EYT ne zaman açıklanacak, yaş sınırı olacak mı? EYT son durum ne, EYT maaş hesaplama nasıl olacak?
EYT ne zaman açıklanacak, yaş sınırı olacak mı? EYT son durum ne, EYT maaş hesaplama nasıl olacak? EYT maaş hesaplama ile EYT’nin ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor. EYT yasası konusunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Bakan Bilgin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT'yle ilgili geçen hafta yaptığı açıklamada, "2023’e bu konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız" demişti. Peki, EYT ne zaman açıklanacak, yaş sınırı olacak mı? EYT son durum ne, EYT maaş hesaplama nasıl olacak?
27.12.2022 Emekli
EYT ne zaman çıkar? EYT’den kimler yararlanacak? Staj ve çıraklık EYT’de başlangıç sayılacak mı? Bakan Vedat Bilgin’den EYT açıklaması!
EYT ne zaman çıkar? EYT’den kimler yararlanacak? Staj ve çıraklık EYT’de başlangıç sayılacak mı? Bakan Vedat Bilgin’den EYT açıklaması! Milyonları ilgilendiriyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Düzenlemenin Meclis’e geleceği gün beklenirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’nin kapsamı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, EYT’den kimler yararlanacak? EYT düzenlemesi nasıl olacak? EYT’de son durum ne? EYT 3600 günü kapsar mı? EYT ne zaman çıkacak? İşte Bakan Bilgin’in EYT açıklaması!
6.10.2022 Çalışma Hayatı
Refah payı, EYT ve 3600 ek gösterge ile ilgili flaş gelişme! Tek tek açıklandı, milyonlar bekliyordu, belli oldu
Refah payı, EYT ve 3600 ek gösterge ile ilgili flaş gelişme! Tek tek açıklandı, milyonlar bekliyordu, belli oldu Asgari ücrete zam yapılacak mı? ETY'de son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Kimler refah payı alacak? Refah payı maaşlara nasıl yansıyacak? Tek tek açıklandı. Tüm sorular yanıtını buldu. EYT, 3600 ek gösterge ve ilave zam ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Toplumun büyük kesimini doğrudan ilgilendiren düzenlemeler ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bakan Bilgin bugün yaptığı açıklamada gündemde olan düzenlemelerde gelinen süreci ayrıntılı olarak değerlendirdi. Kamu çalışanlarına ise refah payı müjdesini duyurdu. 3600 ek göstergenin bu yılın sonuna kadar tamamlanacağına değinen Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili düzenlemenin gündemde olmadığının altını çizdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına temmuz ayında yapılacak maaş artışına ilişkin enflasyon farkıyla birlikte refah payı verilmesinin de değerlendirildiğini söyledi. Öte yandan milyonlarca asgari ücretli ek zam bekliyordu. Ancak Bakan Bilgin, "Asgari ücrette enflasyona uygun güncelleme gündemde yok." sözleri ile zam yapılmayacağını duyurdu.
19.04.2022 Çalışma Hayatı