EYT'liler ne kadar promosyon alabilecekler? Merak edilen soruları uzman isim yanıtladı
EYT'liler ne kadar promosyon alabilecekler? Merak edilen soruları uzman isim yanıtladı   EYT'liler nasıl emekli olacak? Emekli olabilmek için nasıl ve nereye başvuracaklar? EYT'liler ne kadar banka promosyonu alabilecek? Merk edilen tüm sorunları Ekonomist Muhammet Bayram canlı yayında CNN TÜRK'te yanıtladı.
31.01.2023 Çalışma Hayatı
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları!
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli olacaklar için başvuru süreçlerini paylaştı. EYT’den emeklilik hakkı kazananlar için e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusunun nasıl yapılacağı, vatandaşları nasıl bir yol izleyeceği SGK tarafından paylaşılan video ile detaylı bir şekilde anlatıldı. Peki, Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? SGK’dan emeklilik başvurusu için e-Devlet’te nereye girilir? EYT’den emekli olacaklar için emeklilik başvuru ekranı!
29.12.2022 Çalışma Hayatı