Gazete Vatan Logo

TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?

EYT düzenlemesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülüyor. Milletvekillerinin imzasına açılan yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu, bugün ise Meclis Başkanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda Komisyon'da görüşülecek. Yayını takip etmek isteyenler “TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?” sorularına yanıt arıyor.

TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?

EYT yasa taslağı milletvekillerin imasına açıldı, ardından da TBMM Başkanlığı'na sunuldu. EYT düzenlemesini içeren yasa teklifi bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Meclis Genel Kurulu'ndan geçen teklifi imzalaması ve Resmi Gazete'de yasal değişikliğin yayınlanmasının ardından EYT resmen yürürlüğe girmiş olacak. AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu düzenlemenin en geç 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayınlanarak yasalaşmasını beklediklerini söyledi. Peki, TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?

TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?

Yasada yer alan maddesi kapsamında yasama yılı açılışı, 23 Nisan özel birleşimi, bütçe görüşmeleri, hükümet programı, konuk yabancı devlet adamlarının parlamentodaki konuşmaları gibi özel hallerde, gün ve saate bakılmaksızın, Genel Kurul çalışmaları TRT-3 kanalından canlı olarak yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

EYT görüşmesi Genel Kurul olmadığı için canlı olarak yayınlanmıyor.