Patrice Evra

Patrice Evra

Son dakika Patrice Evra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Patrice Evra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Patrice Evra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patrice Evra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patrice evra gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 patrice evra haberi bulunmuştur. Tüm patrice evra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransız futbolunun efsane ismi Patrice Evra yıllar sonra anlattı: 13 yaşında cinsel istismara uğradım...
Fransız futbolunun efsane ismi Patrice Evra yıllar sonra anlattı: 13 yaşında cinsel istismara uğradım... Dünya ve Fransız futbolunun efsane isimlerinden Patrice Evra, başından geçen olayı yıllar sonra anlattı. Futbola ilk başladığı dönemde cinsel tacize uğradığını belirten Evra, yazdığı otobiyografisinde bu konuyu anlattığını ve çocukların bu durumla karşılaşmamaları için çaba gösterdiğini kaydetti.
23.10.2021 Fransa
Patrice Evra futbolu bıraktı
Patrice Evra futbolu bıraktı Fransız futbolcu Patrice Evra, 1998'de başladığı profesyonel kariyerini noktaladı.
29.07.2019 Fransa
Patrice Evra'dan Nusret'e misilleme!
Patrice Evra'dan Nusret'e misilleme! Fransız futbolunun yetiştirdiği en önemli sol beklerden biri olan ve şu anda kulüpsüz durumda bulunan Patrice Evra, paylaştığı videoyla ünlü et ustası Nusret'e gönderme yaptı.
22.11.2018 Spor
Maçtan sonra bacağı bu hale geldi!
Maçtan sonra bacağı bu hale geldi! West Ham United'ın Fransız yıldızı Patrice Evra, Liverpool maçından sonra bacağındaki yaralanmanın fotoğrafını paylaştı!
26.02.2018 İngiltere
Evra Türkiye'den aldığı teklifleri açıkladı!
Evra Türkiye'den aldığı teklifleri açıkladı! Fransız sol bek Patrice Evra kendisini G.Saray ve Bursaspor'un da istediğini ancak West Ham'ı tercih ettiğini açıkladı.
22.02.2018 Galatasaray
Evra, West Ham United'da
Evra, West Ham United'da İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Fransız sol bek oyuncusu Patrice Evra'yı kadrosuna kattı.
7.02.2018 İngiltere
Patrice Evra Premier Lig yolcusu
Patrice Evra Premier Lig yolcusu Slaven Bilic'in eski takımı West Ham United, Nagatomo'yu kadrosuna katmadan önce Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen ve bonservisi elinde bulunan Patrice Evra'yı kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü.
7.02.2018 İngiltere
Galatasaray ve Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız için yarışıyor
Galatasaray ve Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız için yarışıyor Fransız basını, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şu an boşta olan dünyaca ünlü Fransız yıldız Patrice Evra ile yakından ilgilendiğini iddia etti.
29.01.2018 Galatasaray
Evra'dan Galatasaray paylaşımı!
Evra'dan Galatasaray paylaşımı! Adı sık sık Galatasaray'la anılan Fransız yıldız Patrice Evra Instagram hesabından Galatasaraylı taraftarlara teşekkür etti.
19.01.2018 Galatasaray
Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin
Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin Cimbom’un transferdeki 1 numaralı gözdesi Emre Mor, La Liga’da aradığını bulamadı. 20 yaşındaki futbolcu, Celta Vigo yönetimine devre arasında ayrılmak istediğini söyledi. Emre Mor’un “Fatih Terim ile birlikte çalışmak istiyorum. Kariyerime Galatasaray’da devam etmeyi düşünüyorum” dediği öğrenildi.
13.01.2018 Galatasaray
Beşiktaş Patrice Evra için devreye girdi
Beşiktaş Patrice Evra için devreye girdi Galatasaray ile transfer görüşmesi devam eden Patrice Evra için Beşiktaş'ın da devreye girdiği belirtildi.
7.01.2018 Galatasaray
Evra'da sona doğru
Evra'da sona doğru Galatasaraylı yöneticilerle Patrice Evra’nın menaceri Pastorello arasındaki görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Tarafların son pürüzleri gidermek için masaya oturduğu ve resmi anlaşmanın artık an meselesi olduğu belirtiliyor.
6.01.2018 Galatasaray
Evra bugün imzaya geliyor
Evra bugün imzaya geliyor Patrice Evra’nın menaceri Pastorello’nun, Galatasaray’la masaya oturmak üzere bugün İstanbul’da olacağı öğrenildi. Tarafların sezon sonuna kadar sözleşme imzalaması bekleniyor.
5.01.2018 Galatasaray
Bavullarını topladı ayrılıyor!
Bavullarını topladı ayrılıyor! Ligin ikinci yarısına Fatih Terim'le hazırlanan Galatasaray'da takımda kalacak ve gidecek isimler netleşiyor!
4.01.2018 Galatasaray
Fatih Terim dönüyor, transfer operasyonu başlıyor
Fatih Terim dönüyor, transfer operasyonu başlıyor Fatih hocanın ABD tatili bitti, bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Terim’in, Florya’ya döner dönmez başkan Özbek’le görüşerek transfer çalışmalarının hızlandırılmasını talep edeceği öğrenildi. Gündemdeki isimler Asamoah, Evra ve Kaan Ayhan...
4.01.2018 Galatasaray
Sol beke 5 aday
Sol beke 5 aday Fatih Terim, mutlaka sol beke takviye isterken şu anda masada 5 oyuncu var... Maliyet hesaplarını da dikkate alan idareciler tüm isimlerle görüşmeye başlarken son ihtimalde ise Lionel Carole’ü geri çağırmak var
2.01.2018 Galatasaray
Aziz için Aslan da devrede
Aziz için Aslan da devrede F.Bahçe ile Trabzonspor'un ilgilendiği Bursasporlu sol beke G.Saray da talip oldu.
29.12.2017 Galatasaray
Sol beke son aday: Pape Souare
Sol beke son aday: Pape Souare Asamoah, Filipe Luis, Evra’nın ardından sol bek transferi için son iddia Premier Lig’den geldi!
10.12.2017 Galatasaray
Evra, Süper Lig'e mi geliyor?
Evra, Süper Lig'e mi geliyor? Marsilya'da bir taraftara attığı tekme sonrası sözleşmesi feshedilen ve UEFA'dan 2018 Haziran'a kadar men cezası alan Patrice Evra için sürpriz bir Türkiye iddiası gündeme geldi.
12.11.2017 Fenerbahçe
Evra, Haziran 2018'e kadar men edildi!
Evra, Haziran 2018'e kadar men edildi! Taraftara tekme atan Marsilyalı Patrice Evra, Haziran 2018'e dek futboldan uzak kalacak
10.11.2017 Fransa
Taraftardan sert tepki! Defol...
Taraftardan sert tepki! Defol... Marsilya'da kadro dışı bırakılan Evra'ya taraftarlar büyük tepki gösterdi.
5.11.2017 Fransa
Marsilya, Evra'yı takımdan uzaklaştırdı
Marsilya, Evra'yı takımdan uzaklaştırdı Kulüp yönetimi, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Vitoria Guimaraes ile oynanan müsabaka öncesi bir taraftara saldırdığı gerekçesiyle futbolcu Evra'nın takımdan uzaklaştırıldığını duyurdu
3.11.2017 Fransa
Evra'ya "tekme" soruşturması
Evra'ya "tekme" soruşturması UEFA Avrupa Ligi grup maçı öncesinde taraftarına fiziksel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle kırmızı kart gören Olympique Marsilyalı futbolcu Patrice Evra hakkında disiplin soruşturması açıldı.
3.11.2017 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Patrice Evra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patrice evra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.