ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne?
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? Küresel piyasalar ABD enflasyon verisine odaklandı. Piyasaların merakla beklediği ABD temmuz ayı enflasyon oranı beklenirken veriler FED’in faiz kararını da etkileyecek. Geçtiğimiz günlerde Fed Başkanı Powell önümüzdeki faiz artırımlarının veriye bağlı olacağını ancak enflasyonun beklenenden kötü geldiğini söylemişti. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından gözler FED faiz kararına, doların değişiminde çevrilecek. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? İşte ekonomistlerin yorumu!
9.08.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi!
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi! Küresel piyasaların gözü kulağı ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından açıklanacak faiz kararına çevrildi. FED son faiz kararında politika faizinde 50 baz puan artışa gitmiş ve yüzde 0,75-1.00 aralığına yükseltmişti. FED’in yeni kararının ne olacaüı beklenirken, yatırımcı FED toplantısı tarihini ve faiz kararı ile ilgili tahminleri araştırıyor. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi!
8.06.2022 Ekonomi