Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba

Show TV’nin 21 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan Dünya Güzellerim isimli program yer alacak. Gezi ve Show programı olan Dünya Güzelim’de birbirinden eğlenceli isimler yer alıyor. Show TV’nin 21 Haziran Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba

Show TV’nin 21 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 07.30’da Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Ardından ise saat 09.30’da Zahide Yetiş’le isimli program başlayacak. Bu programda yaşama dair ayrıntılara yer veriliyor ve sağlıkla ilgili ipuçları paylaşılıyor. Birbirinden yetenekli konuklarla hayatınızı kolaylaştıracak püf noktalara bu programdan ulaşabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da Nursel’in Evi’nde Ramazan isimli yemek yapma programı yer alacak. İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli ve kolay yapılan tarifleri kaçırmayın! Yemek programından hemen sonra ise ekranların sevilen yarışma programı Gelin Evi başlayacak. 5 tane yeni gelinin çeyizlerini ve yeteneklerini yarıştırdığı programda renkli sahneler yer alıyor.

15.00’da ise Evleneceksen Gel programı Show TV ekranlarına gelecek. Yeniden yuva kurmak isteyenlerin ve bekarların programı olan Evleneceksen Gel’de adaylar taliplerini bekleyecek. Kadın programından hemen sonra ise saat 18.45’te Show Haber başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile bu bültende verilecek.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise yeni başlayacak olan Dünya Güzellerim isimli program yer alıyor. Gezi ve Show programı olan Dünya Güzellerim’de birbirinden yetenekli sanatçılar yer alıyor. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy ile dünyanın bir köşesinden diğerine seyahat edecek ve yeni kültürlere tanık olacaksınız.

00.00’da ise Gece Hattı programının yeni bölümü Show TV ekranlarında olacak. Yepyeni bir stille gelen bu haber programını kaçırmayın! Daha sonra ise İslamiyet’in Doğuşu adlı film ekranlara gelecek. Amcası tarafından büyütülen Peygamberimizin hayatından kesitler bu filmde sunulacak.