Estetikli

Estetikli

Son dakika estetikli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan estetikli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını estetikli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estetikli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estetikli gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 estetikli haberi bulunmuştur. Tüm estetikli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
7.04.2024 Magazin
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım!
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım! "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Magazin
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar! Şarkıcı Gökhan Türkmen estetikli şarkıcılar hakkında konuştu. şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı?
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı? Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizide Nursema karakterini Ceren Karakoç canlandırıyor. Son bölümlerde oldukça dikkat çeken Nursema'nın burnunun estetik olup olmadığı da merak konusu oldu. Peki Ceren Karakoç estetiksiz hali var mı?
27.10.2023 Televizyon
Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor
Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor MasterChef All Star'da bir ilk yaşandı. 20 Ekim MasterChef ödül oyunu öncesi bir diyalog dikkat çekti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet Lüleburgaz'da devam etti. Haftanın eleme adayları belli oldu. Dün akşam oynanan ödül oyunu öncesi MasterChef Azize'den ilginç bir çıkış geldi. Azize, ödül oyunu oynamak istemediğini Mehmet Şefe söyledi. Bu istedği kabul gördü. Öte yandan sosyal medyada yer alan bir haber gün boyu konuşuldu.
23.10.2023 Televizyon
Zeynep Koçak bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor
Zeynep Koçak bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Ancak tarzından ziyade oyuncunun estetikli görüntüsü ve değişimi gündeme geliyor. Koçak'ın son haline yorum yağarken, ünlü oyuncuyu Güllü'ye benzetenler oldu.
22.10.2023 Magazin
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor.Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti.
6.08.2023 Magazin
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yine bıçak altına yattı
Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yine bıçak altına yattı Seda Sayan, estetik operasyonlarından vazgeçmiyor. Ünlü isim estetik yaptırdı ve sosyal medya hesabından paylaştı.
27.05.2023 Magazin
Kylie Jenner'den estetik itirafı: Yüzümün tamamı değil
Kylie Jenner'den estetik itirafı: Yüzümün tamamı değil 'Estetikl güzel' iddialarına yanıt veren Kylie Jenner, "Yüzümün tamamen estetikli olduğu iddiası tamamen bir algıdan ibaret. Böyle bir şey yok" açıklamasında bulundu
25.04.2023 Magazin
Estetikli ünlüler
Estetikli ünlüler Sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren Ebru Polat'ın yüzünü görenler şoke oldu. Yaptırdığı yeni estetikleri sayan Ebru Polat'a "Eski yüzünüz daha güzeldi" yorumları yağdı.
17.04.2023 Magazin
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı!
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, 2018'de Türkiye Güzeli seçildiği zaman burnu estetikli olduğu için eleştirilere maruz kalmıştı. Şahin, eleştirilere daha fazla dayanamayıp bıçak altına yattı.
12.04.2023 Magazin
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi!
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçirdiği boyun ve yüz gerdirme operasyonu sonrası önceki gün alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi!
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi! Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2023 Magazin
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda Son dönemlerde oynadığı rollerle adından söz ettiren Sera Kutlubey ile hem oyunculuğuyla ilgili hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu ihanet sorusuna şaşırtan bir cevap verirken kendisine uğur getirdiğine inandığı ritüeli de ilk kez açıkladı!
25.01.2023 Magazin
Gonca Vuslateri'den gönderme!
Gonca Vuslateri'den gönderme! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” paylaşımıyla gündem oldu. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü?
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü? Kanal D ekranlarında her Perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde Cana trafik kazası geçirdi. Peki, Cana öldü mü, Hande Ataizi diziden ayrıldı mı, neden?
16.12.2022 Televizyon
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde ekranlarda olan Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu şimdi ise estetik yorumuyla gündemde.
24.11.2022 Magazin
Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti!
Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti! Bir dönem 'Adanalı' dizisinde Pınar karakterini canlandırarak şöhreti yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde tekrar yüzündeki değişimle medyaya yansıyan ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla duruma isyan etti. "Her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik" ifadelerini kullanan oyuncunun açıklaması dikkat çekti.
10.11.2022 Magazin
Bensu Soral da estetikli ünlüler kervanına katıldı!
Bensu Soral da estetikli ünlüler kervanına katıldı! Estetik yaptıran ünlüler kervanına oyuncu Bensu Soral da katıldı. Ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu, son halini sosyal medyadan paylaşınca olay oldu.
7.10.2022 Magazin
Rezidansta iğrenç istismar sonrası flaş gelişme! Şikayetçi olmadı
Rezidansta iğrenç istismar sonrası flaş gelişme! Şikayetçi olmadı Konya'nın Selçuklu ilçesinde, çağrıldığı rezidansta işkenceye uğradığını belirterek Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci'den (22) şikayetçi olan Merve K. (27), sanıkların 37'şer yıla kadar hapisle yargılandığı davanın ilk duruşmasında eski sevgilisinden bu kez şikayetçi olmadı. Rezidansa davet eden Murat Demirci ile ilgili Merve K., "Baskı altında olduğunu düşünüyorum" dedi.
30.05.2022 Yaşam
Gelinim Mutfakta 862. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 862. bölüm fragmanı yayında! Hülya'nın karpuz hikayesi herkesi şaşkına çeviriyor!
7.02.2022 Televizyon
Ayşegül Melisa Doğan estetik yorumunu affetmedi!
Ayşegül Melisa Doğan estetik yorumunu affetmedi! Ayşegül Melisa Doğan estetikli haliyle tanınmaz hale gelmişti. İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Ayşegül Doğan estetikli haline yapılan kötü yorum sonrası suç duyurusunda bulundu. Uzlaşmayı kabul etmeyen ünlü yarışmacı yorumu yapan kişiye dava açtı.
9.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Estetikli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estetikli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.