EYT başvuru sonucu ne zaman açıklanacak, kaç günde belli olur? EYT başvuru takibi nasıl yapılır, EYT başvuru nereden öğrenilir? Sonuç sorgulama!
EYT başvuru sonucu ne zaman açıklanacak, kaç günde belli olur? EYT başvuru takibi nasıl yapılır, EYT başvuru nereden öğrenilir? Sonuç sorgulama! EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından gözler başvuru sürecine çevrildi. e-Devlet veya SGK aracılığıyla başvuru sürecini tamamlayanlar emekliler EYT başvurularının sonuçlanacağına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, EYT başvuru sonucu kaç günde belli olur, EYT başvuruları ne zaman açıklanacak? EYT başvuru süresi ne kadar, 3 ay mı? İşte EYT başvuru sorgulama süreci…
17.03.2023 Emekli
EYT hakkında her şey! Ne zaman yürürlüğe girecek, başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?
EYT hakkında her şey! Ne zaman yürürlüğe girecek, başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Milyonlarca kişinin beklediği o düzenleme 5 partiden 395 vekilin oyuyla Meclis'te kabul edilerek yasalaştı. EYT hakkında merak edilenleri Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz CNN TÜRK'te anlattı. Canlı yayında Göksu Öngeren Özgür'e konuşan Emin Yılmaz, EYT'nin zaman yürürlüğe gireceğini açıklarken, başvurularda dikkat edilmesi noktayı da açıkladı.
1.03.2023 Ekonomi
EYT başvuru ekranı | EYT başvuruları başladı mı, e Devlet EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT şartları nedir?
EYT başvuru ekranı | EYT başvuruları başladı mı, e Devlet EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT şartları nedir? Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemenin hayata geçmesinde sona adım kaldı. Sigorta başlangıcı 9 Eylül 1999 tarihi öncesinde olan kişileri kapsayan düzenlemede yaş engeli de ortadan kaldırılmıştı. Düzenleme Meclis'e geliyor. 8 Eylül 1999'dan önce sigorta girişi olanlar için, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur ayrımı gözetilmeyecek. Peki, EYT başvurusu başladı mı, e devlet EYT başvuruları nasıl yapılır? EYT başvuru şartları nelerdir?
30.01.2023 Emekli