Esra Erol'da

Esra Erol'da

Son dakika esra erol'da haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esra erol'da ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esra erol'da haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Erol'da

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra erol'da gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 esra erol'da haberi bulunmuştur. Tüm esra erol'da haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamile gelini bebeğini düşürsün diye yapmadığı kalmamış! Esra Erol'un bile ağzı açık kaldı
Hamile gelini bebeğini düşürsün diye yapmadığı kalmamış! Esra Erol'un bile ağzı açık kaldı Esra Erol'un programının son bölümünde gelin ve kayınvalide arasında yaşananlar izleyenlerini şaşkına çevirdi. 3 ay önce kocasından ayrılan Ayşegül Sayın, bebeğini düşürmesi için kayınvalidesinin yaptıklarını anlattı.
25.01.2023 Gündem
Esra Erol bugün neden yok, Esra Erol’da sezon finali mi yaptı?
Esra Erol bugün neden yok, Esra Erol’da sezon finali mi yaptı? Esra Erol neden yok? ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor. Esra Erol’u izlemek isteyenler bugün programın ekranda olmadığını görünce Esra Erol’u merak etti. Peki, Esra Erol sezon finali mi yaptı, neden yok?
27.06.2022 Televizyon
Esra Erol'da şok! Eşini 1 TL ile birkaç kez...
Esra Erol'da şok! Eşini 1 TL ile birkaç kez... Esra Erol’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Eşinin kayıp olduğunu iddia ederek programa başvuran Mustafa Yoldaşer’in eşi Gülşen Yoldaşer’in iddiaları izleyenleri şoke etti. Anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol, “Yıllardır bu programı yapıyorum. Böylesini ne duydum, ne gördüm" dedi..
13.10.2021 Gündem
Canlı yayında şok! Eski kaynanasına saldırdı
Canlı yayında şok! Eski kaynanasına saldırdı Esra Erol'un programına konuk olan bir kaynana ve gelin, canlı yayında birbirine girdi. Erol, kaynanasının üzerine yürüyen geline zor engel oldu.
13.09.2018 Televizyon
Şoke eden iddia! Yasak aşk yaşıyorlar...
Şoke eden iddia! Yasak aşk yaşıyorlar... İzdivaç programında evlendiği Berke'den henüz boşanmayan Caner Toygar, sosyal medyadan aşk yaşadığı konuşulan Rus asıllı manken Albina Albi ile fotoğraflarını paylaştı.
27.02.2018 Magazin
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü...
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü... Evlilik programlarının kaldırılmasıyla birlikte tüm gözler Esra Erol'a çevrildi. Esra Erol'da yeni sezonda olmayacak mı?
24.08.2017 Televizyon
RTÜK yine affetmedi! 12 milyon 346 bin TL...
RTÜK yine affetmedi! 12 milyon 346 bin TL... Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), şikayet rekorları kıran evlilik programlarına yine müeyyide uygulandı.
2.03.2017 Televizyon
'Esra Erol’da’ya sürpriz bir isim daha!
'Esra Erol’da’ya sürpriz bir isim daha! İlgiyle izlenen evlilik programı 'Esra Erol’da’ya (atv) sürpriz bir damat adayı katıldı.
15.12.2016 Magazin
Esra Erol'dan flaş karar! İptal etti..
Esra Erol'dan flaş karar! İptal etti.. ATV'de yayınlanan "Esra Erol'da" programının bugünki yayınının iptal edildiği duyuruldu.
12.12.2016 Magazin
Damat adayından garip hareket!
Damat adayından garip hareket! Esra Erol’un sunduğu izdivaç programında ilginç anlar yaşandı. Programda bir gelin adayı, gitmek isteyen damat adayına gözyaşları içinde “Gitme” diyerek yalvardı.
17.03.2016 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Esra Erol'da ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra erol'da haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.