Facebook Messenger

Facebook Messenger

Son dakika facebook messenger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan facebook messenger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını facebook messenger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Facebook Messenger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan facebook messenger gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 facebook messenger haberi bulunmuştur. Tüm facebook messenger haberleri aşağıda listelenmiştir.
TikTok değişikliğe gidiyor! O saatlerde bildirim alınmayacak
TikTok değişikliğe gidiyor! O saatlerde bildirim alınmayacak TikTok, gençlerin iyiliği için uygulamada bir dizi değişikliğe gideceğini duyurdu.
12.08.2021 Bilim ve Teknoloji
TikTok, 2020 yılında dünyanın en çok indirilen uygulaması oldu
TikTok, 2020 yılında dünyanın en çok indirilen uygulaması oldu Küresel olarak indirilen mobil uygulamalar için yeni bir araştırma raporu yayımlandı. Bu rapora göre 2020 yılının en çok indirilen uygulaması TikTok oldu. Çok fazla eleştirilmesine rağmen popüler uygulama kullanıcı sayısını katlayarak artırmaya devam ediyor.
9.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Telegram söylendiği kadar güvenilir değil!
Telegram söylendiği kadar güvenilir değil! Milyonlarca kişinin WhatsApp'ı terk edip alternatiflerine yöneldiğini görmüştük. Telegram kendi içinde özel bazı özelliklere sahip olmasıyla en çok tercih edilen WhatsApp alternatifi olmuştu. 'Güvenlik' vurgusu yapılan uygulama için bir tehdit ortaya çıktı.
23.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Dijital 2021 Raporu'na ilişkin, "Raporda Türkiye'nin öne çıktığı başlıklar. Sesli arama ve komut verme sistemini dünyada en çok kullanan 5'inci ülkeyiz. Video oyunu kullanımında dünya ortalamasının üzerinde ve 5'inci sırada yer almaktayız. Tüm dünyada internette en çok üretilen içerik dili açısından Türkçe 4'üncü sırada" açıklamasında bulundu. Öte yandan Uslu Türkiye'de sosyal medya kullanıcı sayısının 60 milyona ulaştığını belirtti.
21.02.2021 Gündem
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
18.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
17.01.2021 Bilim ve Teknoloji
En popüler küresel mesajlaşma uygulaması 'WhatsApp' oldu
En popüler küresel mesajlaşma uygulaması 'WhatsApp' oldu Medya takip kurumu Ajans Press, en popüler küresel mobil mesajlaşma uygulamasının 2 milyar kullanıcı ile WhatsApp olduğunu açıkladı. İkinci sırada Facebook Messenger yer aldı.
25.12.2020 Bilim ve Teknoloji
"Uçuş kaçırma" derdi bitiyor!
"Uçuş kaçırma" derdi bitiyor! Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mobil uygulama "Uçuş Rehberim" ile "uçuş kaçırma" sorunu yaşanmayacak.
18.10.2020 Gündem
LinkedIn'e yeni özellikler geliyor
LinkedIn'e yeni özellikler geliyor Dünyanın önde gelen sosyal medya platformlarından LinkedIn, yeni bir güncellemesini ortaya çıkardı. İşte gelecek yeni özellikler...
3.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya dünyanın sorunu
Sosyal medya dünyanın sorunu Dijital platformların bireyler ve toplum üzerinde etki alanlarını genişletmesiyle, şirketler ile ülkeler arasında yeni sürece uyum sağlama konusunda sorunlar meydana gelebiliyor.
25.07.2020 Bilim ve Teknoloji
'Gelişmeleri kaçırma korkusu' sosyal medya bağımlılığına yol  açıyor
'Gelişmeleri kaçırma korkusu' sosyal medya bağımlılığına yol açıyor Sosyal medya platformları ticaretten eğlenceye, eğitimden psikolojik sebeplere kadar pek çok sebeple kullanıcı sayılarını artırmaya devam ediyor.
11.07.2020 Bilim ve Teknoloji
'Mavi Bebek' oyunu, intihara sürüklüyor! 12-15 yaş grubu...
'Mavi Bebek' oyunu, intihara sürüklüyor! 12-15 yaş grubu... Sosyal medya uzmanı Prof. Dr. Levent Eraslan, internette 'Mavi Bebek' uygulamasının diğer oyunlardan farklı olarak çok hızlı yayıldığını söyledi. Prof. Dr. Eraslan, "'Mavi Bebek' çok da yeni değil. Daha önceden var olan; fakat ülke gündemine yeni giren bir uygulama. Özellikle sosyal medya üzerinden insan beynini ‘amigdala’ adı verilen kaygı ve korku bağlamına vurgu yaparak, ses, görüntü ve multimedya gibi destekleyici vurgularla etkiliyor" dedi.
8.07.2020 Gündem
Twitter sesli tweet özelliğini kullanıma sundu! Sesli tweet nasıl atılır?
Twitter sesli tweet özelliğini kullanıma sundu! Sesli tweet nasıl atılır? Twitter sesli tweet özelliğini kullanmaya başladı. Gece yarısı yeni özelliğini duyuran Twitter, kullanıcıların sadece yazılı değil, sesli tweet'ler de atmalarına izin verecek. Sesli tweet nasıl atılır? Sesli tweet kullanımı nasıl oluyor? İşte Twitter sesli tweet özelliğinin tüm detayları...
18.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Messenger Rooms özelliği WhatsApp'a geliyor
Messenger Rooms özelliği WhatsApp'a geliyor Facebook geçtiğimiz günlerde, mesajlaşma uygulamalarından biri olan Facebook Messenger'a Rooms özelliğini getirdi. Bu sayede aynı anda birden fazla kişiyle konuşma özelliğinin kapasitesini arttıran Facebook, aynı özelliği WhatsApp'a getirmeye çalışıyor.
28.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Facebook, Messenger Rooms'u hayata geçirdi
Facebook, Messenger Rooms'u hayata geçirdi Facebook, yeni grup görüntülü sohbet özelliği Messenger Rooms'u hayata geçirdi.
25.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Facebook hesabını kapatanlara kötü haber!
Facebook hesabını kapatanlara kötü haber! Facebook olmaksızın da kullanılabilen Messenger servisi için yeni bir gelişme yaşandı. Bugünden itibaren Messenger uygulamasını kullanabilmek için Facebook şartı aranacak. Facebook hesabı olmayanlar ise Messenger'ı kullanamayacak.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye, Twitter ve Instagram kullanımında ilk sırada
Türkiye, Twitter ve Instagram kullanımında ilk sırada Deloitte Türkiye Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Endüstrisi Lideri Metin Aslantaş, Türkiye'nin sosyal medya kullanımında ilk sırada yer aldığını belirterek, "Twitter ve Instagram kullanımında Türkiye birinci sırada." dedi. Deloitte tarafından 7 yıldır yapılan Global Mobil Kullanıcı Araştırması’nın 2019 yılı sonuçları açıklandı.
24.12.2019 Bilim ve Teknoloji
En çok indirilen 10 mobil uygulamanın tek ortak özelliği
En çok indirilen 10 mobil uygulamanın tek ortak özelliği Mobil veri şirketi App Annie, son 10 yılın en çok indirilen 10 uygulamasını açıkladı. Listede ilk 10’a giren uygulamaların tek bir ortak noktası var...
20.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan yeni dijital ödeme sistemi
Facebook'tan yeni dijital ödeme sistemi Facebook, şirketin platformları arasında ödeme yapmayı sağlayacak yeni dijital ödeme sistemi Facebook Pay'i duyurdu.
14.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook yeni ödeme sistemini duyurdu
Facebook yeni ödeme sistemini duyurdu ABD merkezli teknoloji şirketi Facebook, yeni birleşik ödeme sistemi Facebook Pay’i duyurdu.
13.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Dev teknoloji şirketleri kullanıcılarını dinliyor
Dev teknoloji şirketleri kullanıcılarını dinliyor Son günlerde art arda yaşanan skandallarda Silikon Vadisi'nin dev teknoloji firmalarının, kullanıcıların seslerini dinlediği açığa çıktı.
16.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook Messenger Lite indirilme rekoru kırdı
Facebook Messenger Lite indirilme rekoru kırdı Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger, iki yıl önce düşük seviye telefonlarda da sorunsuz çalışması adına 'Lite' adında özel bir sürüme kavuştu. Messenger Lite'ın yayınlanmasıyla birlikte ise indirilme rakamı 500 milyonu devirmiş durumda.
25.07.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Facebook Messenger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki facebook messenger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.