Fatih Kısaparmak

Fatih Kısaparmak

Son dakika Fatih Kısaparmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Kısaparmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Kısaparmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Kısaparmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih kısaparmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 fatih kısaparmak haberi bulunmuştur. Tüm fatih kısaparmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses’e ilginç yanıt
'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses’e ilginç yanıtUsta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine İbrahim Tatlıses, sinirlenmiş ve sanatçıya 'Haddini bil' demişti. Mustafa Keser, geçtiğimiz akşam Kıbrıs sahnesi öncesi konuyla ilgili basın mensuplarına konuştu.
20.05.2024Magazin
Fatih Kısaparmak neden sahnelerde olmadığını açıkladı: '3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!'
Fatih Kısaparmak neden sahnelerde olmadığını açıkladı: '3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!'Türk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak, eşi Şebnem Kısaparmak ile katıldığı ödül töreninde ortaya çıktı. "Ben gariban bir ailenin çocuğuydum" açıklamasını yapan şarkıcı, muhabirlerin "Sizi sahnelerde göremiyoruz" yorumuna da yanıt verdi.
15.05.2024Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleniYaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar!
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar!Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne, Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu, söz yazarı ve bestekarı Fatih Kısaparmak konuk oldu.
30.10.2022Televizyon
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şarkılar Bizi Söyler’de kutlanıyor!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şarkılar Bizi Söyler’de kutlanıyor!Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanacak. Cumhuriyetimizin 99. yılı birlik ve beraberlik ile Türkiye’nin Kanalı Kanal D’de kutlanacak.
27.10.2022Televizyon
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılarBabalar Günü heyecanı devam ediliyor. 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk gelecek Babalar Günü’nde çocuklar babalarına anlamlı sürprizler yapılacak ve onlara hediyeler verecek. Babalar Günü arifesinde hediyeler, şiirler, mesajlar sorgulanırken Babalar Günü’ne özel şarkılar da aranıyor. Biz de Babalar Günü için şarkı paylaşmak isteyenler için Babalar Günü şarkılarını derledik!
19.06.2021Gündem
Babalar Günü kutlu olsun! En güzel Babalar Günü sözleri, mesajları ve ünlü şairlerin baba şiirleri......
Babalar Günü kutlu olsun! En güzel Babalar Günü sözleri, mesajları ve ünlü şairlerin baba şiirleri......Bugün Babalar günü. Hayatımızın gerçek kahramanları, rehberimiz ve en büyük destekçimiz tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun. Babanız için sevginizi ifade etmenizi sağlayacak ve duygularınızı en iyi anlatan mesajlar arıyorsanız bu özel ve anlamlı gün için en güzel babalar günü mesajları ve sözlerini sizin için derledik. İşte en güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri ve ünlü şairlerden baba şiirleri...
21.06.2020Gündem
Ünlülerin hakları  iflas masasında
Ünlülerin hakları iflas masasındaİflas eden Kiss Müzik’te bulunan 34 çalışmanın eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Edip Akbayram gibi sanatçıların da eserleri var
11.08.2018Magazin
Fatih Kısaparmak’ın acı günü!
Fatih Kısaparmak’ın acı günü!Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatih Kısaparmak’ın annesi Yıldız Güngör Kısaparmak hayatını kaybetti.
24.01.2017Magazin
Şebnem Kısaparmak ekranlara geri döndü
Şebnem Kısaparmak ekranlara geri döndüTürkücü Fatih Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak, birbirinden farklı hikayeleri olan 7 kadın ve 7 erkeğin aynı evde kalacağı yarışmada sunuculuk yapıyor.
27.02.2016Televizyon
İlk kez anlattı!
İlk kez anlattı!Bugün bile utanıyorum
12.12.2014Magazin
Fatih Kısaparmak'tan ÇAğla Şikel'i ağlatan şarkı
Fatih Kısaparmak'tan ÇAğla Şikel'i ağlatan şarkıFatih Kısaparmak'tan ÇAğla Şikel'i ağlatan şarkı
21.01.2022Magazin
Çağla Şikel hıçkıra hıçkıra ağladı!
Çağla Şikel hıçkıra hıçkıra ağladı!Ekranların en keyifli programı “Her Şey Dahil” Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor...
27.11.2014Magazin
Sarıgül'ü ağlatan türkü!
Sarıgül'ü ağlatan türkü!Mustafa Sarıgül, Fatih Kısaparmak'ın söylediği türkü ile duygusal anlar yaşadı...
7.01.2013Televizyon
Sarıgül'ü ağlatan türkü!
Sarıgül'ü ağlatan türkü!Mustafa Sarıgül, Fatih Kısaparmak'ın söylediği türkü ile duygusal anlar yaşadı...
7.01.2013Sinema-Dizi
Ustanın ardından söylenenler...
Ustanın ardından söylenenler...Türkiye onun ardından hüzne boğuldu...
25.09.2012Televizyon
Özdil'den ağlatacak yazı!
Özdil'den ağlatacak yazı!Yılmaz Özdil, Sivas davasında çıkan karardan sonra kalem aldığı yazısında Nesimi Çimen'i anlattı...
15.03.2012Televizyon
Avustralya'da Anadolu coşkusu
Avustralya'da Anadolu coşkusuAvustralya'da düzenlenen Anadolu Kültür ve Sanat Festivali binlerce kişinin akınına uğradı
1.03.2011Dünya
Başbakan, sanatçılar ile buluştu
Başbakan, sanatçılar ile buluştuBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokratik açılım çerçevesinde Beşiktaş'taki çalışma ofisinde verdiği brunchta sanatçılar ile bir araya geldi.
29.09.2021Gündem
Sigara yasağına destek
Sigara yasağına destekTürk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak, sigara yasağına destek verdi.
20.07.2009Magazin
Fatih Kısaparmak'ın acı günü
Fatih Kısaparmak'ın acı günüFATİH Kısaparmak'ın Elazığ'da oturan dayısı 64 yaşındaki Ünal Akbay vefat etti...
17.05.2009Magazin
Hayaloğlu uğurlandı
Hayaloğlu uğurlandıŞaİr ve söz yazarı Yusuf Hayaloğlu, Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi
4.03.2009Yaşam
Eski ramazanlar canlanıyor!
Eski ramazanlar canlanıyor!Ramazan dolayısıyla yurdun birçok bölgesinde çeşitli eğlence programları düzenleniyor.
16.05.2018Ramazan
Dua Tepe’den Sakarya’ya bakış
Dua Tepe’den Sakarya’ya bakışSakarya Meydan Muharebesi Zaferi’nin 86’ncı yıldönümü etkinlikleri, Ankara’nın Polatlı İlçesi’nde çoşku ile kutlandı.
29.09.2021Gündem
Tatlıses ve Kısaparmak'a ekran izni
Tatlıses ve Kısaparmak'a ekran izniRTÜK, İbrahim Tatlıses ve Şebnem Kısaparmak'a aday oldukları halde ekranda sunuculuk yapma izni verdi ama bir şartla... YENİ
22.06.2007Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Kısaparmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih kısaparmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.