Konferans ligi rakipleri || Beşiktaş ve Fenerbahçe kaçıncı torbada, Beşiktaş'ın konferans ligi rakipleri kim oldu, UEFA Konferans ligi Fenerbahçe rakipleri kimdir?
Konferans ligi rakipleri || Beşiktaş ve Fenerbahçe kaçıncı torbada, Beşiktaş'ın konferans ligi rakipleri kim oldu, UEFA Konferans ligi Fenerbahçe rakipleri kimdir? Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu Sarı Lacivertliler, geçen yıl UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalarak topladığı puanlar sayesinde daha güçsüz rakiplerle eşleşti. Konferans Ligi’nde ikinci kez yer alan Fenerbahçe, turnuvada ilk kez gruplarda mücadele edecek.
1.09.2023 Şampiy10
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında Fenerbahçe, B grubunda Dinamo Kiev (Ukrayna), Rennes (Fransa) ve AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) ile eşleşti. Trabzonspor ise Kızılyıldız (Sırbistan), Monaco (Fransa) ve Ferencvaros (Macaristan) ile H grubunda yer aldı.
26.08.2022 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin rakipleri hangi takımlar olur?
UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin rakipleri hangi takımlar olur? Futbolseverlerin gözü Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarına ve rakiplerine çevrildi! Avrupa serüveni devam ediyor! UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri bugün belli oluyor. Peki, UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri!
13.12.2021 Gündem
Fenerbahçe'nin rakipleri kimler olur? UEFA Konferans Ligi'nde Play-Off kuraları ne zaman çekilecek? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri!
Fenerbahçe'nin rakipleri kimler olur? UEFA Konferans Ligi'nde Play-Off kuraları ne zaman çekilecek? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri! Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadelesi devam ediyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki son maçında Eintracht Frankfurt'u konuk etmişti. Son maçında puanını 6'ya yükselten Fenerbahçe yoluna UEFA Konferans Ligi'nden devam edecek. Son mücadelenin ardından Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off'larındaki muhtemel rakipleri belli oldu. Peki, Fenerbahçe'nin rakipleri kimler olur? UEFA Konferans Ligi'nde Play-Off kuraları ne zaman çekilecek? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri!
10.12.2021 Gündem