Fenerabahçe

Fenerabahçe

Son dakika fenerabahçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fenerabahçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fenerabahçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerabahçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerabahçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 fenerabahçe haberi bulunmuştur. Tüm fenerabahçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den Ekambi'ye son teklif!
Fenerbahçe'den Ekambi'ye son teklif! Fenerbahçe, 30 yaşındaki kanat oyuncusu Karl Toko Ekambi için Lyon'la son kez masaya oturacak.
6.08.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un Sevilla 11'i hemen hemen belli oldu! 3 değişiklik var
Jorge Jesus'un Sevilla 11'i hemen hemen belli oldu! 3 değişiklik var UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ilk 11'i hemen hemen şekillendi.
15.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
İsmail Kartal sürprizi! Geri dönüyor
İsmail Kartal sürprizi! Geri dönüyor En son geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal'ın Gaziantep FK ile masaya oturduğu bildirildi.
25.01.2023 Gaziantepspor
'Aşk Adamı'ndan' sonra yeni lakabı olay oldu! İcardi'ye Türkiye'de rekor kıran dizi yakıştırması
'Aşk Adamı'ndan' sonra yeni lakabı olay oldu! İcardi'ye Türkiye'de rekor kıran dizi yakıştırması Dün akşam 76.dakikada oyuna girmesine rağmen derbide 1 gol 1 asistlik performans ortaya koyan Mauro İcardi'nin performansı tam not alırken, Fenerbahçe maçından sonra Galatasaray taraftarlarının yıldız futbolcuya taktıkları yeni lakap ise olay yarattı. Avrupa basınının geniş olarak ele aldığı Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesinde Sergio Oliveira'ya dikkat çekilirken, Jesus'un Okan Buruk karşısında çaresiz kalması ayrıca manşetlerde taşındı.
9.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Yıldız' göndermesi
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Yıldız' göndermesi Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe'nin beş yıldızlı logosuna tepki gösterdi.
8.01.2023 Galatasaray
Ali Koç'a kötü haber! 8 milyon euro havaya uçtu 'Onu istemiyoruz geri alın'
Ali Koç'a kötü haber! 8 milyon euro havaya uçtu 'Onu istemiyoruz geri alın' Yıllardır golcü problemini çözemeyen ve forvet hattını güçlendirmek için toplamda 8 milyon euro'ya satın alınan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönecek olması sarı lacivertli yönetimde deprem etkisi yarattı.
1.03.2022 Fenerbahçe
Fenerabahçe'de Max Kruse'den derbi yorumu: "Üzgünüm"
Fenerabahçe'de Max Kruse'den derbi yorumu: "Üzgünüm" Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, Galatasaray mağlubiyeti hakkında konuştu.
25.02.2020 Fenerbahçe
Önce tatil, sonra imza
Önce tatil, sonra imza Fenerbahçe transferde önemli isimlerle ilgilenmeye devam ederken, Lucas Lima da gündemde yeniden ilk sıralara çıktı. Santos'tan ayrılmaya hazırlanan Lucas Lima, Fenerbahçe'den süre istedi.
17.11.2017 Fenerbahçe
Zeljko Obradovic: “Oynayış şeklimizden memnunum”
Zeljko Obradovic: “Oynayış şeklimizden memnunum” Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, farklı 5 ile başlamalarına rağmen oynanan oyundan memnun kaldığını söyledi.
29.10.2017 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu: Başakşehir örnek alınmalı
Emre Belözoğlu: Başakşehir örnek alınmalı Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'dan çarpıcı açıklamalar...
24.09.2021 Başakşehir
Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe
Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, deplasmanda Akhisar ile karşı karşıya geliyor.
6.03.2016 Fenerbahçe
Pereira’dan zemin eleştirisi
Pereira’dan zemin eleştirisi Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın oynandığı sahanın zemininin hızlı ve teknik oyuna izin vermediğini söyledi.
9.02.2016 Fenerbahçe
Eşleşmeler belli oldu
Eşleşmeler belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kuraları çekildi.
2.02.2016 Galatasaray
‘Fenerbahçe ligin en iyisi’
‘Fenerbahçe ligin en iyisi’ Medicana Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatıf Chahechouhe, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Fenerbahçe bu ligin en iyi takımı. Ama biz de sezonu iyi kapatmak istiyoruz. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
25.12.2015 Sivas Spor
Eboue’den samimi açıklamalar
Eboue’den samimi açıklamalar Amatör Lig takımlarından Yeşilköyspor ile antrenmanlara çıkan Emmanuel Eboue, Galatasaray'dan ayrılış sürecinde yaşananları anlattı.
4.12.2015 Galatasaray
Fenerbahçe çok rahat
Fenerbahçe çok rahat Spor Toto Basketbol Ligi'nin 8. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 91-76 yendi.
28.11.2015 Fenerbahçe
Fernandao attı van Persie sevinmedi
Fernandao attı van Persie sevinmedi Spor Toto Süper Lig 7. Hafta maçında Fenerbahçe evinde Akhisar'ı konuk etti
4.10.2015 Fenerbahçe
Ofsayt mı değil mi?
Ofsayt mı değil mi? Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 7. hafta maçında Akhisar'ı konuk etti.
4.10.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'de son Kombine rakamları!
F.Bahçe'de son Kombine rakamları! Fenerbahçe'de taraftarların kombinelere ve ürünlere ilgisi yüksek düzeyde oldu.
25.07.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye müthiş gelir
Fenerbahçe'ye müthiş gelir Transferde taraftarı mutlu eden Fenerbahçe'nin gelirleri de aynı oranda arttı.
25.07.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe Yunan yıldızı bitiriyor...
F.Bahçe Yunan yıldızı bitiriyor... Eurohoops.com‘un haberine göre Fenerbahçe Ülker, Nikos Zizis’in transferini bitirmek üzere.
27.12.2014 Fenerbahçe
'Hedefimiz madalya'
'Hedefimiz madalya' Milli basketbolcu Esmeral Tunçluer: Son şampiyonamda madalya alarak basketbola veda etmek istiyorum.
24.09.2014 Basketbol
'Kadıköy'e ne zaman gitsek...'
'Kadıköy'e ne zaman gitsek...' Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, Fenerabahçe derbisinde yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu
7.04.2014 Süper Lig
"Yönetim istifa"
"Yönetim istifa" Karşılaşmanın son 10 dakikasında tribünlerden yönetim istifa sesleri yükseldi.
21.08.2013 Futbol
Juventus'tan şok istek!
Juventus'tan şok istek! F.Bahçe'yi örnek gösterdi
10.09.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fenerabahçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerabahçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.