EYT komisyondan geçti mi, EYT komisyon görüşmeleri bitti mi? 2 Şubat EYT komisyon toplantısı son durum!
EYT komisyondan geçti mi, EYT komisyon görüşmeleri bitti mi? 2 Şubat EYT komisyon toplantısı son durum! EYT görüşmesi bitti mi, EYT komisyondan geçti mi? 2 Şubat EYT komisyon toplantısı saat 11.00’de başladı. EYT kanun teklifi bugün Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülüyor. Düzenlemenin hayata geçmesi durumunda EYT’liler emeklilik için başvuru yapabilecek. 4 maddeden oluşan kanun teklifinin yasalaşarak yürürlüğe girmesiyle birlikte, 2023 yılında 2 milyon 250 bin kişi emekli olacak. Peki, EYT komisyon görüşmeleri bitti mi?
2.02.2023 Emekli
EYT komisyon üyeleri kimler, EYT komisyonu kimlerden oluşur? Plan ve Bütçe komisyonundan sonra ne olur?
EYT komisyon üyeleri kimler, EYT komisyonu kimlerden oluşur? Plan ve Bütçe komisyonundan sonra ne olur? EYT komisyonu kimlerden oluşur, EYT komisyon üyeleri kimlerdir? Soruları EYT yasa teklifinin Plan ve Bütçe komisyonunda gündeme alınıyor olmasından sonra yoğun bir şekilde sorulmaya başlandı. EYT düzenlemesinde artık son adım kaldı. Kanun teklifi bugün Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülüyor. EYT düzenlemesi hayata geçtikten sonra hak sahipleri, emeklilik başvurusu yapabilecek. Peki, Plan ve Bütçe komisyonundan sonra ne olur?
2.02.2023 Emekli
TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?
TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu? EYT düzenlemesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülüyor. Milletvekillerinin imzasına açılan yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu, bugün ise Meclis Başkanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda Komisyon'da görüşülecek. Yayını takip etmek isteyenler “TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?” sorularına yanıt arıyor.
2.02.2023 Gündem