Evlilik Tarihi

Evlilik Tarihi

Son dakika evlilik tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 evlilik tarihi haberi bulunmuştur. Tüm evlilik tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
SGK'ya başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! Süre sınırı var, 36 bin ve....
SGK'ya başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! Süre sınırı var, 36 bin ve.... Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvuru şartı bulunuyor. 2 yıllık maaş tek seferde banka hesaplarına yatırılıyor. Süre sınırı bulunuyor. 5 yıl içerisinde müracaat etmeyenler hakkını kaybediyor. SGK ve Bağ-Kur için 24 aylık maaş ödemesi yapılıyor. Aylık 1.500 TL alan bir kişiye tek seferde 36 bin liralık ödeme yapılıyor. Devlet tarafından kız çocuklarına anne ve babasının ölümü nedeni ile sağlanan destek evlenene kadar sürüyor. Evlilik sürecinde ise çeyiz desteği veriliyor. Anne ya da babası SGK ve Bağ-Kur'dan emekli olanlar iki yıllık yetim aylığı tutarını çeyiz desteği olarak alıyor. Ancak memurlar için durum farklı. İlk kez 1 Ekim 2008 öncesinde memur olmuş anne ya da babadan ölüm aylığı alan kız çocuğuna 12 aylık ölüm aylığı tutarında evlenme ödeneği ödeniyor. Yani 1.500 TL'lik ölüm aylığı alan kız çocuğuna 18 bin TL evlenme ödeneği ödeniyor. Bu farklılığın nedeni 5434 sayılı kanunda evlenme ödeneğinin tutarının 12 ay olarak belirlenmesi. Öte yandan yerim aylığı alırken evlenen ve sonrasında boşanan kişilere yeniden yetim aylığı bağlanıyor. Buradaki dikkat çeken detay ise çeyiz parası alınan sürenin tamamlanmış olması. Yani SSK ve Bağ-Kur'dan yetim aylığı alanlar evlilik tarihi itibarı ile iki yıl sonrasında tekrar yetim aylığı alabiliyorlar.
2.01.2022 Çalışma Hayatı
Kaynana kararı! Yargıtay noktayı koydu yapan yanar...
Kaynana kararı! Yargıtay noktayı koydu yapan yanar... Evli çiftleri ilgilendiren flaş karar! Buna izin veren taraf boşanma davasında kusurlu bulundu. Yıllar süren boşanma bir boşanma davasında son noktayı koyan Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ailelerinin evliliklerine müdahalelerine sessiz kalan her iki çifti de eşit kusurlu buldu. Yüksek Mahkeme, kararı oy çokluğu ile alındığını duyurdu.
11.12.2021 Gündem
Paranız saniyeler içerisinde buhar oluyor! İnternet bankacılığı kullananlar hemen...
Paranız saniyeler içerisinde buhar oluyor! İnternet bankacılığı kullananlar hemen... İnternet bankacılığını kullananlar her geçen gün artıyor. Birçok işlem artık internet üzerinden yapılabiliyor. Hesap açmaktan, kredi kullanımına, para transferinden online alışverişe pek çok işlem birkaç talimat ile tamamlanabiliyor. Ancak internet bankacılığı kullananlar için önemli bir uyarı yapıldı. 1.4 milyon kişiyi ilgilendiriyor. Yapılan son araştırma ise tehlikenin boyutunu ortaya koydu. Siber korsanlar kişisel verilerimizi ele geçirebilmek için her gün yeni yöntemler buluyor. Özellikle sosyal medya ve internet bankacılığı işlemlerinde kullanılan şifreler oldukça büyük öneme sahip. İşte detaylar...
25.11.2021 Ekonomi
Adnan Menderes ve 2 bakan idam edilmişti! Sır mektup ortaya çıktı
Adnan Menderes ve 2 bakan idam edilmişti! Sır mektup ortaya çıktı Adnan Menderes'in ve 2 bakanın idam edilmesiyle sonuçlanan 1960 darbesine ilişkin yeni belgeler ortaya çıktı. O belgelere CNN TÜRK ekibinden Kaan Temeltaş ve kameraman Sercan Sever ulaştı.
27.05.2021 Gündem
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı...
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı... On binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuda yeni dönem başlıyor. İlk kez bir kamu kurumu, tayindi yer değiştirme işlemlerinde tüp bebek tedavisini dikkate aldı. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı subay, sözleşmeli subay, astsubay, sözleşmeli astsubay, uzman jandarmalar ile yükümlü personelin atama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelik yayımladı. Yönetmelikte, sağlık durumundan tayinlere ilişkin olarak ayrıntılı düzenlemeler yapıldı. Düzenlemeye göre mevcut evliliğinden hiç çocuğu bulunmayan ve tüp bebek tedavi sürecini belgelendiren personel, tüp bebek tedavi merkezi bulunan bir hizmet bölgesine atanabilecek.
10.05.2021 Çalışan Hakları
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı, Jandarma Atama Yönetmeliği'ni yayınladı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, atamalarda hizmet ihtiyacı doğrultusunda dikkate alınacak kriterler belli oldu. Yönetmeliğe göre genel atamaların her yıl Mayıs-Ekim aylarının dahil olduğu zaman aralığında yapılacağı belirtildi.
10.05.2021 Memur
Yasemin Şefkatli yüzüğü sakladı!
Yasemin Şefkatli yüzüğü sakladı! Şarkıcı İdo Tatlıses’le evlilik kararı alan Yasemin Şefkatli, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
14.10.2020 Magazin
Yüzük var, evlilik yok!
Yüzük var, evlilik yok! Ezgi Mola ile sevgilisi Mustafa Aksakallı, Çeşme’de tatil yapıyor. Geçen hafta yüzüğünü gösteren Mola, "Evlilik yok" dedi.
12.07.2020 Magazin
Bill Gates'in jokey damadı herkesi şaşırtacak!
Bill Gates'in jokey damadı herkesi şaşırtacak! Dünyanın en zengin ikinci kişisi Bill Gates'e Mısırlı jokey Nayel Nassar damat olacak. Nassar madalyalı jokey olarak çalışıyor.
31.01.2020 Ekonomi
Evlilik tazminat hesaplama 2020 | Evlilik tazminatı nasıl hesaplanır?
Evlilik tazminat hesaplama 2020 | Evlilik tazminatı nasıl hesaplanır? Evlilik tazminatı nasıl hesaplanır? Evlilik tazminatı alma hakları nelerdir? Soruları evlenen ya da evlenmek üzere olan kadınlar arasında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Biz de kadın çalışanların elde ettiği en önemli haklardan biri olan evlilik tazminatı hakkında merak edilenleri derledik.
10.01.2020 Çalışan Hakları
Oğlum gitti çok ağladım!
Oğlum gitti çok ağladım! EBRU Şallı, büyük oğlu Beren’i eğitim için babası Harun Tan’la Barselona’ya gönderdiğini anlatırken duygusallaştı.
12.09.2018 Magazin
Gizem Karaca 16 Eylül’de evleniyor!
Gizem Karaca 16 Eylül’de evleniyor! Mayıs ayında sevgilisi Kemal Ekmekçi’yle nişan yüzüklerini takan Gizem Karaca, 16 Eylül’de Bodrum’da bir plajda yapılacak törenle dünyaevine girecek.
1.08.2017 Magazin
Mustafa Ceceli nikah tarihini açıkladı
Mustafa Ceceli nikah tarihini açıkladı Dokuz yıllık eşi oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den boşandıktan beş gün sonra Selin İmer'le birlikte olduğu ortaya çıkan Mustafa Ceceli, evlilik tarihini belirledi.
6.06.2017 Magazin
Patates by Hander Yener
Patates by Hander Yener Hande Yener önceki akşam nişanlısı Ümit Cem Şenol ile Nişantaşı’ndaydı.
27.05.2017 Magazin
Ben bilmem beyim bilir
Ben bilmem beyim bilir Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile önceki gün Zorlu AVM’de objektiflere takıldı.
14.04.2017 Magazin
Evlilik tarihi koymuyorum
Evlilik tarihi koymuyorum ‘Kiralık Aşk’ dizisi bittikten sonra ortalarda gözükmeyen Elçin Sangu, önceki gün arkadaşlarıyla Ortaköy’deydi
24.03.2017 Magazin
Şimdi iş zamanı
Şimdi iş zamanı Rüzgar Erkoçlar nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile Etiler’de objektiflere yansıdı
1.03.2017 Magazin
Caner ile Berke evlilik tarihlerini açıkladı!
Caner ile Berke evlilik tarihlerini açıkladı! Esra Erol’un ‘İzdivaç’ programında tanışıp evlenme kararı alan Caner Toygar ve sevgilisi Berke evlilik tarihlerini de ilan etti. İşte Caner Toygar ile Berke'nin evlilik tarihi...
14.02.2017 Magazin
Evlilik tarihi nihayet netleşti
Evlilik tarihi nihayet netleşti Caner Erkin ile Şükran Ovalı'nın nikah tarihi belli oldu
24.09.2021 Beşiktaş
Murat Yıldırım düğün tarihini açıkladı
Murat Yıldırım düğün tarihini açıkladı Faslı güzel Imane Elbani ile nişanlanan oyuncu Murat Yıldırım, "Evlilik tarihi ne zaman?" sorusunu cevapladı.
28.11.2016 Magazin
Düğün yakın
Düğün yakın Hande Soral kendisi gibi oyuncu sevgilisi İsmail Demirci’yle önceki gün Akmerkez’de görüntülendi...
16.11.2016 Magazin
Ünlü şarkıcı Nez, İngiltere'ye yerleşiyor!
Ünlü şarkıcı Nez, İngiltere'ye yerleşiyor! Rutin sağlık kontrollerini yaptırmak üzere Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren özel bir hastaneye gelen Nez, kasım ayında evleneceğini ve İngiltere’de yaşamaya başlayacağını söyledi. Ünlü şarkıcı, Türkiye ile irtibatını koparmayacağını ve yeni yılda bir single çıkaracağını da kaydetti.
10.10.2016 Magazin
Düğün telaşı sardı
Düğün telaşı sardı Evlilik hazırlığı içinde oldukları bilinen Burcu Biricik ve sevgilisi Emre Yetkin, önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi.
14.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.