Euroleague Women

Euroleague Women

Son dakika Euroleague Women haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Euroleague Women ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Euroleague Women haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Euroleague Women

haberleri sayfasında son dakika yaşanan euroleague women gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 euroleague women haberi bulunmuştur. Tüm euroleague women haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final maçında Fenerbahçe deplasmanda Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin'i 80-56 yenerek seride 3-0 öne geçti ve üst üste 6. kez şampiyon oldu.
17.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da finale yükseldi!
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da finale yükseldi! Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, Euroleague Women Final Four organizasyonunda USK Prag'ı 74-83 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, finalde Sopron Basket'in rakibi oldu.
8.04.2022 THY Euroleague
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Resmen duyurdu! Turnuvaya katılmayacağız
Resmen duyurdu! Turnuvaya katılmayacağız Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Euroleague Women fanus turnuvasına katılmayacağını açıkladı.
29.11.2020 Eurocup
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Efe Güven ile sözleşme yeniledi
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Efe Güven ile sözleşme yeniledi Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, son iki sezonda sarı kırmızılı takımın başantrenörlük görevini üstlenen Efe Güven ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladı.
10.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti Fenerbahçe, Euroleague Women Çeyrek Final serisi üçüncü ve son maçında konuk olduğu Macaristan temsilcisi Sopron Basket’e 67-46 mağlup oldu.
14.03.2018 Basketbol
G.Saray evinde kaybetti
G.Saray evinde kaybetti Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi A Grubu 8. hafta maçında Macaristan temsilcisi Sopron Basket'e 75-73 yenildi.
13.12.2017 Basketbol
Fenerbahçe'ye ABD'li pivot
Fenerbahçe'ye ABD'li pivot Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, WNBA ekiplerinden New York Liberty’de forma giyen Kia Vaughn’ı renklerine bağladı.
19.07.2017 Fenerbahçe
Galatasaray ve Fenerbahçe aynı grupta!
Galatasaray ve Fenerbahçe aynı grupta! Euroleague Bayanlar Grup Kuraları çekiminde Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank aynı gruba düştü.
4.07.2015 Basketbol
G.Saray'a İspanyol forvet!
G.Saray'a İspanyol forvet! Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı, Queralt Casas ile 1 senelik anlaşmaya vardı.
25.08.2014 Galatasaray
Dubljevic Galatasaray'da
Dubljevic Galatasaray'da Galatasaray Odebank, Karadağlı basketbolcu Jelena Dubljevic'le anlaştı.
21.08.2014 Galatasaray
F.Bahçe eze eze
F.Bahçe eze eze Bourges Basket’e 25 sayı fark atan sarı-lacivertliler, Famila Schio’yu da tam 27 sayı farkla geçti. 6 oyuncu çift haneli skor üretirken, Angel McCoughtry 15 sayıyla en skorer isim oldu, Cappie Pondexter da 14 sayı, 6 ribaunt, 5 asistle kahramanlaştı
19.03.2013 Futbol
Fenerbahçe iyi başladı
Fenerbahçe iyi başladı Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen Euroleague Women 8'li finalleri bugün yapılan maçlarla başladı.
18.03.2013 Futbol
F.Bahçe'de yüzler gülüyor
F.Bahçe'de yüzler gülüyor Fenerbahçe sekizli final yolunda önemli bir adım attı.
20.02.2013 Futbol
'O hareketi yaptım çünkü...'
'O hareketi yaptım çünkü...' Fenerbahçe ile Galatasaray ile oynanan basketbol Women Euroleague finalinde yaptığı hareketle gündeme gelen Fenerbahçe Koleji Müdürü Adnan Ersan o hareketi neden yaptığını anlattı
14.04.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Euroleague Women ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki euroleague women haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.