Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan
Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Antalya'da düzenlenen Uluslararası Genç İletişimciler (Stratcom Youth) Forumu'nun açılış dersini, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun verdi. Altun, genç iletişimcilere 'Türkiye İletişim Modeli'ni anlattı.
8.05.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yeni kitabı çıktı
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yeni kitabı çıktı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un İngilizce kaleme aldığı 'Türkiye as a Stabilizing Power in an Age of Turmoil (Küresel Kaos Çağında İstikrar Sağlayıcı Bir Güç: Türkiye)' kitabı yayımlandı. Altun'un kitabı; küresel sistemin bir tür kaos yaşadığı bu zamanda Türkiye'nin tezlerini ve istikrar sağlayıcı, düzen kurucu rolünü anlatıyor. 
16.01.2022 Kültür Sanat
Fahrettin Altun: İletişim seferberliği yürütüyoruz
Fahrettin Altun: İletişim seferberliği yürütüyoruz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde iletişim seferberliği yürüttüklerini belirterek, "Türkiye'nin başarı hikayesini, tezlerini anlatmak için iletişimin tüm araç ve yöntemleriyle, geniş katılımlı ve çok paydaşlı bir süreç yönetiyoruz" ifadesini kullandı.
24.07.2021 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan sert tepki! 'Kabul edilemez'
İletişim Başkanı Altun'dan sert tepki! 'Kabul edilemez' İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medyada yaptığı açıklamada ‘Demokrasinin özü olan halk iradesinin ve halk temsilcilerinin böylesine fütursuzca bir sansüre maruz kalması asla kabul edilemez’ ifadelerini kullandı.
6.02.2021 Siyaset