Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi Sinemanın usta ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada tanıklar dinleniyor. Duruşmada tanık olarak dinlenen oyuncu Nuri Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini anlatarak "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın'ın geçinmesi mümkün değildi" dedi.
17.01.2024 Magazin
Cüneyt Arkın'ın ilk eşinin açıklamaları olay yaratmıştı! Cüneyt Arkın'ın göremediği kızına yazdığı mektup olayın seyrini değiştirdi
Cüneyt Arkın'ın ilk eşinin açıklamaları olay yaratmıştı! Cüneyt Arkın'ın göremediği kızına yazdığı mektup olayın seyrini değiştirdi Psikiyatrist Dr. Güler Mocan, Cüneyt Arkın ile 10 yıl süren evliliği hakkında yıllar sonra önemli itiraflarda bulundu. Mocan, "Film artistliği başladıktan sonra aramızdaki makas yavaş yavaş açıldı. Cüneyt tarumar etti ortalığı" dedi. Öte yandan Mocan'ın o zamanlar kızını Cüneyt Arkın'a göstermediği ortaya çıktı. Arkın'ın göremediği kızana yazdığı mektup olayın seyrini değiştirdi.
9.10.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Dr. Güler Mocan yıllar sonra konuştu: Film setinden gelip evimizi bastı!
Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Dr. Güler Mocan yıllar sonra konuştu: Film setinden gelip evimizi bastı! Psikiyatrist Dr. Güler Mocan, Cüneyt Arkın ile 10 yıl süren evliliği hakkında yıllar sonra önemli itiraflarda bulundu. Mocan, "Film artistliği başladıktan sonra aramızdaki makas yavaş yavaş açıldı." dedi.
9.10.2023 Magazin
Polis evini 3 kez bastı
Polis evini 3 kez bastı Justin Bieber'ın olaysız bir günü geçmiyor.
19.11.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri