Evleneceksen Gel

Evleneceksen Gel

Son dakika evleneceksen gel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evleneceksen gel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evleneceksen gel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evleneceksen Gel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evleneceksen gel gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 evleneceksen gel haberi bulunmuştur. Tüm evleneceksen gel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solmaz Çiros'un dansı sosyal medyaya damga vurdu
Solmaz Çiros'un dansı sosyal medyaya damga vurdu Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel isimli evlilik programında ünlenen Solmaz Çiros, yaptığı dans ile sosyal medyaya damga vurdu. Oldukça kilo aldığı gözlenen fenomen ismin, eski halinden eser kalmadı.
27.08.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu!
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu! Evlilik programı sayesinde tanınan Solmaz Çiros sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Solmaz Çiros, Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu evlilik programıyla ünlenmişti. Fenomen gelin adayı, programda yaptığı kalça danslarıyla adından söz ettirmişti. Sosyal medya hesabı Instagram'ı aktif olarak kullanan Solmaz'ın eski halinden eser kalmadı. Oldukça kilo alan fenomen ismin eski halini bilenler yeni halini görünce gözlerine inanamıyor. İşte fenomen gelin adayı Solmaz'ın şok eden değişimi...
14.05.2022 Magazin
Naz Mila göğüslerini soran takipçisine verdiği yanıtla gündemde!
Naz Mila göğüslerini soran takipçisine verdiği yanıtla gündemde! Zuhal Topal'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında popüler gelin adaylarından biri olan Azerbaycan asıllı fenomen Naz Mila "Her yerim doğal" dedi. Mila'nın göğüs dekoltesi takipçilerinin ilgisini çekti.
28.11.2021 Magazin
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında?
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İlk olarak evlilik programı ile adını duyurmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirmeye devam eden Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İşte detaylar...
13.01.2020 Gündem
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı!
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programıyla adını duyuran gelin adayı Solmaz Çiros, şarkıcı olarak çıktığı bir düğünde kalça dansı yaparak herkesi şaşkına çevirdi.
30.11.2019 Magazin
Kaan Güvenilir Survivor'da!
Kaan Güvenilir Survivor'da! Survivor 2019'a yeni bir yarışmacısı dahil oldu. Yarışmacılardan en dikkat çeken isim olan Kaan Survivor'a dahil oldu
13.02.2019 Magazin
RTÜK'e en çok şikayet edilen dizi belli oldu
RTÜK'e en çok şikayet edilen dizi belli oldu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 2018 yılının ilk 6 ayında en çok şikayeti diziler için aldı. En çok şikayet edilen dizi, Çukur oldu.
25.08.2018 Televizyon
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 2018 yılının ilk 6 ayında en çok şikayeti diziler için aldı. Reyting rekortmeni yapımlar hakkında geçen yılın aynı dönemine göre 5 kat artışla 30 bin 358 şikayet yapıldı
25.08.2018 Magazin
Ünlü damat adayının ölüm nedenini açıkladı!
Ünlü damat adayının ölüm nedenini açıkladı! Onur Akay, damat adayı George Khotivari’nin Aids’den öldüğünü açıkladı.
25.12.2017 Magazin
Gündemi sallayan o damat adayı hayatını kaybetti!
Gündemi sallayan o damat adayı hayatını kaybetti! Evlilik programlarının damat adayı George Khotivari'nin vefat ettiği öğrenildi.
18.12.2017 Magazin
İzdivaç programları geri dönüyor!
İzdivaç programları geri dönüyor! RTÜK'ün yaptırımları sonrası evlilik programları format değiştirmişti.
11.12.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı TV8’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı sabah saat 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık yaşam programının yeni bölümü ile başlayacak. Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film ve Aşk-ı Roman adlı yerli diziden sonra, Gençlik Başımda Duman adlı yerli dizi ve Emlak Avcıları adlı program yayınlanacak. Gerçeğin Peşinde programının yayınından sonra Kocan Kadar Konuş Diriliş adlı sinema ve Arkadaşım Hoşgeldin adlı komedi programı TV8 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı 19 Eylül Salı günü Tv8 yayın akışı, 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümüyle başlayacak. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film ile devam eden Tv8 sabah kuşağı, Aşk-ı Roman dizisi, Yaşamdan Hikayeler, Yemekteyiz gibi programlarla devam edecek. 5’er Beşer adlı program ve Salak Milyoner adlı yerli sinema ile akşam kuşağı Tv8’de yayında olacak.
29.09.2021 Gündem
Tarık Mengüç sürprizi! Bakın hangi diziye transfer oldu...
Tarık Mengüç sürprizi! Bakın hangi diziye transfer oldu... Survivor 2017 yarışmacılarından şarkıcı Tarık Mengüç'ün yeni başlayan bir dizinin kadrosuna dahil olduğu iddia edildi.
13.09.2017 Televizyon
Hanife kadroya girdi, Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırıldı
Hanife kadroya girdi, Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırıldı Ünlü gelin adayı Hanife'nin de kadrosuna dahil olduğu Aşk-ı Roman dizisi, TV8 yönetiminin kararıyla yayından kaldırıldı.
12.09.2017 Televizyon
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba Tv8’in 6 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, sabah saat 06.45’te Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümünün ekrana gelmesiyle başlıyor. Sonrasında ise Tv8 sabah kuşağı, eğlenceli program Oynat Bakalım’ın yayınlanmasıyla devam edecek. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film, Aşk-ı Roman ve Gerçeğin Peşinde gibi programlardan sonra akşam kuşağında Güldür Güldür Show adlı tiyatro programının yeni bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı...
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı... Acun Ilıcalı'nın kanalına yeni transfer ettiği Aşk-ı Roman çok eleştirilmişti. Ancak Aşk-ı Roman dizisinin reytingi beklenenin üzerinde yer alarak ilk 10'a girdi.
24.08.2017 Televizyon
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu Gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan'ın bir dizide oynayacağı konuşuluyordu. İkilinin dizisi Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yer alacak
14.07.2017 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi Show TV’nin 26 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli programın eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Bizans Oyunları: Geym of Bizans isimli yerli sinema filmi ekranlarda olacak. SHOW TV’nin 26 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba Show TV’nin 21 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan Dünya Güzellerim isimli program yer alacak. Gezi ve Show programı olan Dünya Güzelim’de birbirinden eğlenceli isimler yer alıyor. Show TV’nin 21 Haziran Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum!
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum! Sevgilisi Erkan Çelik'ten geride bıraktığımız mart ayında olaylı bir şekilde ayrılan Seda Sayan'dan şaşırtıcı açıklamalar.
19.06.2017 Magazin
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Haziran Pazartesi
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Haziran Pazartesi SHOW TV’nin 19 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Bu programda katılımcılar yeteneklerini ve çeyizlerini sergiliyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi İçerde’nin final bölümü ekranlarda olacak. Kimlerin öleceği belli olacak olan finalde heyecan en doruk noktada olacak! Yılmaz kardeşler ve Celal arasında son hesaplaşma yaşanacak! SHOW TV’nin 19 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba Show TV’nin 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli programın eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine isimli komedi filmi ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evleneceksen Gel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evleneceksen gel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.