Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında Fenerbahçe, B grubunda Dinamo Kiev (Ukrayna), Rennes (Fransa) ve AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) ile eşleşti. Trabzonspor ise Kızılyıldız (Sırbistan), Monaco (Fransa) ve Ferencvaros (Macaristan) ile H grubunda yer aldı.
26.08.2022 UEFA Avrupa Ligi
FB kura çekimi hangi kanalda, Fenerbahçe kura çekimi saat kaçta? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle!
FB kura çekimi hangi kanalda, Fenerbahçe kura çekimi saat kaçta? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle! Fenerbahçe kura çekimi hangi kanalda, FB kura çekimi saat kaçta? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayın bilgileri ile ilgili detaylar araştırılıyor. Şampiyonlar Ligi'nde 2022-23 sezonu bugün kura çekimi yapılacak. İlk maçlar 5-6 Temmuz’da oynanacakken, rövanş maçları 12-13 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Peki, FB kura çekimi hangi kanalda, Fenerbahçe kura çekimi saat kaçta? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle…
15.06.2022 Şampiy10
UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin rakipleri hangi takımlar olur?
UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin rakipleri hangi takımlar olur? Futbolseverlerin gözü Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarına ve rakiplerine çevrildi! Avrupa serüveni devam ediyor! UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri bugün belli oluyor. Peki, UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri!
13.12.2021 Gündem