Esra Ronabar

Esra Ronabar

Son dakika Esra Ronabar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Ronabar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Ronabar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Ronabar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra ronabar gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 esra ronabar haberi bulunmuştur. Tüm esra ronabar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barış Falay'dan çocuk itirafı: 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti
Barış Falay'dan çocuk itirafı: 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti Meslektaşı Esra Ronabar ile mutlu bir evlilik sürdüren, 12 yaşında Rüzgar Mavi adında bir oğulları olan oyuncu Barış Falay, 2013 yılında eşinin geçirdiği trafik kazası ve 'ikinci çocuk' konusuyla ilgili konuştu.
25.11.2021 Magazin
Kırmızı oda ne zaman başlayacak? 2. Sezon fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon oyuncuları kim?
Kırmızı oda ne zaman başlayacak? 2. Sezon fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon oyuncuları kim? Kırmızı oda yeni sezon ne zaman başlıyor? İlk sezonuyla büyük bir ilgi gören ve reyting rekorları kıra Kırmızı Oda'nın 2. sezonu merakla bekleniyor. Dizinin takipçileri, mayıs ayında ilk sezon finalini gerçekleştirilen Kırmızı Oda'nın 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Kırmızı oda ne zaman başlayacak? 2. Sezon fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon oyuncuları kim?
3.09.2021 Gündem
Barış Falay, Esra Ronabar ve oğlu tatilde görüntülendi
Barış Falay, Esra Ronabar ve oğlu tatilde görüntülendi Barış Falay (49), 2006 yılında dünyaevine girdiği kendisi gibi oyuncu olan Esra Ronabar (43) ve 12 yaşındaki oğulları Mavi Rüzgar ile Çeşme tatiline devam ediyor.
15.08.2021 Magazin
Kırmızı Oda dizisine bomba iki transfer!
Kırmızı Oda dizisine bomba iki transfer! Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı TV8'in merakla izlenen dramatik dizisi Kırmızı Oda'ya bomba iki ünlü oyuncu dahil oldu.
21.03.2021 Televizyon
Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında?
Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında? Televizyonlarda ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide gördüğümüz ve daha sonra birçok projeyle karşımıza çıkan genç oyuncu Demet Özdemir, Eser Yenenler Show’a konuk oldu. Anlattıkları duygusal anılarıyla izleyiciler tarafından sıkça araştırılan Demet Özdemir, yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile dizi severlerin karşısına geçiyor. Peki Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında? İşte Demet Özdemir hakkında merak edilenler…
13.01.2020 Gündem
Demet Özdemir kimdir?
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir hakkında merak edilen bilgileri haberimizde derledik. İşte Demet Özdemir'in yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtı...
18.10.2018 Gündem
Evli ve mutlu
Evli ve mutlu Barış Falay önceki akşam eşi Esra Ronabar’la Maslak’ta bir AVM’de görüntülendi.
27.01.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi ATV’de 30 Eylül Cumartesi günü tarihli yayın akışı, İbrahim Sadri’nin sunumuyla ekrana gelecek olan ATV’de Hafta Sonu’nun 07.30’da ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Daha sonra ATV’de Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. Cennet’in Gözyaşları adlı yerli dizinin 1. bölümünün yayınlanmasından sonra, ATV ekranlarında Hafta Sonu ATV Ana Haber adlı haber programı ve Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma yayınlanacak. Son olarak ATV’de Cennet’in Gözyaşları yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Çekimleri başladı
Çekimleri başladı Atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, Cennetin Gözyaşları dizisinin çekimleri başladı.
22.08.2017 Magazin
'Cennetin Gözyaşları' dizisinin çekimleri başladı!
'Cennetin Gözyaşları' dizisinin çekimleri başladı! ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Cennetin Gözyaşları'nın ilk kareleri ortaya çıktı.
22.08.2017 Televizyon
Yakışıklı oyuncular böyle yakalandı!
Yakışıklı oyuncular böyle yakalandı! Dizi sezonu bitince soluğu Çeşme'de alan Barış Arduç, Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, arkadaşlarını ünlü tatil beldesinde topladı.
6.07.2017 Magazin
Tatili Mavi Rüzgar’a bıraktık
Tatili Mavi Rüzgar’a bıraktık ‘Paramparça’ dizisinin başrol oyuncularından Barış Falay, geçtiğimiz gece eşi Esra Ronabar ile Cihangir’de görüntülendi...
17.06.2016 Magazin
Bu çocuklar bir harika!
Bu çocuklar bir harika! Dünyaca ünlü gösteri ‘Slava Snow Show’ önceki akşam Türkiye’deki ilk gösterisini Zorlu Performans Sahnesi’nde gerçekleştirdi...
25.02.2016 Magazin
Tüm enerji Paramparça’da
Tüm enerji Paramparça’da Paramparça dizisinde rol alan oyuncu Barış Falay, geçtiğimiz gün eşi Esra Ronabar ile Akasya Acıbadem’deydi...
5.11.2015 Magazin
Esra Ronabar dehşet anlarını anlattı! Esra Ronabar kimdir?
Esra Ronabar dehşet anlarını anlattı! Esra Ronabar kimdir? Başarılı geçen tiyatro ve dizi oyunculuğu sürerken 2007 yılında Barış Falay ile evlenen Esra Ronabar, daha sonra hayatında asla unutamayacağı bir kaza geçirdi. Bu kaza sonucunda hayatta kalması mucize olarak görülen Esra Ronabar ailesinin yardımı ile eski günlerine geri dönüyor. Herkese ilham olması gereken bu hayat hikayesinin sahibi Esra Ronabar kimdir? İşte haberimizde.
7.05.2015 Magazin
'Ailem olmasa atlatamazdım'
'Ailem olmasa atlatamazdım' Geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen Esra Ronabar, “Morfinlerle ayaktaydım, ailem olmasa atlatamazdım” dedi.
6.05.2015 Magazin
Karı-koca ağladılar!
Karı-koca ağladılar! Oyuncu Esra Ronabar Falay, arabasına çarparak ağır yaralanmasına neden olan kamyon şoförüne açtığı davayı kazandı. Mahkeme sanığı 1 yıl hapse mahkum etti. Falay mahkemede ifade verirken ağlamaya başlayınca eşi Barış Falay da gözyaşlarına boğuldu.
1.11.2014 Magazin
Kötü hatıra
Kötü hatıra Kazanın izi kaldı...
15.07.2014 Magazin
Ünlü sanatçının sağlık durumu
Ünlü sanatçının sağlık durumu Dün trafik kazası geçiren oyuncu Esra Ronabar aracın içinde sıkışmıştı...
23.09.2013 Magazin
Ünlü oyuncu ölümden döndü!
Ünlü oyuncu ölümden döndü! Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon ile kafa kafaya çarpışan otomobilde sıkıştı.
22.09.2013 Yaşam
Kendini öne koyarsan mutsuzluk başlar
Kendini öne koyarsan mutsuzluk başlar Oyuncu Esra Ronabar, 'Sana Bir Sır Vereceğim' adlı yeni bir diziyle karşımızda...
12.07.2013 Arşiv
Ekrana kitleyecek bir dizi daha!
Ekrana kitleyecek bir dizi daha! Sırlarla dolu bir aile...
6.07.2013 Televizyon
Telekonferansla 3 çocuk
Telekonferansla 3 çocuk İzmirli belediye başkanının oğlunun düğününe telekonferansla katılan Bakan Yıldırım: "Bu arada tabii ki..."
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esra Ronabar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra ronabar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.