Fetih 1453

Fetih 1453

Son dakika Fetih 1453 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fetih 1453 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fetih 1453 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetih 1453

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetih 1453 gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 fetih 1453 haberi bulunmuştur. Tüm fetih 1453 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazaya ilk müdahale mehter takımından geldi
Kazaya ilk müdahale mehter takımından geldi Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasına ilk müdahaleyi Afyon’dan konserden dönen mehter takımı üyeleri yaptı. Kaza nedeniyle şoka giren yolculara su veren sakinleştiren mehteran, ambulanslar gelene kadar olay yerinden ayrılmadı.
24.07.2022 Yaşam
İlker Kurt kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Oyuncu İlker Kurt’un oynadığı diziler ne, eşi kim, nerelidir, ölüm nedeni belli oldu mu?
İlker Kurt kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Oyuncu İlker Kurt’un oynadığı diziler ne, eşi kim, nerelidir, ölüm nedeni belli oldu mu? İlker Kurt kimdir, neden öldü, oynadığı diziler hangileri? sorularının ardı arkası kesilmiyor. İlker Kurt'un kim olduğu, ölümü nedeni, hayatı gibi detaylar Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu'nun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sonrası merak konusu oldu. Terzioğlu’nun İlker Kurt’un hayatını kaybettiğini açıklamasıyla İlker Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? soruları yoğunluk kazandı. İşte Kanıt, Fetih 1453 oyuncusu İlker Kurt’un oynadığı diziler ve ölüm sebebi ile ilgili detaylar…
6.06.2022 Magazin
Oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti!
Oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti! Oyuncu İlker Kurt'un hayatını kaybettiğini Filim-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu sosyal medya hesabından duyurdu.
5.06.2022 Magazin
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı?
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı? Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Abdurrahman Gazi karakteriyle hafızalara kazınan Celal Al, Amerika’da Ermenilerin karşısına dikildi. New York’ta Türkiye konsolosluğu önünde toplanan Ermenilerin eylemlerine bozkurt işaretiyle karşılık veren oyuncu Al, 'Ne mutlu Türküm diyene!' sözleriyle haykırdı. Peki, Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde rol aldı?
25.04.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler… Basketbolculuk ve modellik kariyerine oyuncu olarak devam eden İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı, itfaiye ekipleriyle birlikte alevlerin termik santrale yaklaşmaması için mücadele etti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında 'Pars: Narkoterör' yaşan İbrahim Çelikkol’un biyografisi merak edilmeye başlandı. İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
4.08.2021 Gündem
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi!
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi! İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümü kutlanıyor. Hazreti Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul’un fethinin 568. yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor. Peki, 29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi nasıl oldu? İstanbul'un Fethinin önemi ne? İstanbul nasıl feth edildi? İstanbul ne zaman fethedildi? Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethettiğinde kaç yaşındaydı? İşte 29 Mayıs 1453 İstanbul'un kurtuluşu tarihi!
29.05.2021 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır?  Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebeklerinin kırkı çıktı. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğumdan önce çektirdikleri fotoğraflarını doğumdan sonra da aynı pozu vererek yeniden sosyal medyadan paylaştı. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebekleri dünyaya geldi. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğum sırasında eşi Mihre Çelikkol’u yalnız bırakmadı? Peki, Mihre Mutlu kimdir?
6.12.2019 Gündem
TEKNOFEST'te 3 milyon liranın üzerinde ödül dağıtılacak
TEKNOFEST'te 3 milyon liranın üzerinde ödül dağıtılacak TEKNOFEST İstanbul kapsamında düzenlenecek yarışmalarda dereceye girenler, toplamda 3 milyon liranın üzerinde ödülün sahibi olacak.
14.09.2019 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST'e başvuru yağıyor
TEKNOFEST'e başvuru yağıyor Türkiye'nin en büyük teknoloji buluşması TEKNOFEST'in ilk yılında ulaştığı başarı ve gençler arasında yarattığı heyecanla teknoloji yarışmalarına başvurular geçen yıla göre ciddi artış gösterdi.
3.03.2019 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST başvurusu bugün sona eriyor
TEKNOFEST başvurusu bugün sona eriyor TEKNOFEST için başvurular 28 Şubat'ta bugün sona erecek.
28.02.2019 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu...
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu... TEKNOFEST, 17-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,"Amacımız ülkemizi yüksek teknoloji, havacılık ve uzay alanlarında zirveye taşıyacak gençlerimizin çalışmalarıyla toplumsal bir dönüşüm sağlamak" dedi.Kazanan takımları, toplamda 2 milyon TL'nin üzerinde bir ödül bekliyor.
13.02.2019 Ekonomi
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.
18.12.2018 Televizyon
TEKNOFEST İstanbul, ikinci gününde devam ediyor
TEKNOFEST İstanbul, ikinci gününde devam ediyor Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirilen, Demirören Medya'nın da iletişim sponsorları arasında yer aldığı TEKNOFEST ikinci gününde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Sabah erken saatlerden itibaren binlerce kişinin akın ettiği festivalde farklı kategorilerde birçok etkinlik düzenleniyor...
21.09.2018 Gündem
Büyük gün bugün! TEKNOFEST'te nefes kesen anlar...
Büyük gün bugün! TEKNOFEST'te nefes kesen anlar... T3 Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen TEKNOFEST, kapılarını açıyor. Alana girişler için kontrol noktaları oluşturulurken, misafirlerin ihtiyaçları için çok sayıda sosyal donatı alanı inşa edildi.Teknoloji yarışmalarına toplamda 750 takım ve 2 binin üzerinde yarışmacı katılıyor. İEET, 3 gün sürecek TEKNOFEST'e ulaşım için 16 merkezden ücretsiz otobüs seferleri planladı.Öte yandan etkinlik nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Solotürk F-16 uçağı, Challenger iş jeti, Formula 1 aracı, spor arabalar ile AK Parti milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun kullandığı Kawasaki motosiklet TEKNOFEST kapsamında yarıştı. Heyecanlı yarışının kazananı ise Sofuoğlu oldu.
20.09.2018 Ekonomi
Oyuncu Ali Riza Soydan Belçika'da yanlış tedavi mağduru oldu
Oyuncu Ali Riza Soydan Belçika'da yanlış tedavi mağduru oldu Tiyatro oyuncusu ve sinema emekçisi Ali Rıza Soydan, Belçika’da bir hastanede uygulanan yanlış tedavi sonucu vücudundaki kanserin geç teşhis edildiğini ve ilerlediğini ileri sürdü.
9.07.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba 30 Mayıs Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fetih 1453” adlı nefes kesen yerli sinema filmi karşınıza çıkıyor. Tarihin o asırlar geçmiş eski dönemlerini günümüzde yaşatan film ile akşamınızı çok daha heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
30.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Nisan Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Nisan Çarşamba 25 Nisan Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu sabah tekrarını izleyerek mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Fetih 1453” adlı tarihi sinema filmi ile nefes kesen anlar yaşayabileceksiniz. Çarşamba akşamı ne izleyeceğinize henüz karar vermediyseniz bu heyecan dolu efsanevi filmi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.04.2018 Gündem
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 2. fragmanı yayınlandı!
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 2. fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin büyük bir merakla beklenen yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İşte büyük bir merakla beklenen dizinin ilk iki fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu...
22.02.2018 Magazin
Ünlü yapımcı Servet Aksoy eşinden boşandı!
Ünlü yapımcı Servet Aksoy eşinden boşandı! İzmir'de yaşayan, 'Recep İvedik', 'Fetih 1453' gibi filmlerin yapımcılığını yapan ünlü yapımcı Servet Aksoy, kendi gibi yapımcı olan 8 yıllık eşi Ebru Aksoy'dan boşandı.
9.01.2018 Magazin
Susurluk kazası film oluyor!
Susurluk kazası film oluyor! 1996'da Balıkesir'de meydana gelen ve Türkiye'nin gündemini sarsan Susurluk kazası yıllar sonra film oluyor. Filmin çekimleri Ağustos ayında Londra’da başlıyor.
24.07.2017 Televizyon
Ünlü oyuncu Devrim Evin Türkiye'yi terk mi ediyor?
Ünlü oyuncu Devrim Evin Türkiye'yi terk mi ediyor? 6,5 buçuk milyon kişi tarafından izlenen 'Fetih 1453' filminde 'Fatih Sultan Mehmet' karakterine hayat veren Devrim Evin, "Türkiye'yi terk edip Londra'da yaşayacağı" iddiasına yanıt verdi.
10.01.2017 Magazin
Dün akşam ekranı sildi süpürdü!
Dün akşam ekranı sildi süpürdü! Kanal D ekranlarında yayınlanan Dağ filmi gecenin birincisi oldu, serinin ikinci filmi de vizyondaki beşinci haftasında 2,172,678 izleyiciye ulaşarak senenin en çok seyredilen filmleri listesinde ilk sıraya yükseldi.
12.12.2016 Magazin
Diriliş Ertuğrul 3. yeni sezon ne zaman başlayacak?
Diriliş Ertuğrul 3. yeni sezon ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul takipçileri için sevindirici haber geldi. Diriliş Ertuğrul 3. yeni sezonu ile 26 Ekim Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda nasıl maceralar yaşanacak... Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1'de.
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu kalp krizi geçirdi
Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu kalp krizi geçirdi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi 3.sezon oyuncu kadrosunda yer alan usta oyuncu Erden Alkan kalp krizi geçirdi
25.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fetih 1453 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetih 1453 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.