Evra

Evra

Son dakika evra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evra gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 evra haberi bulunmuştur. Tüm evra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Mukaddes Erva öldü, depremde kayıp olan Mukaddes Evra bulundu mu? Evra Aktaş nerede?
Mukaddes Erva öldü, depremde kayıp olan Mukaddes Evra bulundu mu? Evra Aktaş nerede? Mukaddes Erva öldü mü, Evra Aktaş bulundu mu? Kahramanmaraş'ta, depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ardından bir daha haber alınamayan Mukaddes Erva Aktaş'ın (10) hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
4.03.2023 Gündem
2 yaşındaki Evra balkondan düşerek hayatını haybetti! Aileyi isyan ettiren istismar iddiası
2 yaşındaki Evra balkondan düşerek hayatını haybetti! Aileyi isyan ettiren istismar iddiası Erva Yuca balkondan düşerek hayatını kaybetmişti. Olayın ardından ortaya atılan istismar iddialarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Yuca Ailesi “Acımızı yaşayamadık, çocuğumuza da bize de iftira atıldı” dedi.
2.10.2022 Yaşam
Fransız futbolunun efsane ismi Patrice Evra yıllar sonra anlattı: 13 yaşında cinsel istismara uğradım...
Fransız futbolunun efsane ismi Patrice Evra yıllar sonra anlattı: 13 yaşında cinsel istismara uğradım... Dünya ve Fransız futbolunun efsane isimlerinden Patrice Evra, başından geçen olayı yıllar sonra anlattı. Futbola ilk başladığı dönemde cinsel tacize uğradığını belirten Evra, yazdığı otobiyografisinde bu konuyu anlattığını ve çocukların bu durumla karşılaşmamaları için çaba gösterdiğini kaydetti.
23.10.2021 Fransa
Patrice Evra futbolu bıraktı
Patrice Evra futbolu bıraktı Fransız futbolcu Patrice Evra, 1998'de başladığı profesyonel kariyerini noktaladı.
29.07.2019 Fransa
TEM'de korku dolu anlar! Lüks araç...
TEM'de korku dolu anlar! Lüks araç... TEM Otoyolu Düzce kesiminde aşırı yağış nedeniyle meydana gelen kazada lüks arazi aracı takla attı. Kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
16.06.2019 Gündem
Patrice Evra'dan Nusret'e misilleme!
Patrice Evra'dan Nusret'e misilleme! Fransız futbolunun yetiştirdiği en önemli sol beklerden biri olan ve şu anda kulüpsüz durumda bulunan Patrice Evra, paylaştığı videoyla ünlü et ustası Nusret'e gönderme yaptı.
22.11.2018 Spor
Genç millilerin aday kadrosu belli oldu
Genç millilerin aday kadrosu belli oldu 17 Yaş Altı Erkek Milli Futbol Takımı'nın, 18 ve 20 Eylül tarihlerinde İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
11.09.2018 Futbol
U16 Milli Takım aday kadrosu açıklandı
U16 Milli Takım aday kadrosu açıklandı UEFA Gelişim Turnuvası’nda mücadele edecek 16 Yaş Altı Erkek Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu belli oldu.
10.05.2018 Futbol
Maçtan sonra bacağı bu hale geldi!
Maçtan sonra bacağı bu hale geldi! West Ham United'ın Fransız yıldızı Patrice Evra, Liverpool maçından sonra bacağındaki yaralanmanın fotoğrafını paylaştı!
26.02.2018 İngiltere
Evra Türkiye'den aldığı teklifleri açıkladı!
Evra Türkiye'den aldığı teklifleri açıkladı! Fransız sol bek Patrice Evra kendisini G.Saray ve Bursaspor'un da istediğini ancak West Ham'ı tercih ettiğini açıkladı.
22.02.2018 Galatasaray
Evra, West Ham United'da
Evra, West Ham United'da İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Fransız sol bek oyuncusu Patrice Evra'yı kadrosuna kattı.
7.02.2018 İngiltere
Patrice Evra Premier Lig yolcusu
Patrice Evra Premier Lig yolcusu Slaven Bilic'in eski takımı West Ham United, Nagatomo'yu kadrosuna katmadan önce Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen ve bonservisi elinde bulunan Patrice Evra'yı kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü.
7.02.2018 İngiltere
Galatasaray ve Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız için yarışıyor
Galatasaray ve Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız için yarışıyor Fransız basını, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şu an boşta olan dünyaca ünlü Fransız yıldız Patrice Evra ile yakından ilgilendiğini iddia etti.
29.01.2018 Galatasaray
Evra'dan Galatasaray paylaşımı!
Evra'dan Galatasaray paylaşımı! Adı sık sık Galatasaray'la anılan Fransız yıldız Patrice Evra Instagram hesabından Galatasaraylı taraftarlara teşekkür etti.
19.01.2018 Galatasaray
Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin
Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin Cimbom’un transferdeki 1 numaralı gözdesi Emre Mor, La Liga’da aradığını bulamadı. 20 yaşındaki futbolcu, Celta Vigo yönetimine devre arasında ayrılmak istediğini söyledi. Emre Mor’un “Fatih Terim ile birlikte çalışmak istiyorum. Kariyerime Galatasaray’da devam etmeyi düşünüyorum” dediği öğrenildi.
13.01.2018 Galatasaray
Bafetimbi Gomis: Krallıkta rakibim var şampiyonlukta yok
Bafetimbi Gomis: Krallıkta rakibim var şampiyonlukta yok Gomis, Tudor sonrası Fatih Terim yönetiminde yaşanan atmosferi anlattı..
12.01.2018 Galatasaray
Mehmet Demirkol: Ozan'ı Galatasaray alır!
Mehmet Demirkol: Ozan'ı Galatasaray alır! Mehmet Demirkol, gündeme dair çarpıcı yorumlarda bulunurken, transfer döneminde yaşanan gelişmelere dair önemli değerlendirmelerde bulundu.
9.01.2018 Galatasaray
Real'in yıldızı gelmeye hazır! "Hayır demem..."
Real'in yıldızı gelmeye hazır! "Hayır demem..." Daha önce Cimbom’a soğuk bakan İspanyol ekibinin genç yıldızı, kararını değiştirerek “Terim’le çalışmak isterim” mesajı yolladı Bu gelişme üzerine Evra ve Asamoah seçenekleri geri plana düştü. Galatasaray, Hernandez’i bitirmek için İspanya seferine çıkacak
8.01.2018 Galatasaray
Demirkol transferi canlı yayında açıkladı
Demirkol transferi canlı yayında açıkladı Mehmet Demirkol canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. İşte deneyimli gazetecinin aktardıklarından öne çıkanlar.
7.01.2018 Galatasaray
Beşiktaş Patrice Evra için devreye girdi
Beşiktaş Patrice Evra için devreye girdi Galatasaray ile transfer görüşmesi devam eden Patrice Evra için Beşiktaş'ın da devreye girdiği belirtildi.
7.01.2018 Galatasaray
Evra'da sona doğru
Evra'da sona doğru Galatasaraylı yöneticilerle Patrice Evra’nın menaceri Pastorello arasındaki görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Tarafların son pürüzleri gidermek için masaya oturduğu ve resmi anlaşmanın artık an meselesi olduğu belirtiliyor.
6.01.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Evra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.