Fenerbahçe Galatasaray

Fenerbahçe Galatasaray

Son dakika Fenerbahçe Galatasaray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe Galatasaray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe Galatasaray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Galatasaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe galatasaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.212 fenerbahçe galatasaray haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe galatasaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak?
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak? Süper Kupa final maçı tatil edildi. 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa'da oynanan, geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı hakem kararıyla tatil edildi. U19 oyuncu kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, Icardi'nin ilk dakikada attığı gol sonrası sahadan çekildi. Bunun üzerine hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peki maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur?
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak?
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak? Süper Kupa final maçında son dakika gelişmesi: Geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanıyor. Maça U19 kadrosuyla 9 kişi çıkan Fenerbahçe, 3 oyuncusunun sakatlık sebebiyle çıkması sonra 6 kişi kalması planlanıyor. Bu durumda Futbol Disiplin Kuralları'na göre bir takım 6 kişi kaldığında maç tatil ediliyor. Peki Süper Kupa maçı ertelendi mi? FB GS Süper Kupa maçı tatil mi edildi? İşte detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor?
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor? Süper Kupa finali bu akşam Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak. Maça U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe'de takım içinde flaş detaylar ortaya çıktı. U19 oyuncularının akşam 18:30 sularında Şanlıurfa'da olması bekleniyor. Final maçında takımın başında İsmail Kartal'ın yerine çıkacak isim de belli oldu. Ancak Süper Kupa maçının ertelenmesi durumda hangi senaryoların yaşanacağı merak konusu oldu. İşte 7 Nisan Süper Kupa finali öncesi dikkat çeken detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda sınır tanımıyorlar. Rabbim hepsini ıslah etsin. Biz Şanlıurfa'ya Şanlıurfalılara güveniyoruz. Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz" dedi.
9.03.2024 Gündem
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri Türkiye Kupası'nda kura çekim heyecanı yaşandı. Son 16 turu maçlarının ardından Çeyrek final ve Yarı final kuraları çekildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef Ümraniyespor'un yeni CEO'su Nicolas Anelka için imza töreni düzenlendi. Fransız efsane töreninin ardından açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Fenerbahçe
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'un rakipleri belli oldu
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'un rakipleri belli oldu Türkiye Kupası'nda kura çekim heyecanı yaşanıyor. 5. tur maçlarının ardından kupanın favorileri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir gibi ekipler adını son 16 turuna yazdırmıştı. Türkiye Kupası kura çekimi başladı. Nefes kesen kura çekimini canlı olarak aktarıyoruz.
Fenerbahçe'de işler karıştı! İsmail Kartal takımdan gönderdi, Ali Koç geri alıyor
Fenerbahçe'de işler karıştı! İsmail Kartal takımdan gönderdi, Ali Koç geri alıyor Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kış transfer döneminde kadrosunu yıldız oyuncularla güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın takımdan gönderdiği yıldız takıma geri geliyor. 19 Ocak Cuma günü itibarıyla transferde sıcak saatler başladı. İşte detaylar...
19.01.2024 Fenerbahçe
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Fenerbahçe Galatasaray ne zaman oynayacak? FB GS ne zamana ertelendi? Süper Kupa ne zamana ertelendi?
Fenerbahçe Galatasaray ne zaman oynayacak? FB GS ne zamana ertelendi? Süper Kupa ne zamana ertelendi? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması beklenen Süper Kupa maçı organizasyondaki aksaklıklar nedeniyle iptal edildi. Ezeli rakiplerin arasında müsabakanın iptal nedeni açıklanmadı ancak sosyal medyadaki iddialar, Atatürk tişörtleri ve pankartlara izin verilmemesi nedeniyle oldu. Kulüpler gece geç saatlerde Türkiye'ye dönüş yaptı. Ancak taraftar, Süper Kupa'nın ne zaman nerede oynanacağını araştırmaya başladı. Peki Süper Kupa ne zamana ertelendi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa ne zaman oynanacak? İşte detaylar..
30.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu?
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu? 2022-23 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, bu akşam Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası sonrası TFF açıklama yaptı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? Fenerbahçe maça çıkacak mı, FB GS maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ertelendi mi?
29.12.2023 Şampiy10
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli oldu
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli oldu Dev derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmaya ise maç içerisindeki pozisyonlar ve maç öncesi soyunma odası koridorlarında yaşananlar damga vurdu. Karşılaşma öncesi iki takım arasında yaşanan kavganın nedeni ve sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk ile ilgili gerçekler de ortaya çıktı..
25.12.2023 Galatasaray
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı Fatih'te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. Bazen işe getirdiği altınları gösterip, 'Bunları karıma, kızıma hediye aldım' diye bize anlatıyordu. Onunla bu işe Eylül ayında girdik. İlk başlarda çektiği paraları kar payıyla birlikte geri veriyordu. Ben de onu 20 yıldır tanıyıp, güvendiğim için daha fazla kazanmak istedim. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi. Mağdurların şikayette bulunduğunu öğrenen M.R.B. cep telefonuyla Hülya Yıldırım'a ses kaydı atarak "İlk başlarda ne güzel her şeyi ödüyordum. Sonra yine oyuna döndüm, belki kazanırım diye. O iş, bu iş, altın işi hepsi yalan. Gidip birinden alıyordum, satıyordum. Oradan aldığımla başkasının parasını çıkartıyordum. Ben zaten kefenimi boynuma almışım. Ailem, çocuklarım, her şeyim gitti. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.
25.12.2023 Gündem
Fenerbahçe-Galatasaray derbisine Mustafa Denizli'den olay yorum: 40 yıldır böylesini az gördüm!
Fenerbahçe-Galatasaray derbisine Mustafa Denizli'den olay yorum: 40 yıldır böylesini az gördüm! Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından derbi heyecanının yerini tartışmalar aldı. Kariyerinde iki büyük takımı da çalıştırmış olan teknik direktör Mustafa Denizli de oynanan oyundan dolayı oldukça şaşkın olduğunu söyledi. İşte detaylar...
25.12.2023 Fenerbahçe
Penaltı ve kırmızı kart tartışmaları Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damga vurdu! İşte derbideki tartışmalı pozisyonlar...
Penaltı ve kırmızı kart tartışmaları Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damga vurdu! İşte derbideki tartışmalı pozisyonlar... Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de oynanan mücadelede 0-0 berabere kaldılar. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Arda Kardeşler ve ekibinin görev yaptığı Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle maçtan sonra da büyük tartışma yaratan Galatasaray'ın penaltı beklentisi içinde olduğu pozisyona ilişkin görüşler dikkat çekti.
25.12.2023 Fenerbahçe
Borsa İstanbul'da önemli temettü kararı!
Borsa İstanbul'da önemli temettü kararı! BIST Temettü Endekslerinin bir yılda dönemsel değerleme sayısı 4'e çıkarıldı. BIST Temettü Endekslerinin dönemsel değerleme sayısının artırılması amacıyla BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Setinde değişiklikler yapıldı.
25.12.2023 Ekonomi
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası TFF hamlesi: VAR kayıtları açıklansın demiyoruz...
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası TFF hamlesi: VAR kayıtları açıklansın demiyoruz... Fenerbahçe-Galatasaray derbisine tartışmalı pozisyonlar damgasını vurdu. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalar yaptı. Golsüz berabere biten karşılaşmada penaltılarının verilmediğini kaydeden Yazgan, TFF'ye başvuracaklarını açıkladı.
25.12.2023 Fenerbahçe
Derbi sonrası yıldız isme fena patladı! ''Dayanılmaz durumdaydı'
Derbi sonrası yıldız isme fena patladı! ''Dayanılmaz durumdaydı' Süper Lig'in 18'inci haftasında Fred'den yoksun Fenerbahçe, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin Galatasaray ile puanları paylaştığı dev derbiyi spor yazarları kaleme aldı. Ercan Güven, Dusan Tadic'in performansını eleştirdi.Ercan Güven, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası Dusan Tadic'e patladı 'Dayanılmaz durumdaydı'... Kadıköy'de taraftarının önünde istediği performansı sergileyemeyen sarı-lacivertliler sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından spor yazarları değerlendirmelerde bulundu.
25.12.2023 Şampiy10
Galatasaray, Icardi'nin morluğunu paylaştı! Fenerbahçe ve Dzeko'dan yanıt gecikmedi
Galatasaray, Icardi'nin morluğunu paylaştı! Fenerbahçe ve Dzeko'dan yanıt gecikmedi Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin gözünün morardığı fotoğrafı paylaşarak, “Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz!” ifadelerini kullandı.
24.12.2023 Futbol
İsmail Kartal'a tepki: Değişiklik yapsana korkak herif!
İsmail Kartal'a tepki: Değişiklik yapsana korkak herif! Fenerbahçe Galatasaray derbisi 0-0 sonuçlandı. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynana maçta tam 46 faul yapıldı. Canlı yayın sırasında kulaklara gelen bir ses ise sosyal medyaya damga vurdu. Fenerbahçeli bir taraftar, İsmail Kartal'a oyuncu değişikliği konusunda tepki gösterdi. Canlı yayına yansıyan seste taraftar, "Sen nasıl bir adamsın, değişiklik yapsana korkak herif" dedi.
24.12.2023 Futbol
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi beklentileri karşılamadı! Gol değil faul rekoru kırıldı
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi beklentileri karşılamadı! Gol değil faul rekoru kırıldı Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı.. En fazla faule sahne olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı geride kaldı. Oldukça sert geçen maçta yüksek pozisyonlu olmaması sebebiyle seyir zevkinden uzak kaldı.
24.12.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Galatasaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe galatasaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.