Facebook Video

Facebook Video

Son dakika Facebook video haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Facebook video ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Facebook video haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Facebook Video

haberleri sayfasında son dakika yaşanan facebook video gelişmeleri de dahil olmak üzere 878 facebook video haberi bulunmuştur. Tüm facebook video haberleri aşağıda listelenmiştir.
Facebook dizi çekecek
Facebook dizi çekecek Facebook, video prodüksiyon ağını genişletmek için televizyon kalitesinde dizi yapmaya başlıyor. WSJ haberine göre 13-34 yaş arası kitleyi hedefleyen sosyal medya devinin bölüm başı bütçesi 3 milyon doları bulacak.
26.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook’un sanal gerçeklik dünyasını tanıttı!
Facebook’un sanal gerçeklik dünyasını tanıttı! Popüler sosyal medya devi Facebook, yeni platformu Facebook Spaces'i geliştiriciler için düzenlediği F8 2017 Konferansı'nda tanıttı. Kullanıcılar Spaces ile üç boyutlu nesneler çizebilmenin yanı sıra sanal gerçeklik formatında fotoğraf veya video paylaşabilecekler.
20.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook videolarında yenilik!
Facebook videolarında yenilik! Facebook, Youtube'un videoların ortasına koyduğu reklamlara özendi ve ortaya bu çıktı!
27.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook videolarda yeni özellik!
Facebook videolarda yeni özellik! Facebook'un mobil uygulaması için yayınlanan yeni güncelleme ile Haber Kaynağı'ndaki videoların sesi açık şekilde otomatik oynatılmaya başlandı. Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya ağı olma özelliğini sürdüren Facebook'un kullanıcılarının konforu için tasarladığı yeni uygulamanın detayları haberimizde...
16.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook videoları televizyona geliyor!
Facebook videoları televizyona geliyor! Facebook, videoları telefona ihtiyaç olmadan TV'nizde izleyebileceğiniz bir hizmet sunmaya başlıyor!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'ta inanılmaz açık!
Facebook'ta inanılmaz açık! Bir araştırmacı, Facebook'ta herhangi bir videoyu silmeye izin veren garip bir açık buldu ve 10.000 doları cebine indirdi!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook videolarına reklam geliyor
Facebook videolarına reklam geliyor Facebook, videolarına ara reklam almaya hazırlanıyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook’ta videolara telif koruması geliyor
Facebook’ta videolara telif koruması geliyor Facebook, video paylaşım platformuna dönüşme yolunda yeni bir adım atıyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook yeni video servisini duyurdu
Facebook yeni video servisini duyurdu Facebook video konusunda iddialı ancak biraz yavaş ilerliyor. Mark Zuckerberg'ün sosyal medya servisi şimdi de yeni bir video hizmeti verecek. Detaylar haberimizde.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook yine yanlışlık keşfetti!
Facebook yine yanlışlık keşfetti! Facebook, video görüntüleme sayılarını yanlışlıkla fazla hesapladığını fark etti.
17.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook dikey video ağırlıklı olacak!
Facebook dikey video ağırlıklı olacak! Facebook, haber kaynağına yönelik olarak yapacağı değişikliklerle, uygulama içerisinde dikey videolara daha fazla yer verecek.
28.08.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook'ta Video arama dönemi!
Facebook'ta Video arama dönemi! Sosyal Medya denilince akla gelen ilk hesaplardan biri olan Facebook yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Facebook Youtube gibi vdeo içerik sunan devlerle yarışmak için Video arama özelliğini kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Facebook Video arama özelliği'ne ilişkin tüm detaylar haberimizde...
11.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook nasıl kayıt olunur? Ücretli mi?
Facebook nasıl kayıt olunur? Ücretli mi? Dünya üzerinde en fazla kullanıcı rakamlarına sahip sosyal mecrası Facebook'a siz hala kayıtlı değil misiniz? Eğer Facebook'a giriş yapmak istiyorsanız tüm bilgileri sizin için derledik. Facebook' nasıl kayıt olunur? Tüm bilgiler haberimizde...
30.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook nasıl kayıt olunur? İşte Facebook giriş ve şifre işlemleri
Facebook nasıl kayıt olunur? İşte Facebook giriş ve şifre işlemleri Facebook nasıl kayıt olacağınızı bilmiyorsanız haberimizi okumanızda fayda var. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Facebook kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Haberimizdeki linkten Facebook indirebilir ve giriş yapabilirsiniz.
28.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook, video özelliğindeki yenilikleri açıkladı
Facebook, video özelliğindeki yenilikleri açıkladı Facebook, video reklamlarında reklamverenlerin mesajlarını hızlı bir şekilde vererek izleyicinin ilgisini çekmesini sağlamaya yardımcı olmak adına video reklamlarına, aralarında otomatik altyazının da bulunduğu yenilikler getirdiğini açıkladı...
11.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan kötü haber! Videolarda artık...
Facebook'tan kötü haber! Videolarda artık... Facebook, YouTube'u andıran reklam yayınının bir benzerine yer vermeye hazırlanıyor...
4.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Facebook, video sahiplerine reklam parası verecek
Facebook, video sahiplerine reklam parası verecek Facebook, videolardan aldığı reklam gelirlerini bu klipleri yükleyen kişilerle paylaşacak...
3.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Facebook, YouTube’u geçiyor!
Facebook, YouTube’u geçiyor! Yapılan bir araştırmaya göre pek çok şirket, video reklamlarını YouTube yerine Facebook üzerinde yayınlamayı tercih etmeye başladı.
26.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Kullanıcılara FaceTube müjdesi!
Kullanıcılara FaceTube müjdesi! Youtube, site içerisinde Facebook'a entegre olarak çalışmaya başlayacak.
31.03.2010 Bilim ve Teknoloji
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Avukat Yıldırım Keser'den Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Google ücret ödemek zorunda kalacak
Avukat Yıldırım Keser'den Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Google ücret ödemek zorunda kalacak İnternet dünyasındaki telif hakları sorunu, sadece Türkiye’nin değil dünyanın da gündeminde yer alıyor. Japonya'da iki genç, film özetlerini internete yükleyerek 50 bin dolar reklam geliri elde etti. Film şirketleri dava açınca da 3,6 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildiler. Dijital Telif Yasası ile ilgili konuşan Fikri Mülkiyet Hukuku Uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Keser, “İlim ve edebiyat, musiki, güzel sanatlar ve sinema eserlerinin tamamının mecraları değişti ve her biri internette yerini aldı. Mevcut kanun bu köklü değişim dikkate alınarak yeniden düzenlenmelidir" diye konuştu.
2.01.2024 Gündem
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu Real Madrid'in tüm dünyaya Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle rekor kırdı. Kulüp bu paylaşımlar neticesinde ilk 2 günde Instagram'da 742 bin 645, Twiter'da 177 bin 432, Facebook'ta 18 bin 920 yeni takipçi kazandı.
10.07.2023 İspanya
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
YouTube'da üst düzey istifa
YouTube'da üst düzey istifa Çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu olan YouTube’ın CEO’su Susan Wojcicki istifa etti.
17.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada paylaşım yapanlar dikkat! 4 yıl hapis cezası var
Sosyal medyada paylaşım yapanlar dikkat! 4 yıl hapis cezası var Sosyal medya platformaları internet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Facebok, Instagram ve Twitter milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Kişisel görüşlerin özgürce ifade edildiği bu platformlar, güvenlik riski de taşıyor. Pek çok kişinin fotoğrafı ve kişisel bilgileri kullanılarak sahte hesaplar açılıyor. Ancak adına sahte hesap açılanların büyük kısmı bundan habersiz. Uzmanlar sosyal medya kullanıcılarını sahte hesaplara karşı uyararak yapılması gerekenleri açıkladı.
29.11.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Facebook Video ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki facebook video haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.