Fehriye Erdal

Fehriye Erdal

Son dakika fehriye erdal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fehriye erdal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fehriye erdal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fehriye Erdal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fehriye erdal gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 fehriye erdal haberi bulunmuştur. Tüm fehriye erdal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teftiş! Bakan Soylu: PKK/KCK ile iltisaklı, FETÖ'den ihraç edilenlerin İBB'ye alındığını gördük
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teftiş! Bakan Soylu: PKK/KCK ile iltisaklı, FETÖ'den ihraç edilenlerin İBB'ye alındığını gördük İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK/KCK ile iltisaklı, hapse girmiş, özellikle dağda bulunmuş, yine başka terör örgütlerinde polisimizin öldürülmesi eylemlerine katılmış, katkı vermiş ve yargı tarafından da bu tescil edilmiş ve yine bütün bunların yanı sıra FETÖ'den ihraç ettiğimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen, ByLock kullanıcısı birçok kişinin yoğunlaştırılmış olarak buraya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) işe alındığını gördük" dedi.
27.12.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan İmamoğlu açıklaması
Bakan Soylu'dan İmamoğlu açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, "Sözlerimin arkasındayım. Bu milleti satmayacağız diye söz verdik. Yaptığımız her işin arkasındayız" dedi.
5.11.2019 Siyaset
Belçika'da terörist Fehriye Erdal "en çok arananlar" listesinde!
Belçika'da terörist Fehriye Erdal "en çok arananlar" listesinde! Belçika, Özdemir Sabancı suikastının faillerinden firari terörist Fehriye Erdal'ı "en çok arananlar" listesine aldığını duyurdu.
12.05.2019 Dünya
Terör arananlar listesi güncellendi
Terör arananlar listesi güncellendi Güncellenen Terör Arananlar Listesi'nde, 5 ayrı kategoride aranan terörist sayısı 879'a yükseldi.
16.02.2018 Gündem
Salim Müslim kırmızı listede
Salim Müslim kırmızı listede İçişleri Bakanlığı, terörden arananlar listesini güncelledi. Listeye aralarında PYD’nin eski lideri Salih Müslim’in de olduğu 230 yeni isim eklendi
12.02.2018 Gündem
Müslim ve Ural kırmızı listede
Müslim ve Ural kırmızı listede Terör suçlarından arananların yer aldığı kırmızı listeye 44, mavi listeye 26, yeşil listeye 34, turuncu listeye 37, gri listeye 89 yeni isim eklendi. 4 milyon TL ödüllü kırmızı listeye eklenenler arasında terör örgütü PYD’nin eski lideri Salih Müslim ile ismi son olarak Soçi skandalıyla gündeme gelen Mihraç Ural da yer aldı.
12.02.2018 Gündem
Avrupa karışıyor! İki ülke karşı karşıya...
Avrupa karışıyor! İki ülke karşı karşıya... Katalonya Özerk Yönetimi'nin eski başkanı Carles Puigdemont ve 4 eski bakanın, yaşadıkları Belçika ile tutuklama kararı veren İspanya'yı karşı karşıya getirmesi bekleniyor.
3.11.2017 Dünya
Katalan lider Puigdemont'a, DHKP-C'li Erdal'ın avukatı bakacak!
Katalan lider Puigdemont'a, DHKP-C'li Erdal'ın avukatı bakacak! Belçikalı avukat Bekaert, eski Katalan lideri Puigdemont'un kendisini avukatı olarak atadığını bildirdi. Bekaert, terör örgütü DHKP-C üyesi Erdal'ın da avukatlığını yapmıştı
30.10.2017 Dünya
"Çocuklarımızı terörist olsunlar diye okula göndermiyoruz"
"Çocuklarımızı terörist olsunlar diye okula göndermiyoruz" İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, açlık grevlerinin 76. gününde tutuklanan ve KHK ile ihraç edilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında konuştu. Soylu, "Eylem yapanlar terör örgütü DHKP-C mensubu. Biri akademisyen, biri öğretmen. Devletten maaş alan kişiler. Kusura bakmasınlar biz çocuklarımızı terörist olsunlar diye okula göndermiyoruz" dedi.
25.05.2017 Siyaset
Şifre: 'Annem evde yok'
Şifre: 'Annem evde yok' Sabancı suikasti faili DHKP-C üyesi İsmail Akkol için 21 yıl sonra ağırlaştırılmış müebbet talep edildi. Akkol ve Mustafa Duyar’ın Fehriye Erdal’ı aradıkları, Erdal’ın “Annem evde yok. Yarın konuşuruz” şeklindeki şifreli yanıtı üzerine suikastı bir gün sonraya erteledikleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sabancı suikastında yeni gelişme
Sabancı suikastında yeni gelişme Sabancı suikastı davasında savcı, sanık İsmail Akkol hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
29.09.2021 Gündem
Belçika Mahkemesi'nden Fehriye Erdal kararı
Belçika Mahkemesi'nden Fehriye Erdal kararı Belçika Mahkemesi, Fehriye Erdal'a 15 yıl hapis cezası ile 10 yıl sivil ve siyasi haklardan mahrumiyet cezası verdi.
29.09.2021 Gündem
Sabancı suikastı davasında yeni gelişme
Sabancı suikastı davasında yeni gelişme Sabancı Center'da 1996 yılında Özdemir Sabancı, Haluk Görgün ile Nilgün Hasefe'nin öldürülmesine ilişkin davanın sanıklarından, terör örgütü DHKP-C üyesi İsmail Akkol'un yargılandığı davaya devam edildi. İsmail Akkol, Sabancı suikastiyle ilgili açıklama yapacağı bir şey olmadığını söyledi. Mahkeme, mütalaasını hazırlaması için dosyanın savcıya gönderilmesine karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Fehriye Erdal davası ertelendi
Fehriye Erdal davası ertelendi DHKP-C üyesi Fehriye Erdal için 30 yıl ağırlaştırılmış hapis cezası istenen davada karar ertelendi
29.09.2021 Gündem
DHKP-C'li Fehriye Erdal'a 30 yıl istendi
DHKP-C'li Fehriye Erdal'a 30 yıl istendi Belçika'da gıyabında yargılanan Sabancı suikastı faillerinden Fehriye Erdal'a 30 yıl hapis cezası verildi. Erdal'ın kaçak olması nedeniyle yargılama gıyaben yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan sert mesaj
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan sert mesaj Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Belçika hükümeti, açıkça ortada olan gerçekleri inkar etmek yerine terörle mücadele konusunda samimi, kararlı ve ilkeli bir tutum benimsemeli, yaşanan vahim yanlışları düzeltecek adımları gecikmeksizin atmalıdır."
29.09.2021 Gündem
20 yıl sonra ilk kez konuştu! ‘Yapmadım’ dedi ama...
20 yıl sonra ilk kez konuştu! ‘Yapmadım’ dedi ama... 20 yıl sonra yakalanan Sabancı suikasti faili İsmail Akkol, suçlamaları reddetti ancak “O gün ölen, kapitalist sistemin sahiplerindendi” diye konuştU
29.09.2021 Gündem
İsmail Akkol 20 yıl sonra ilk kez savunma yapıyor
İsmail Akkol 20 yıl sonra ilk kez savunma yapıyor Sabancı Center'in 25. Katında, Özdemir Sabancı, Haluk Görgün ile Nilgün Hasefe'nin öldürülmesine ilişkin davada İsmail Akkol 20 yıl sonra ilk kez savunma yapıyor
29.09.2021 Gündem
Teröristbaşı Gülen o ülkeden sığınma talep etti
Teröristbaşı Gülen o ülkeden sığınma talep etti 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı ismi teröristbaşı Fetullah Gülen, Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'den kaçmaya hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Fehriye Erdal'ın avukatı davadan çekildi
Fehriye Erdal'ın avukatı davadan çekildi İş adamı Özdemir Sabancı suikastı faillerinden, terör örgütü DHKP-C üyesi Fehriye Erdal'ın Belçikalı avukatı Paul Bekaert davadan geri çekildi...
29.09.2021 Gündem
Belçika’da yargılanacak
Belçika’da yargılanacak Brugge Mahkemesi, Sabancı suikastı faillerinden DHKP-C üyesi Fehriye Erdal’ın Türkiye’de işlediği suçlardan dolayı Belçika’da yargılanmasına karar verdi
29.09.2021 Gündem
Yeni hükümetin ilk toplantısı
Yeni hükümetin ilk toplantısı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
Fehriye Erdal'a yargı yolu
Fehriye Erdal'a yargı yolu Fehriye Erdal Türkiye'deki suçlarından Belçika'da yargılanacak.
29.09.2021 Gündem
Fehriye Erdal'la ilgili yeni gelişme
Fehriye Erdal'la ilgili yeni gelişme Fehriye Erdal'ın yargılanmasıyla ilgili karar 25 Mayıs'a kaldı....
29.09.2021 Gündem
Belçika Fehriye Erdal hakkında 11 mayısta kritik kararını verecek
Belçika Fehriye Erdal hakkında 11 mayısta kritik kararını verecek Terör örgütü DHKP-C üyesi ve iş adamı Özdemir Sabancı suikastı faillerinden Fehriye Erdal'ın Türkiye'de işlediği suçlardan Belçika'da yargılanıp yargılanmayacağına 11 Mayıs'ta yapılacak duruşmada karar verilecek. Olumlu karar çıkarsa, terörist Erdal, Belçika'da terör amaçlı cinayet suçlamasıyla ilk kez gıyabında yargılanmaya başlanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fehriye Erdal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fehriye erdal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.