Fatmagül'ün Suçu Ne

Fatmagül'ün Suçu Ne

Son dakika Fatmagül'ün Suçu Ne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatmagül'ün Suçu Ne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatmagül'ün Suçu Ne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatmagül'ün Suçu Ne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatmagül'ün suçu ne gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 fatmagül'ün suçu ne haberi bulunmuştur. Tüm fatmagül'ün suçu ne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı!
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile çıkış yakalayan ardından 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, Çeşme tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Oyuncu yeni aracıyla Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Magazin
Bülent Seyran o haberlere tepki gösterdi: Niye sevgilimin elini tutmayayım?
Bülent Seyran o haberlere tepki gösterdi: Niye sevgilimin elini tutmayayım? Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle adını duyurmayı başaran Bülent Seyran, önceki gün sevgilisi İpek Banu ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yeni projesi için bıyık bıraktığını açıklayan oyuncu, daha önce hakkında çıkan "Sevgilisine elini tutturmadı" haberlerine tepki gösterdi.
27.01.2023 Magazin
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda Başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, yayında olduğu dönemde izlenme rekorları kıran Kanal D dizisi 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden izleyicisi ile buluşuyor.
1.12.2020 Televizyon
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' fragmanı
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' fragmanı 'Fatmagül’ün Suçu Ne?', Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün Kanal D'de!
28.11.2020 Televizyon
Son dakika: Oyuncu Mehmet Uslu hayatını kaybetti
Son dakika: Oyuncu Mehmet Uslu hayatını kaybetti Akciğer kanseriyle savaşan oyuncu Mehmet Uslu (57), dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisinin 'Rıfat'ı olarak da bilinen Mehmet Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan 'Söz' dizisinde 'Albay' karakteriyle ekranda yer almıştı.
30.09.2018 Magazin
'Fatmagül' İspanya'yı ayağa kaldırdı!
'Fatmagül' İspanya'yı ayağa kaldırdı! Sina Koloğlu, Fatmagül'ün İspanya'daki izlenme oranını yazdı.
31.01.2018 Televizyon
Beren Saat'in bu sahnesi olay oldu!
Beren Saat'in bu sahnesi olay oldu! Latin Amerika'da yayınlanan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde Beren Saat ve Engin Akyürek, 113'üncü bölümde ilk defa öpüşünce gazeteler haberi birinci sayfadan verdi.
25.10.2017 Magazin
Hindistan'da Fatmagül'ün tecavüz sahnesi...
Hindistan'da Fatmagül'ün tecavüz sahnesi... Bir dönem Türkiye'de de yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi Hindistan'a uyarlandı. Dizideki meşhur tecavüz sahnesinde sadece gölge karakterler var.
7.04.2017 Magazin
Erdoğan'ı bile şaşırttı! İşte ilk tepkisi
Erdoğan'ı bile şaşırttı! İşte ilk tepkisi "Reis" filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıran Reha Beyoğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir iftar davetinde tanıştım. Erdoğan'ın, daha sonra yapımcıya 'Ne kadar benzer birini bulmuşsunuz, bir an gençliğimi gördüm' dediğini öğrendim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Rengarenk dizisinde hangi oyuncular rol alacak?
Rengarenk dizisinde hangi oyuncular rol alacak? Ekranlara yaz aylarında gelmesi beklenen Rengarenk dizisinin oyuncuları bir bir belli olmaya başladı. Etkileyici bir konusu olan Rengarenk merakla bekleniyor. İşte yeni dizi Rengarenk'in ayrıntıları ve merak edilen soruların yanıtları...
27.05.2016 Magazin
Rengarenk dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler olacak?
Rengarenk dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler olacak? Atv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Rengarenk dizisi oyuncuları belli oldu. Merakla beklenen dizi Rengarenk konusu nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Rengarenk dizisinin detayları...
25.05.2016 Magazin
Almanya'da yeniden çekileck
Almanya'da yeniden çekileck Ay Yapım’ın fenomen dizisi Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin yapım hakları geçtiğimiz gün Almanya’nın ünlü yapım şirketi Bantry Bay tarafından satın alındı...
12.05.2016 Televizyon
Fatmagül Almanya’da çekilecek
Fatmagül Almanya’da çekilecek Türkiye’de ekrana geldiği dönem fenomen olan, başrolünü Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi yapım hakları Almanya’nın ünlü yapım şirketi Bantry Bay tarafından satın alındı...
11.05.2016 Magazin
Beren Saat'ten İran'a tepki!
Beren Saat'ten İran'a tepki! İranlı yönetmen Ziyaettin Dorri'nin, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinden esinlenerek devlet televizyonu için bir dizi yapmasına muhafazakar kesimden tepki geldi. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, olayın ardından 'Pek çok yetenekli yönetmenine ülkede yaşama ve çalışma izni vermeyen İran yönetimi, şimdi bir diziyi engelliyor çünkü bir dizi karakterinin mağduriyetine ve rehabilitasyon sürecine şahit olan izleyiciler üzülüp empati kurarsa birkaç kadının hayatı kurtulabilir' ifadesini kullandı.
16.05.2015 Magazin
Fatmagül İran'ı ayağa kaldırdı
Fatmagül İran'ı ayağa kaldırdı İranlı yönetmen Ziyaettin Dorri, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinden esinlenerek devlet televizyonu için bir dizi yapmaya kalkınca muhafazakâr kesim “Türk dizileri aile yapısına zarar veriyor” diyerek ayağa kalktı.
16.05.2015 Magazin
Doktorundan ilginç yasak!
Doktorundan ilginç yasak! Tiyatro provalarında sesi kısılan Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin yengesi Esra Dermancıoğlu'na doktoru 48 saat konuşma yasağı getirdi...
22.07.2014 Magazin
'İyi görüntü aldın mı bari?'
'İyi görüntü aldın mı bari?' Ünlü oyuncudan sert tepki..
7.02.2014 Magazin
Yeni dizisi belli oldu!
Yeni dizisi belli oldu! Başrol oynayacağı iddia edildi!
31.05.2013 Magazin
Hayranlarına müjde!
Hayranlarına müjde! Yeniden ekranlarda...
25.04.2013 Televizyon
Mukaddes Yenge geri döndü
Mukaddes Yenge geri döndü İşte yeni projesi
25.03.2013 Televizyon
Toparlanması için çare aranıyor!
Toparlanması için çare aranıyor! Uyku düzeninin bozulduğu belirtilen oyuncu Beren Saat'in sete yorgun gelmesi ekibi mutsuz etti
1.01.2013 Magazin
'Hep kıskanmadığım için'
'Hep kıskanmadığım için' Buğra Gülsoy öyle bir şeyden dert yandı ki...
19.09.2012 Magazin
Behzat Ç.'ye transfer
Behzat Ç.'ye transfer 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde kötü karakter canlandıran genç oyuncu transfer oldu
29.09.2021 Gündem
Tüm planları değişti!
Tüm planları değişti! “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisi bittikten sonra sinemaya ağırlık vermek istiyordu ancak...
14.07.2012 Magazin
FATMAGÜLÜN SUÇU NE 76. BÖLÜM FRAGMANI
FATMAGÜLÜN SUÇU NE 76. BÖLÜM FRAGMANI Merakla beklenen dizide neler olacak?
23.05.2012 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Fatmagül'ün Suçu Ne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatmagül'ün suçu ne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.