Fatih İşbecer

Fatih İşbecer

Son dakika Fatih İşbecer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih İşbecer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih İşbecer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih İşbecer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih işbecer gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 fatih işbecer haberi bulunmuştur. Tüm fatih işbecer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cengiz'i bütçe ve UEFA geliri konusunda yanlış bilgilendiren kim?
Cengiz'i bütçe ve UEFA geliri konusunda yanlış bilgilendiren kim? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in UEFA'dan gelecek para ile ilgili yanlış bilgilendirildiği ve bunun sorumlusu olarak gösterilen perde arkasında yer alan kişi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
6.09.2018 Galatasaray
Riekerink'ten özel açıklamalar! Özbek, Sneijder...
Riekerink'ten özel açıklamalar! Özbek, Sneijder... Galatasaray'ın kazandığı son iki kupada imzası bulunan Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink, Şampiy10'a özel açıklamalarda bulundu.
15.02.2018 Galatasaray
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da istifa iddiası!
Galatasaray'da istifa iddiası! Östersunds darbesi Galatasaray'da bulanık olan suları iyice karıştırdı. Igor Tudor kadar Başkan Dursun Özbek de hedefte yer alıyor.
23.07.2017 Galatasaray
Sadece iki yılda tarihi çöküş!
Sadece iki yılda tarihi çöküş! Dursun Özbek yönetimindeki Sarı-Kırmızılı kulüpte mali, idari ve sportif erozyon yaşanmaya devam ediyor.
26.04.2017 Galatasaray
Galatasaray'de bir devir kapanıyor
Galatasaray'de bir devir kapanıyor Sözleşmelerde yazan maç başı primlerini ödememe kararı alan Galatasaray yönetimi, bunun yerine şampiyonluk halinde yüzde 20 başarı bonusu verecek.
24.09.2021 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan çarpıcı yorumlar!
Fatih Altaylı'dan çarpıcı yorumlar! Habertürk yazarı Fatih Altaylı, gündeme dair konuları gazetesinin köşesinde değerlendirdi
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan KAP'a açıklama!
Galatasaray'dan KAP'a açıklama! Galatasaray Kulübü, yönetimde yaşanan bazı yeni görevlendirmeleri KAP'a açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da şok istifa!
Galatasaray'da şok istifa! Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer istifa etti.
24.09.2021 Galatasaray
Dursun Özbek istifa mı ediyor?
Dursun Özbek istifa mı ediyor? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in görevi bırakmayı düşündüğü iddia edildi.
19.06.2016 Galatasaray
G.Saray'dan Sneijder'e şok talep!
G.Saray'dan Sneijder'e şok talep! Galatasaray yönetimi, Wesley Sneijder'in menajerine bu mesajı verdi: "Kulüp bul"
19.06.2016 Galatasaray
İşte Sneijder gerçekleri
İşte Sneijder gerçekleri Sözleşmesine, “Galatasaray Avrupa’ya gidemezse serbest kalır” maddesi eklettiğini sanan Sneijder, Fatih İşbecer’in yaptığı, ‘Sportif koşullardan dolayı’ şeklindeki değişikliği geç fark etti.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da istifa!
Galatasaray'da istifa! Galatasaray'da genel sekreter Fatih İşbecer görevinden istifa etti.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray yönetiminde "Bizans oyunu" ve "Entrika" kavgası!
Galatasaray yönetiminde "Bizans oyunu" ve "Entrika" kavgası! Finans Direktörü Gözde Turan'ın işten çıkarılması kriz yarattı. Genel Sekreter Fatih İşbecer, kulübe ve yöneticilere yazı gönderdi, bazı idarecileri "Bizans oyunu" ve "entrika" yapmakla suçladı.
24.09.2021 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Fatih İşbecer'e darbe!
Dursun Özbek'ten Fatih İşbecer'e darbe! Galatasaray'da futbol şubesini Alp Yalman'ın patronluğuna bırakan başkan Dursun Özbek, TT Arena'da görev yapan kulübün üst düzey profesyonellerine de neşteri attı.
24.09.2021 Galatasaray
Sneijder'den G.Saray'ı karıştıracak sözler!
Sneijder'den G.Saray'ı karıştıracak sözler! Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, yönetime sert eleştirilerde bulunurken, Riekerink'in mutlaka takımda kalması gerektiğini söyledi. Altın portakal son olarak, takımda kalması için kulübün iyi bir vizyon belirlemesi gerektiğini belirterek, topu yönetime attı.
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray’da işler karıştı!
G.Saray’da işler karıştı! Dursun Özbek ve yönetimi, dünyaca ünlü Amerikan soruşturma firması Kroll ile Londra’da masaya oturdu ama duayenler, eski hesapların incelenmesine karşı!
19.04.2016 Galatasaray
Dursun Özbek’in Albayrak bombası!
Dursun Özbek’in Albayrak bombası! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in üzerinde "Seçime git" baskıları her geçen gün artarken, Özbek de bu çağrılara daha fazla kayıtsız kalamadı.
8.04.2016 Galatasaray
Fatih İşbecer’i yakan tweetler!
Fatih İşbecer’i yakan tweetler! Taraftarlar, seçim çağrılarını duymazlıktan gelmekle suçladıkları İşbecer’i “Unutma Galatasaray’ı seçim kurtarır” şeklindeki eski mesajlarıyla vurdu.
6.04.2016 Galatasaray
Dursun Özbek'ten feda açıklaması
Dursun Özbek'ten feda açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA'nın sezon başında kendilerine ceza vereceğini hissettiklerini ve bunun futbol takımını olumsuz etkilediğini söyledi.
26.03.2016 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın UEFA gerçekleri!
İşte Galatasaray'ın UEFA gerçekleri! Finansal Fair Play (FFP) Yargı Komisyonu, Galatasaray'a neden ceza verdiklerini tek tek açıkladı.
26.03.2016 Galatasaray
15 futbolcu ne olacak?
15 futbolcu ne olacak? Galatasaray'da yüksek matematik dersleri
24.03.2016 Galatasaray
Cüneyt Tanman’dan olay açıklamalar!
Cüneyt Tanman’dan olay açıklamalar! Galatasaray'ın eski yöneticisi Cüneyt Tanman, sarı kırmızılı takımın içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.
10.03.2016 Galatasaray
Galatasaray'da hedef adam: Fatih İşbecer!
Galatasaray'da hedef adam: Fatih İşbecer! Başta Duygun Yarsuvat ve İrfan Aktar olmak üzere Galatasaray'ın ağır topları, Sarı-Kırmızılı kulübün patronuna, “En kısa sürede seçimli kongreye git, yeniden başkan ol, ama Fatih İşbecer'i listenden çıkar” tavsiyesi verdi. Özbek şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor
9.03.2016 Galatasaray
Fatih İşbecer iddiaları doğruladı
Fatih İşbecer iddiaları doğruladı Fatih İşbecer, Burak Yılmaz transferinde bir menajere 1 milyon €'luk komisyon verildiği iddialarını doğruladı.
8.03.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fatih İşbecer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih işbecer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.