FED faiz toplantısı ne zaman, FED kararı ne zaman açıklanacak 2022? Gözler temmuz ayı FED faiz kararı toplantısına çevrildi! İşte toplantı tarihleri!
FED faiz toplantısı ne zaman, FED kararı ne zaman açıklanacak 2022? Gözler temmuz ayı FED faiz kararı toplantısına çevrildi! İşte toplantı tarihleri! FED kararı ne zaman açıklanacak 2022, Temmuz FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararı merakla bekleniyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de dolar kuru üzerinde etkisi bulunan FED faiz kararı için araştırmalar hızlandı. Son yapılan toplantıda faizi artıran ABD Merkez Bankası’nın temmuz ayında ne karar vereceği sorgulanıyor. Peki, FED toplantısı ne zaman Temmuz 2022, FED faiz toplantısı saat kaçta, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte FED toplantı tarihleri
16.07.2022 Ekonomi
FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED ne zaman toplanacak? FED faiz toplantı tarihleri!
FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED ne zaman toplanacak? FED faiz toplantı tarihleri! Küresel piyasaları etkileyecek ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz kararını pek çok kişinin gündeminde! Gözler mart ayı içinde gerçekleştirilecek FED toplantısı ve Powell’ın faiz kararı açıklamasına çevrildi. Geçtiğimiz ay, FED faiz kararını sabit bırakmıştı. Powell, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ABD ekonomisi üzerinde yüksek derecede belirsizlik etkisi yaptığına dikkat çekerek “Mart ayında faiz artırmanın uygun olduğunu düşünüyorum" demişti. Peki, FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED ne zaman toplanacak? FED faiz toplantı tarihleri!
9.03.2022 Ekonomi
FED faiz kararı 2022 ne olur, FED toplantısı ne zaman? FED toplantısı 2022 saat kaçta?
FED faiz kararı 2022 ne olur, FED toplantısı ne zaman? FED toplantısı 2022 saat kaçta? FED toplantısı 2022 ne zaman, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz kararı 2022 aramaları yoğunluk kazandı. Piyasaların gözü kulağı FED faiz kararında. Dolar/TL paritesinin yönünde belirleyici rol oynayan FED kararı merakla bekleniyor. Peki, FED faiz kararı ne olur?
13.01.2022 Ekonomi