Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında çöküş! Kripto para fiyatları dibi gördü!
Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında çöküş! Kripto para fiyatları dibi gördü! Bitcoin fiyatları ve Ethereum fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para fiyatları çöktü. Kripto para yatırımcıları büyük zarar etti. Kripto para fiyatlarında bu tür bir görüntüye son derecede az rastlandı. Bitcoin yüzde 5’ten fazla geri çekildi. Bitcoin geçtiğimiz hafta cuma günü büyük bir kayıp yaşayarak bir gün içerisinde yüzde 7.79 oranında düşmüştü. Mart ayında kripto para birimlerinde bir yükseliş beklentisi hakimken, Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz kripto para birimleri üzerinde baskı oluşturdu. Bitcoin’in ardından en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum ise bugün 2 bin 506 dolara kadar düştü. Ethereum şu dakikalarda 2 bin 523 dolardan işlem görüyor. Bitcoin ve Ethereum’da görülen satışlar piyasanın geneline yansıdı. Bu gelişmeyle birlikte kripto para birimlerinin toplam sermaye değeri bugün 1.65 trilyon dolar seviyesine kadar geri çekildi.
7.03.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Birden fırladı! Bitcoin, Ethereum...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Birden fırladı! Bitcoin, Ethereum... Kripto paralar ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para fiyatları birden yükselişe geçti. Bitcoin bugün yüzde 9.30 yükselişle 41 bin 500 doların üstüne çıktı. Bitcoin bu seviyeleri en son 21 Ocak'ta görmüştü. En yüksek hacimli ikinci kripto para Ethereum yüzde 6,41 yükselişle 3,012.80 dolara yükseldi. Solana yüzde 10.23'lük yükselişle 116.29 dolara çıkarken, Dogecoin yüzde 5,53 yükselişle 0.1484 cente çıktı.
5.02.2022 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Resmen dibi gördü, fed depremi yaşanıyor, Bitcoin yıkıldı, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer altcoinler ise...
Kripto paralar tepetaklak! Resmen dibi gördü, fed depremi yaşanıyor, Bitcoin yıkıldı, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer altcoinler ise... Kripto para piyasasında deprem! Tamamen değişti. Bu kez kriptoyu fed vurdu. 2022'de bir türlü toparlanamayan kripto varlıklar çöküş sürecine girdi. 2021'de rekorlar kıran Bitcoin adeta yıkıldı. Kripto para piyasaları uzun süren ayı piyasasının etkisini üstünden atmak isterken Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarıyla tepetaklak oldu. Kripto paralar yeniden düşüşe geçerken Bitcoin düşüşte liderliği sırtladı. Fed Başkanı Jerome Powell, Mart ayından itibaren faiz artırımı yapacaklarını açıkladı. Bitcoin tarihi zirvesinden yüzde 48, Solana ise yüzde 70 uzaklaştı.
27.01.2022 Ekonomi