Fark Ücreti

Fark Ücreti

Son dakika fark ücreti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fark ücreti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fark ücreti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fark Ücreti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fark ücreti gelişmeleri de dahil olmak üzere 630 fark ücreti haberi bulunmuştur. Tüm fark ücreti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, an itibariyle başvuru yapan gençlerin tamamının GSB yurtlarına yerleştiğini kaydederken, ‘’Devletimiz GSB Yurtları çatısı altına girmek isteyen hiçbir gencini dışarda bırakmadı’’ dedi. Bakan Kasapoğlu, son 4 senede milli sporcuların sporcularımız, 19 bin 620 madalya elde ettiğini bildirdi.
7.12.2022 Diğer Sporlar
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı dahil hiçbir ücret ödenmeyecek
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı dahil hiçbir ücret ödenmeyecek Milyonlarca özel sektör çalışanını çok yakından ilgilendiriyor. Bunu yapan yandı, kıdem ve ihbar tazminatı alamayacak! Bilgileri karıştıran işçi için kötü haber geldi. Özel bir hastanede kayıt görevlisi olarak çalışan kişi, isim benzerliği nedeniyle hastanın nüfus cüzdanının aslını almadan başka bir hasta adına kayıt açtı ve iki hastanın bilgilerini karıştı. 9 yaşındaki hastanın bilgisi yerine, 32 yaşındaki başka bir hastanın bilgilerini giren çalışan bu nedenle tazminatsız olarak işten atıldı. İş Mahkemesi’nin ‘mağdur’ dediği görevliye kötü haber Yargıtay’dan geldi. Davacının haksız olduğunu, kıdem ve ihbar tazminatı talebinin reddine karar verilmesi gerektiği bildirildi.
18.03.2022 Gündem
4 bin lira tüm aile için ödeniyor! Hepsi ücretsiz...
4 bin lira tüm aile için ödeniyor! Hepsi ücretsiz... Koronavirüs salgını ile birlikte talep yüzde yüz artt. Ödeme miktarı bir aile için 4 bin lira. Bir yıl boyunca ücretsiz yararlanılıyor. Tamamlayıcı sigorta estetik girişim, akupunktur, alternatif tedavileri, kemoterapi, çocuk aşıları, evde bakımı, ilave ücret ve otelcilik hizmetleri, ambulans giderlerini kapsıyor.
28.07.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Sigorta ödemiyor...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Sigorta ödemiyor... Araba sahiplerini ilgilendiriyor. SGK, trafik kazası geçirdiğiniz zaman tedavi masraflarını karşılıyor. Ama iki noktaya dikkat etmek gerekiyor. Tedaviye kamu hastanesinde devam ederseniz, bu durumda hiçbir masraf ödemiyorsunuz. Ama SGK ile anlaşmalı özel hastanede tedavinize devam ederseniz bu durumda SGK Sağlık Uygulama Tebliği üzerinden ödeme yaptığından hastanenin fark ücreti alma hakkı var. Yani bulunduğunuz özel hastane de tedaviye devam ederseniz tüm masrafları cebinizden ödeyeceksiniz.
27.11.2020 Ekonomi
Türkiye Finans’tan Öğretmenler Günü kredisi! Öğretmenlere özel İhtiyaç ve Taşıt kredisi faiz oranları ve şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanır?
Türkiye Finans’tan Öğretmenler Günü kredisi! Öğretmenlere özel İhtiyaç ve Taşıt kredisi faiz oranları ve şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanır? Türkiye Finans olarak ‘’hayatımıza büyük katkı sağlayan öğretmenlerimizi desteklemeyi bir borç biliriz’’ sloganıyla Öğretmenler Gününe özel olarak öğretmenlere ihtiyaç ve taşıt kredisi imkanı sunuyor. Öğretmenlere Özel Destek paketinden kimler yararlanabilir? Türkiye Finans Öğretmenler Günü kredisi!
16.11.2020 Gündem
'Corona' döneminde işte 900 kahraman müfettiş
'Corona' döneminde işte 900 kahraman müfettiş Kısa çalışma corona virüs mağduriyetlerini büyük ölçüde engelledi. Bu başvuruları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda 900 iş müfettişi inceledi. Müfettişlerin iki ay gibi kısa bir sürede gece-gündüz demeden çalışması sonucunda yaklaşık 4 milyon çalışana kısa çalışma ödeneği verilmesi uygun görüldü.
15.06.2020 Çalışan Hakları
O ücretlerin iadesi 15 Haziran'da başlıyor
O ücretlerin iadesi 15 Haziran'da başlıyor Çin'in Vuhan kentinde çıkıp neredeyse dünyanın tamamına yayılan corona virüs salgının ülkemizde görülmesinin hemen ardından hızla tedbirler alındı. Bulaş riskini en aza indirmek için bazı şehirlere giriş-çıkışlar belirli bir süre yapılamamıştı. Bu süreç öncesinde, ileri tarihe bilet alanlar yasak nedeniyle yolculuklarını gerçekleştirememişti. Ücret iadesi almayı bekleyen vatandaşlar için iyi haber geldi. 15 Haziran itibariyle otobüs firmaları ücret iadesi yapmaya başlayacak.
12.06.2020 Ekonomi
Bakan Koca'dan corona virüsle ilgili yeni açıklama
Bakan Koca'dan corona virüsle ilgili yeni açıklama Bilim Kurulu toplantısın sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte 20 bin 23 test yapıldığını, 3 bin 892 yeni vaka tespit edildiğini 76 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve 256 vatandaşımızın ise iyileştiğini açıkladı. Koca, ilaç tedavisine başlamanın sonuçlarının alındığını erken ilaç tedavisinin sonuç verdiğini söyledi.
7.04.2020 Gündem
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın! Özel hastanede fark ödemeyin...
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın! Özel hastanede fark ödemeyin... SGK ile anlaşması olan özel hastanelere gidenler belirli miktarlarda ödeme yapıyor. Bu miktar gidilen hastane, bölüm ve doktora göre farklılık gösterirken tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıranlar ödeme yapmıyor. Günde sadece 2-3 lira ödeyerek özel hastanelerden ücretsiz yararlanmak mümkün. İşte ‘tamamlayıcı sağlık sigortası’ ile ilgili detaylar...
12.02.2020 Ekonomi
SGK da haksız buldu! Hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor...
SGK da haksız buldu! Hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor... Hastaneye acil olarak giden herkesi çok yakından ilgilendiren karar Tüketici Hakem Heyeti'nden geldi. Karar ile hastanenin acil servisine gelen ve çeşitli testler için 3 bin 200 lira ödeyen kadına parası iade edilecek. SGK da alınan ücreti haksız buldu.
29.11.2019 Ekonomi
Bakan Koca'dan LÖSANTE hakkında açıklama
Bakan Koca'dan LÖSANTE hakkında açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
13.11.2019 Gündem
Çalışma tamamlandı! Emekliye 2 günde maaş...
Çalışma tamamlandı! Emekliye 2 günde maaş... Hükümetten emeklileri ve hastaları sevindiren iki güzel haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli ve hak sahiplerinin hak etmiş oldukları ilk aylıklar ile birikmiş ödeme tutarlarının maaş ödeme dönemini beklemeden ödenmesine ilişkin çalışmayı tamamladı.
5.09.2019 Emekli
Tıbbi cihaz ve malzeme fiyatlarında iyileştirme
Tıbbi cihaz ve malzeme fiyatlarında iyileştirme Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, bin 663 tıbbi cihaz ve malzeme fiyatında 731 milyon lira iyileştirme sağlandığını açıkladı.
4.09.2019 Ekonomi
İlave ücretlere dikkat! Geri alabilirsiniz
İlave ücretlere dikkat! Geri alabilirsiniz Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel hastaneye muayene için giden sigortalı 15 lira katkı payı ödüyor. Yeşil kartlı olarak adlandırılan, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca karşılananlar ile 65 yaş aylığı alanların hastanede ödedikleri katılım payları sonradan iade ediliyor.
16.06.2019 Ekonomi
Terfi ettirilmeyen fark ücreti alır mı?
Terfi ettirilmeyen fark ücreti alır mı? Çalışanların büyük bölümü çalıştıkları kurumda terfi bekliyor. Fakat terfinin nasıl yapılacağı yazılı bir belge ile beyan edilmemesi birçok soruna neden oluyor. Milliyet gazetesinden Cem Kılıç köşesinde çalışan ve işveren arasında sorunlara neden olan terfi 'meselesini' ele aldı.
29.04.2019 Ekonomi
'Özel'de fark ödemeyin!
'Özel'de fark ödemeyin! Özel hastanelerde muayene olanların cebinden daha fazla para çıkıyor. Ancak, günlük 1 liradan başlayan tutarlarla ‘tamamlayıcı sağlık sigortası’ yaptıranlar, muayene ücreti farkı ödemiyor
19.04.2019 Ekonomi
Bir ilk! Özel hastaneler artık yapamayacak
Bir ilk! Özel hastaneler artık yapamayacak İki özel göz hastanesi arasındaki ‘rekabet’in davalık olduğu ortaya çıktı. Sakarya’da faaliye gösteren İnci Göz Hastanesi, Dünya Göz Hastanesi’nin, reklâm yasağına uymayarak haksız rekabete yol açtığı gerekçesi ile konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme 4 yıl süren davada, Dünya Göz Hastane’ni haksız buldu. Mahkeme, haksız rekabetten kaynaklı olarak Sakarya’da bulunan hastaneye tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme, davalı hastanenin, haksız rekabet oluşturan reklamların önlenmesine karar verdi.
10.09.2018 Sağlık
Son dakika: Müjde! Ücretsiz olacak
Son dakika: Müjde! Ücretsiz olacak Normal ya da zorunlu hallerde sezaryenle doğumda özel hastanelerde fark ücreti alınmayacak. Sağlık Bakanlığı ve SGK, konuya ilişkin gerekli çalışmaları başlattı. Hazırlıkların olgunlaşmasıyla özel hastane temsilcileriyle görüşmeler başlayacak.
30.08.2018 Ekonomi
Son dakika: Emeklilerin fark ücretleri bugün yatıyor!
Son dakika: Emeklilerin fark ücretleri bugün yatıyor! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli maaşlarına yapılan zamlardan kaynaklanan fark ücretlerinin bugün yatırılacağını duyurdu.
26.07.2018 Ekonomi
Vatandaşa uyarı! Başvuran o parayı geri alabilir
Vatandaşa uyarı! Başvuran o parayı geri alabilir Özel hastanelerdeki tedavilerin bir bedeli var. SGK, ne kadar olacağını belirlemiş durumda. Bunun üzerinde ücret alındıysa hakkınızı aramanız mümkün. İşte izlemeniz gereken basit yollar ve geri alınabilecek ücretler..
10.03.2018 Ekonomi
11 TL'ydi 303 Euro oldu
11 TL'ydi 303 Euro oldu Türkiye, savunma başta olmak üzere birçok sektörde yerli atılımı yaparken ilaçta tersi yaşanıyor. Yerli firmalar kapandı, ilaç pazarı ABD'li ve Avrupalı firmaların eline geçti. İlaca yılda 25 milyar lira harcayan Türkiye’de en çok ciro yapan ilk 100 ilacın 95’i ithal.
19.02.2018 Ekonomi
Hastane parasına dikkat
Hastane parasına dikkat Özel hastanede tedavilerin bir bedeli var. SGK, ne kadar olacağını belirlemiş durumda. Bunun üzerinde ücret alınırsa hakkınızı aramanız mümkün. İşte izlemeniz gereken basit yollar ve geri alınabilecek ücretler...
16.08.2017 Ekonomi
Hepimizin cebinden çıkıyor! Dikkat edin yoksa...
Hepimizin cebinden çıkıyor! Dikkat edin yoksa... Çalışanlar ve emekliler son yıllarda özellikle özel hastanelere ve tıp merkezlerine gidiyor. Özelde tedavi masraflarının bir kısmını SGK karşılıyor ama cepten 'fark ücreti' de ödemek gerekiyor. Peki ne kadar? işte detayları...
31.03.2017 Ekonomi
Sağlıkta farka dikkat!
Sağlıkta farka dikkat! Özel hastanelerin, tüm branşlarda SGK ile anlaşması yok...
28.06.2016 Ekonomi
"Kardiyovasküler cerrahide 2 kata yakın fark ücreti alınacağı"  iddiaları
"Kardiyovasküler cerrahide 2 kata yakın fark ücreti alınacağı" iddiaları Sağlık Bakanlığından, medyada "kardiyovasküler cerrahi muayene ve işlemlerinde, 2 katına yakın fark ücreti alınacağı" yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fark Ücreti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fark ücreti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.