Fatih Demir

Fatih Demir

Son dakika fatih demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.700 fatih demir haberi bulunmuştur. Tüm fatih demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılması iddiasıyla HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, bin 105’inci gününde evlat nöbetine kararlılıkla devam ediyor.
11.09.2022 Gündem
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler...
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler... İstanbul'da iki buçuk ay önce ortadan kaybolan Fatih Demir'in, husumetlileri tarafından kaçırılıp öldürüldükten sonra 10 dönümlük bahçesi olan kır düğün salonuna gömüldüğü ortaya çıktı. Polis, cesedi gömüldüğü yerden çıkardı. İşte kan donduran olayın detayları...
17.06.2022 Yaşam
Motosikletli çeteye ceza yağdı! Cesetten beraber kurtuldular
Motosikletli çeteye ceza yağdı! Cesetten beraber kurtuldular Motosiklet grubu üyesi Fahrettin Öztürk, amcası Rifat Rıza Öztürk’ü öldürdü. Aynı motosiklet grubundaki arkadaşlarından cesetten kurtulmak için yardım aldı. Mahkeme, Fahrettin Öztürk ve Ferhat Yılmaz’a ağırlaştırılmış müebbet, diğer iki kişiye suç delillerini gizlemekten 4 yıl hapis cezası verdi.
16.04.2021 Yaşam
Corona virüs sonrası ev ihtiyacı da değişti
Corona virüs sonrası ev ihtiyacı da değişti Corona virüs süreciyle birlikte bahçeli evlere olan talep de arttı. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi’nin yapımında sona yaklaşıldığı açıklandı. Huzzak Yapı ve ArtTech City Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, insanların artık çok katlı konut projelerinden ziyade daha müstakil ve bahçeli konut projelerine odaklandığını belirtti.
21.10.2020 Ekonomi
Önce infaz sonra timsah gözyaşı
Önce infaz sonra timsah gözyaşı Annelerin eyleminden etkilenerek örgütten kaçan 3 PKK’lı, peşlerine düşen örgüt infazcısı tarafından yakalanarak mağaraya kapatıldı. İşkenceyle katledilen 3 PKK’lının ardından örgüt yayın organında yayımlanan videoda, “Yoldaşlar direniş ruhuyla çatışmada öldü” diye sahte ağıtlar yakıldı
9.07.2020 Gündem
YPG/PKK'ya mayısta ağır darbe!
YPG/PKK'ya mayısta ağır darbe! Yurt içi ve dışında teröristlerin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, geçen ay düzenledikleri başarılı operasyonlarda, 70 örgüt mensubunu etkisiz hale getirerek YPG/PKK'ya ağır darbe vurdu.
3.06.2020 Gündem
Mehmet Fatih Demir etkisiz hale getirildi
Mehmet Fatih Demir etkisiz hale getirildi Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, gri kategoride aranan Mehmet Fatih Demir olduğu tespit edildi.
7.05.2020 Yaşam
HDP önündeki eylemde 90'ıncı gün
HDP önündeki eylemde 90'ıncı gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 90'ıncı günde de sürdürüyor. Vatani görevi için usta birliğine giderken yol kesen PKK'lı teröristlerce kaçırılan yeğeni Emrah Avunan (24) için oturma eylemini sürdüren Muhittin Avunan, HDP'lilerin il binasını terk ederek, kaçıp gittiklerini söyledi.
1.12.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 89'uncu gün
HDP önündeki eylemde 89'uncu gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 89'uncu günde de sürdürdü. İstanbul Arnavutköy'deki evinden 5 yıl önce "Bana iş buldular, işe gidiyorum" diyerek, çıkan ve geri dönmeyen oğlu Tuncay Bingöl (19) için oturma eylemine katılan anne Fatma Bingöl, "Devlet büyüklerime diyorum ki, bizi unutmasınlar. Evlatlarımızı geri getirsinler. Tuncay'ımı çok özledim" dedi.
30.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 87'nci gün
HDP önündeki eylemde 87'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 ailenin, HDP il binası önündeki oturma eylemi 87'inci günde de sürüyor. Oğlu Tuncay için eylemini sürdüren Fatma Bingöl, "Artık evlatlarımızı istiyoruz. Biz 87 gündür buradayız. HDP götürdü, HDP'den istiyoruz, getirsinler" dedi.
28.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 86'ncı gün
HDP önündeki eylemde 86'ncı gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 ailenin, HDP il binası önündeki oturma eylemi 86'ncı günde de sürdü. Oğlu Roşat'ın 5 yıl önce PKK'lılar tarafından kaçırıldığını, büyük oğlu 4 çocuk babası Sami Çiftçi'nin (21) de terör örgütüne destek vermediği gerekçesiyle kaçırılarak şehit edildiğini anlatan Necibe Çiftçi, çocuğundan haber alana kadar oturma eylemine devam edeceğini söyledi. Çiftçi, oğluna, "Kaç gel, kardeşlerine sahip çık, kendine yuva kur" diye çağrıda bulundu.
27.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 84'üncü gün
HDP önündeki eylemde 84'üncü gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 84'üncü günde de sürdürdü. Oğlu Erkan, 4 yıl önce İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kaçırıldıktan sonra üzüntüden felç geçiren Fahrettin Akkuş, mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.
25.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 82'nci gün
HDP önündeki eylemde 82'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 82'nci günde de sürdürdü. 2015 yılında, usta birliğine giderken Tunceli- Pülümür karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan oğlu Adil Kabaklı için oturma eylemi yapan Cennet Kabaklı, "82 yıl da geçse oğlum gelene kadar oturma eylemini sürdüreceğim" dedi.
23.11.2019 Gündem
Kritik davada önemli gelişme!
Kritik davada önemli gelişme! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki darbe girişimi davasında, 94 sanık için "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
22.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 78'inci gün
HDP önündeki eylemde 78'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 78'inci günde de sürdürüyor. 5 yıldır haber alamadığı oğlu Ramazan (22) için HDP önünde eylem yapan Mevlüde Üçdağ, terör örgütü tarafından çocukları kaçırılan diğer annelere seslenerek, "Gelin evlatlarımızı beraber arayalım" dedi.
19.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 76'ncı gün
HDP önündeki eylemde 76'ncı gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 76'ncı günde de sürdürdü. 5 Mayıs'ta kaybolan oğlu Yusuf (16) için oturma eylemini sürdüren Celil Begdaş, "Ciğerimiz yanıyor. Hepimiz burada perişan haldeyiz" dedi.
17.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 75'inci gün
HDP önündeki eylemde 75'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 75'inci günde de sürdürüyor. 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan oğlu Roşat Çiftçi'ye seslenen Necibe Çiftçi, "Gel Türk askerine sığın. Sana bir şey yapmazlar. Seni sağ salim bize getirirler" dedi.
16.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 74'üncü gün
HDP önündeki eylemde 74'üncü gün DİYARBAKIR'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 74'üncü günde de sürdürüyor. 5 yıl önce İstanbul'dan kaçırılan 19 yaşındaki oğlu Tuncay için oturma eylemi yapan Şevket Bingöl, diğer ailelere de seslenerek, "Gel burada çocuğuna sahip çık" dedi.
15.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 73'üncü gün
HDP önündeki eylemde 73'üncü gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 73'üncü günde de sürdürdü. Aileler, eylem öncesi Diyarbakır'daki Kara Şehitliği'ni ziyaret ederek, mezarlar karanfil bırakıp, dua etti.
14.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 70'inci gün
HDP önündeki eylemde 70'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 70'inci günde de sürdürdü. Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 2015 yılında PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan asker oğlu Adil Kabaklı (24) için oturma eylemini sürdüren Cennet Kabaklı, çocukları kaçırılan diğer anne babalara seslenerek, eyleme katılmalarını istedi.
11.11.2019 Gündem
Fatih Bulut dehşet saçtı! 11 el ateş...
Fatih Bulut dehşet saçtı! 11 el ateş... 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut, katıldığı asker eğlencesinde dehşet saçtı. Belinden silah çıkartarak havaya 11 el ateş eden Bulut'un o görüntüsü sosyal medyada olay yarattı.
8.11.2019 Magazin
HDP önündeki eylemde 64'üncü gün
HDP önündeki eylemde 64'üncü gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 64'üncü günde de sürdürdü. HDP İl Başkanlığı'nın parti çalışmalarına geçici olarak kapatıldığı belirtilirken, eylemdeki aileler, bu karara tepki gösterdi.
5.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 62'nci gün
HDP önündeki eylemde 62'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 62'nci günde de sürdürdü. Eylemdeki anneler, Mehmetçik ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için atkı örmeye başladığını söyledi. Atkı ören annelerden Songül Altındaş, "Mehmetçiğimiz bizim için savaşıyor. Üşümesin, bizim de bir katkımız olsun" dedi.
3.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 61'inci gün
HDP önündeki eylemde 61'inci gün Diyarbakır'da PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için HDP il binası önünde oturma eylemi yapan ailelerin bekleyişi 61'inci günde de devam etti. Usta birliğine giderken Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kaçırılan asker oğlu Adil Kabaklı (24) için oturma eylemine katılan anne Cennet Kabaklı, "Bıraksınlar artık, yeter. Özledik. Bir anne olarak dayanacak gücüm kalmadı" dedi.
2.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde yürek burkan feryat!
HDP önündeki eylemde yürek burkan feryat! Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 55 ailenin HDP il binası önündeki oturma eylemi, 56'ncı gününe girdi. Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencisiyken, 21 Mart 2015'te kaybolan oğlu Mehmet (22) için oturma eyleminde olan İmmihan Nilifırka, il binasına girmeye çalışarak, HDP'lilerden oğlunu istedi. "Evlatlarımızı getirin, evlatlarımızdan ne istediniz, kendi evladınızı götürün, vicdansızlar" diye bağıran Nilifırka, sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri, Nilifırka'nın HDP binasına girmesini engelledi.
28.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.