiz' diye kaydetmiş Daha önce itirafçı olarak etkin pişmanlıktan yararlanan ve tahliye olan eski Danıştay Üyesi Hamza Eyidemir'in, bilgisayarına Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in fotoğrafını "Peygamberimiz" diye kaydettiği ortaya çıktı. İtiraf içeren ifadelerini de duruşmada değiştiren Eyidemir'in tutuklanmasına karar verildi.
26.12.2018 Gündem
ByLock deşifre edildi! Şimdi sıra Eagle'da
ByLock deşifre edildi! Şimdi sıra Eagle'da FETÖ'nün şifreli mesaj programı ByLock’u deşifre eden MİT, şimdi de örgütün 15 Temmuz gecesi kullandığı belirlenen Eagle yazışmaları üzerinde çalışıyor. Yeni sistemin de çözümlendikten sonra darbe davalarına ışık tutması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
"O emniyet müdürünü alın!"
"O emniyet müdürünü alın!" Kars'ta devam eden FETÖ davasında tutuksuz yargılanan Uzman Jandarma Celal Atik Armağan savunmasında, sözde sıkıyönetim komutanı Ali Avcı ile karşılaştıklarını ve Avcı'ın teslim olmayan Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın alınması için kızarak emirler verdiğini duyduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem