Fatih Yıldız

Fatih Yıldız

Son dakika fatih yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.032 fatih yıldız haberi bulunmuştur. Tüm fatih yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
O mektup öğretmenleri çok duygulandırdı! 'Özel, önemli ve kıymetli hissettik'
O mektup öğretmenleri çok duygulandırdı! 'Özel, önemli ve kıymetli hissettik' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Öğretmenler Günü nedeniyle gönderdiği mektup, öğretmenleri duygulandırdı. Eğitim ailesinin bir milyon 300 bin üyesine yollanan kişiye özel mektup karşısında “sıra dışı bir heyecan” yaşayan öğretmenler, kendilerini özel, önemli ve kıymetli hissettiklerini söyledi.
25.11.2023 Gündem
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri balıkların perakende satıldığı noktalara ve depolama alanlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Balıkların boyları ve uygunlukları ölçüldü, esnafa hijyen uyarıları yapıldı. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "2023 yılında şu ana kadar 35 bine yakın denetim yaptık, yaklaşık 889 kişiye 4 milyon liraya yakın idari para cezası uygulandı, 90 milyon su ürününe ise el konuldu." dedi. Karaca, "Bu sene isravritte bir sıkıntı görüyoruz, 13 santimetre boyu. Geçen gün, yaklaşık 1 ton istavrit balığına su ürünleri halinde boy yasağından dolayı el koyduk." diye konuştu.
9.09.2023 Yaşam
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları merakla sorgulanıyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamdaki kura çekiminin 6. etabı başladı. TOKİ kura takvimine göre bugün kuralar Mersin için çekildi. 14 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da başlayan Mersin Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, merkez için 5.100 konutun kura çekimi 17 Ocak’a kadar sürecek. Mersin TOKİ kura çekiminin tamamlanmasıyla 5 bin 100 konut hak sahibini bulacak. Peki, Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, Mersin TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi…
14.01.2023 Ekonomi
Kadroya değil teknik heyete transfer! Mario Branco'dan sonra o da Samandıra'da
Kadroya değil teknik heyete transfer! Mario Branco'dan sonra o da Samandıra'da Jorge Jesus'la anlaştıktan sonra teknik heyet ayağını daha fazla güçlendirmek isteyen Ali Koç, Marco Aurelio'yu Samandıra'ya getirdi. Ayrıca Koç, Futbol Direktörlüğü görevini ise Mario Branco'ya teslim etti.
12.06.2022 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor Samandıra'da yapılanmaya giden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan sonra yardımcı antrenörlerin hepsinin görevine son verilecek. Teknik heyette sadece Zeki Murat Göle kalacak.
8.06.2021 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 13 ülkeye yeni büyükelçi atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 13 ülkeye yeni büyükelçi atandı Türkiye’nin Azerbaycan Büyükelçiliğine Cahit Bağcı, Türkiye'nin Polonya Büyükelçiliğine Cengiz Kamil Fırat, Türkiye'nin Hindistan Büyükelçiliğine Fırat Sunel, Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliğine Tugay Tunçer atandı.
2.04.2021 Gündem
Mesut Özil imza töreni canlı yayını! İşte ilk açıklamalar
Mesut Özil imza töreni canlı yayını! İşte ilk açıklamalar Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Mesut Özil'in imza törenine yerli ve yabancı basın yoğun ilgi gösterdi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, saat 15.00'te başlayan imza törenine 64 farklı kuruluş, 132 basın mensubunun yanı sıra 10 yabancı kurum akreditasyon başvurusunda bulunmuştu. Mesut Özil, törende Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Peki, Mesut Özil imza töreni canlı yayını nasıl izlenir? Mesut Özil imza töreni izlemek için canlı yayın bilgileri...
27.01.2021 Gündem
Bağdat'ta intihar saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Bağdat'ta intihar saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen çifte intihar saldırısında en az 21 kişi öldü, 44 kişi yaralandı. Polis, patlamaların Tayaran Meydanı'ndaki pazar yerinde meydana geldiğini duyurdu. Yaralananların bir kısmının durumunun kritik olduğu, bu nedenle ölü sayısının artabileceği bildirildi. Saldırıda patlayıcı yelek kullanıldığı açıklandı.
21.01.2021 Dünya
Türkiye'nin gönderdiği sağlık yardımı Bağdat'a ulaştı
Türkiye'nin gönderdiği sağlık yardımı Bağdat'a ulaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele eden Irak'a destek için gönderilen sağlık yardımı başkent Bağdat'a ulaştı.
1.07.2020 Sağlık
Fenerbahçe idmanında dikkat çeken Emre Belözoğlu detayı!
Fenerbahçe idmanında dikkat çeken Emre Belözoğlu detayı! Fenerbahçe, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürürken kaptan Emre Belözoğlu, yardımcı antrenör Volkan Demirel'le birlikte antrenmanı yönetti. Emre Belözoğlu'nun ayağında krampon yerine spor ayakkabı olması da dikkat çekti.
5.03.2020 Fenerbahçe
Ersun Yanal'ın ardından 3 ayrılık daha...
Ersun Yanal'ın ardından 3 ayrılık daha... Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal’ın ayrılmasının ardından kendisiyle birlikte göreve gelen yardımcıları da sarı-lacivertli takımla vedalaştı.
4.03.2020 Fenerbahçe
Ersun Yanal ile birlikte yardımcıları da ayrılıyor!
Ersun Yanal ile birlikte yardımcıları da ayrılıyor! Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın ayrılmasının ardından kendisiyle birlikte göreve gelen yardımcıları da sarı-lacivertli takımla vedalaştı.
4.03.2020 Fenerbahçe
Sivas'ta hasta yakınları güvenlikçilere saldırdı!
Sivas'ta hasta yakınları güvenlikçilere saldırdı! Sivas Numune Hastanesinde iki hasta yakını, biri kadın 3 güvenlik görevlisini darp etti.
25.02.2020 Gündem
"Musul Başkonsolosluğu yakında açılacak"
"Musul Başkonsolosluğu yakında açılacak" Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız,"Türkiye'nin, Irak'ın ve özellikle Musul'un yeniden imarına olan inancı ve sadakatini teyit etmek için Musul'u ziyaret ettim. Musul Başkonsolosluğumuz çok kısa zamanda burada faaliyete başlayacak" dedi.
15.07.2019 Siyaset
Çavuşoğlu Erbil'de IKBY'nin yeni başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü
Çavuşoğlu Erbil'de IKBY'nin yeni başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) başkanlığına seçilen Neçirvan Barzani ile bir araya geldi.
10.06.2019 Dünya
Irak, ebeveynleri DEAŞ'a katılan 188 çocuğu Türkiye'ye iade etti
Irak, ebeveynleri DEAŞ'a katılan 188 çocuğu Türkiye'ye iade etti Irak, ebeveynleri terör örgütü DEAŞ'a katılan 188 çocuğu Türkiye'ye iade ettiğini açıkladı.
29.05.2019 Dünya
Irak Cumhurbaşkanı Salih Ankara'da
Irak Cumhurbaşkanı Salih Ankara'da Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Salih'i resmi törenle karşıladı.
3.01.2019 Dünya
Fenerbahçe'de antrenör enflasyonu!
Fenerbahçe'de antrenör enflasyonu! Takımdaki kötü gidiş nedeniyle sezonun ilk yarısında 3 teknik direktör değiştiren Fenerbahçe, bu sezon 14 kişiyle tarihinin en kalabalık teknik ekibini barındırıyor.
23.12.2018 Fenerbahçe
Dışişleri Bakanlığı'ndan Irak açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan Irak açıklaması Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Türkiye’nin güvenlik ihtiyaçları gerektirdiği ve terör örgütleri Irak topraklarında yuvalandıkları müddetçe terörle mücadele kapsamındaki bu operasyonlara devam edilecektir" dedi.
15.12.2018 Gündem
PKK'ya bomba yağdıran TSK'nın hamleleri Irak'ı rahatsız etti!
PKK'ya bomba yağdıran TSK'nın hamleleri Irak'ı rahatsız etti! Irak Dışişleri Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Musul'a bağlı Sincar'daki terör örgütü PKK hedeflerine yönelik hava operasyonundan dolayı Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız'ı Bakanlığa davet ederek, nota vasıtasıyla rahatsızlığını bildirdi.
14.12.2018 Gündem
Kerbela'da Türk bayrakları!
Kerbela'da Türk bayrakları! Hazreti Hüseyin ve arkadaşlarının Kerbela’da şehit edilişlerinin 40’ıncı günü olan Erbain matem günü nedeniyle dünyanın dört bir yanından gelen Şii Müslümanlar Kerbela’ya akın ediyor
30.10.2018 Dünya
Bağdat’taki yetimlerimiz döndü
Bağdat’taki yetimlerimiz döndü DEAŞ’a katılan Türk ailelerinin Irak’a götürdüğü ve anne-babalarının ölümünden sonra Bağdat’ta yetimhaneye yerleştirilen 17 çocuk dün gece Ankara’ya getirildi
9.10.2018 Gündem
Ayew, Fenerbahçe'de ilk antrenmanını yaptı
Ayew, Fenerbahçe'de ilk antrenmanını yaptı Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, sarı-lacivertli forma altında ilk antrenmanını yaptı.
27.07.2018 Fenerbahçe
FETÖ'nün Adli Tıp yapılanması davasında karar
FETÖ'nün Adli Tıp yapılanması davasında karar FETÖ'nün Adli Tıp Kurumu yapılanmasına yönelik 50 sanıklı davada, 36 sanık 2 yıl ila 8 yıl 9 ay arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.
28.06.2018 Gündem
Nisanda başladı Cocu'su şimdi çıktı
Nisanda başladı Cocu'su şimdi çıktı F.Bahçe’nin yeni sportif direktörü Damien Comolli’nin, Hollandalı teknik adamla 2 aydır çalışmalar yaptığı öğrenildi.
16.06.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.