SGK 2023'te ödemeye başladı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor, tek seferde 8.240 TL
SGK 2023'te ödemeye başladı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor, tek seferde 8.240 TL Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2023 yılında ödeniyor. SSK, Bağkur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor. Tek seferde 8.240 TL ödeme yapılıyor. Çalışanların statüsüne göre değişen ödemeler evlenme, cenaze ve emzirme ödeneğini kapsıyor. Ölüm halinde yapılan ödeme farkı 3 kata kadar çıkıyor. Emekli Sandığına mensup emekli memurlar ve emekli olacak kişilerin ölümü halinde yakınlarına 8.240 TL ödeme yapılıyor.
3.03.2023 Emekli
3 bin 577 TL ödeniyor, kesinti yapılmıyor! Flaş detay, tüm çalışanlar...
3 bin 577 TL ödeniyor, kesinti yapılmıyor! Flaş detay, tüm çalışanlar... Milyonlarca çalışanı kapsıyor. Kesinti yok! Ölüm, doğum ve evlenme yardımları, tazminat, toplu ödemeler... Hepsi için geçerli. işçilere aylık ödenen paranın asgari ücretin 7.5 katına kadar olan kısmından sosyal güvenlik primi kesintisi yapılıyor, aşan tutardan kesinti yapılmıyor. Peki, işten ayrılırken topluca ödenen kullanılmayan yıllık izin ücretleri, ihbar tazminatı, kıdem tazminatı gibi ödemelerden prim kesilir mi? Ücret dışındaki hangi ödemelerden prim kesintisi yapılır?
19.08.2021 Ekonomi
Evlilik, doğum ve emeklilik yardımı! Çalışan ve emekliye sosyal destek!
Evlilik, doğum ve emeklilik yardımı! Çalışan ve emekliye sosyal destek! İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) üyelerine sosyal yardımlar vermeyi sürdürüyor. İLKSAN cenaze, doğum, doğal afet, emeklilik, evlilik ve şehitlik gibi sosyal yardımların yanı sıra aile destek, sağlık, gayrimenkul, tüp bebek, afet ve icra gibi durumlarda da kredi sağlıyor. Peki, İLKSAN yardımları nasıl alınır? İLKSAN evlilik ve doğum yardımı nasıl alınır? İLKSAN ev kredi başvurusu nasıl yapılır? İLKSAN emeklilik yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte öğretmenlere İLKSAN'dan verilen yardımlar ve başvuru şartları...
17.08.2020 Memur
Harcırah kıdem tazminatına dahil mi?
Harcırah kıdem tazminatına dahil mi? Kıdem tazminatı hesaplaması yapılırken konu olan ek ödemeler, birçok kişinin iş sözleşmesi feshedilirken tereddüt yaşamasına neden olur. Peki, harcırah kıdem tazminatına dahil mi?
18.10.2019 Çalışan Hakları