Eva

Eva

Son dakika EVA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EVA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EVA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eva gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 eva haberi bulunmuştur. Tüm eva haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalabalığa aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğdular!
Kalabalığa aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğdular! Üçüncü evliliğinde mutluluğu bulan Eva Longoria, kocası Jose Baston ile tatil yapıyor. Göz önünde olan çift bir ara birbirlerini öpücüklere boğdu. O anlar objektiflere yansıdı.
24.07.2023 Magazin
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim Oyuncu Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz 5 yıl önce nikah masasına oturmuş, 2021'de de kızları Eva Luna dünyaya gelmişti. Deprem felaketinin ardından sahipsiz kalan hayvanlar için afet bölgesine giden Özder "2 yaşındaki kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim" dedi.
5.03.2023 Magazin
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
20.01.2023 Ekonomi
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.
12.12.2022 Dünya
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası!
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası! ABD donanmasının özel kuvvetlerinde görevli olan ve erkekten kadına dönen madalyalı kahraman subay verdiği kararın hayatının en büyük hatası olduğunu belirterek eski haline dönmeyi hedeflediğini söylemesi tartışma yarattı.
12.12.2022 Dünya
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu...
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu... Karadeniz'in kuzeyinde devam eden Rusya-Ukrayna savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünden beri Rus hedeflerini vuran Ukrayna sabah saatlerinde bir saldırıya daha imza attı. Vurulan hedefi Ukrayna valisi Serhiy Haidai açıkladı.
12.12.2022 Dünya
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Yunanistan ve AB'yi sarsan rezalet! Eva Kaili skandalında yeni detaylar ortaya çıktı...
Yunanistan ve AB'yi sarsan rezalet! Eva Kaili skandalında yeni detaylar ortaya çıktı... Avrupa Birliği'nde ortaya çıkan yolsuzluk skandalı Brüksel ve Atina'da tam bir deprem etkisi yarattı. Belçika polisinin düzenlediği yolsuzluk operasyonu bağlamında gözaltına alınan Avrupa Parlamentosu (AP) Başkan Yardımcısı, Yunan parlamenter Eva Kaili için karar verildi. Yunanistan kamuoyunda şok etkisi yaratan olay sonrası AB beklenen adımı attı.
12.12.2022 Dünya
Eva Kaili kimdir? Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili’nin biyografisi!
Eva Kaili kimdir? Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili’nin biyografisi! Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili, yolsuzluk ve kara para aklama soruşturması kapsamında Brüksel'de gözaltına alındı. Peki, Eva Kaili kimdir?
10.12.2022 Dünya
AP Başkan Yardımcısı Eva Kaili gözaltına alındı
AP Başkan Yardımcısı Eva Kaili gözaltına alındı Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili, yolsuzluk ve kara para aklama soruşturması kapsamında Brüksel'de gözaltına alındı.
9.12.2022 Dünya
Özge Özder'den korkutan açıklama:  Ailece domuz gribi olduk
Özge Özder'den korkutan açıklama: Ailece domuz gribi olduk Kızları Luna'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Özge Özder, Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yalnız başına alışveriş turuna çıkan Özder, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ailece domuz gribine yakalandıklarını söyleyen oyuncu, "40 derecenin üstünde korkutucu bir ateşle bayağı mücadele verdik" açıklamasında bulundu.
23.11.2022 Magazin
Eva Mendes ve Rylan Gosling düşman çatlatmaya devam ediyor!
Eva Mendes ve Rylan Gosling düşman çatlatmaya devam ediyor! Eva Mendes ve Rylan Gosling aşkı magazin dünyasında parmakla gösterilen cinsten... Ünlü çift, sinemanın kalbinin attığı yerde doğan aşklar uzun ömürlü olmaz diyenleri utandırırcasına yıllardır mutlu bir beraberliği sürdürüyorlar.
16.11.2022 Magazin
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
11.11.2022 Ekonomi
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
7.11.2022 Ekonomi
Nobel Fizik Ödülü'nün sahipleri belli oldu
Nobel Fizik Ödülü'nün sahipleri belli oldu 2022 Nobel Fizik Ödülü'nü kuantum mekaniği ile ilgili çalışmalarıyla Alain Aspect, John F. Clauser ve Anton Zeilinger kazandı.
4.10.2022 Dünya
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var?
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde anaokulu ile 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin uyum haftası başlayacak. İlk defa eğitime başlayacak öğrenciler heyecanlıyken ebeveynler uyum haftası ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? İşte detaylar…
4.09.2022 Eğitim
5 TL ile 200 km giden elektrikli araç yaptılar, ödülleri kaptılar
5 TL ile 200 km giden elektrikli araç yaptılar, ödülleri kaptılar TEKNOFEST KARADENİZ'de; 5 TL ile 200 km giden elektrikli araç yapan, 4 yılda 3 defa üçüncülük ve jüri özel ödülü alan üniversitenin standı yoğun ilgi gördü.
1.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı Müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018 yılında evlenen ünlü oyuncu Özge Özder, ilk bebeği Eva Luna'yı 2021 Şubat'ta kucağına almıştı. Özge Özder, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Özder, yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Tatil sezonu açan ünlü çift kızları Eva Luna ile sık sık paylaşımlar yapıyor. Özge Özder, son olarak kızıyla deniz keyfini paylaştı. Güzel oyuncunun fit hali dikkat çekti. Özge Özder doğumdan sonra 11 kilo, daha sonrasında da 6 kilo vererek toplamda 17 kilo verdi.
29.08.2022 Magazin
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış hem kiracıları hem de ev sahibi olamak isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi. Pek çok kişi ev hayalini ertelerken, bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanan kiracılar da mağdur oldu. Uzun süredir gündemde yer alan gayrimenkul fiyatlarındaki artışın ardından bir zam haberi daha geldi. Ara zam kararı verildi. Sitede oturan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Aidatlara ilk kez ara zam yapıldı. Ancak site sakinlerinin itiraz hakkı bulunuyor.
28.08.2022 Gündem
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa...
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa... Arsa fiyatları artıyor. Yükselen konut fiyatları ve pandemi karşısında arsa yatırımına olan talep artışı devam ederken, arsa fiyatları da hızlı yükseliyor. İmarlı arsada bir yıllık değer artışı yüzde 78 oldu. Öte yandan İstanbul’da Başakşehir, Kayaşehir, Arnavutköy, Çekmeköy, Beykoz-Riva; Ankara’da Çankaya, Etimesgut, Mamak, Sincan; İzmir’de Çiğli, Bornova, Menemen ve Bursa’da Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım ve Mudanya ilçeleri arsa yatırımına açık bölgeler olarak gösteriliyor.
6.08.2022 Ekonomi
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı!
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı! Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
17.07.2022 Magazin
ABD'yi şok eden görüntülerin arkasından trajedi çıktı! Cep telefonu ile oynayan polis tepki çekmişti...
ABD'yi şok eden görüntülerin arkasından trajedi çıktı! Cep telefonu ile oynayan polis tepki çekmişti... Teksas'taki Robb ilkokulundaki katliam tüm dünyayı şoke etmişti. Sosyal medyada tepkilere neden olan polis memurunun kimliği belli oldu. Kısa sürede ülke gündemine oturan görüntülerin arkasından bir aile trajedisi çıktı.
14.07.2022 Dünya
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim'
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim' Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, sosyal medya hesaplarından sık sık bikinili tatil paylaşımları yapıyor. Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan genç manken, tatil anılarını, favori tatil yerlerini ve bavulunda olmazsa olmazlarını anlattı.
6.07.2022 Magazin
Elektrikli sedan EQE 613 km menzille geldi!
Elektrikli sedan EQE 613 km menzille geldi! EQ markasının E-Segmenti’ndeki ilk elektrikli sportif sedanı EQE, 2021’deki dünya lansmanının ardından Türkiye’de yollara çıkıyor.
15.05.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Eva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.