Esnafa Hibe Desteği

Esnafa Hibe Desteği

Son dakika Esnafa hibe desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esnafa hibe desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esnafa hibe desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esnafa Hibe Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esnafa hibe desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 esnafa hibe desteği haberi bulunmuştur. Tüm esnafa hibe desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3...
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3... Milyonlarca kişi bekliyordu ve başladı. e-Devlet'ten başvuru yapılıyor ve hesaplara 5000 ve 3000 lira yatırılacak. Esnafa hibe desteği başvuruları başladı. Kahve kıraathane pastane, internet kafeler, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pandemiden olumsuz etkilenen esnafa karşılıksız hibe verileceğini belirtmişti. 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular başladı. İşte başvurudan faydalanacak esnafların listesi...
25.05.2021 Ekonomi
Esnafa hibe desteği başvurusu e devlet nasıl yapılır, başvuru şartları? TC kimlik numarasının son hanesine göre e-devlet hibe başvurusu
Esnafa hibe desteği başvurusu e devlet nasıl yapılır, başvuru şartları? TC kimlik numarasının son hanesine göre e-devlet hibe başvurusu Koronavirüs salgını kapsamında etkilenen 1,5 milyona yakın esnaf ve sanatkara hibe desteği verilecek, başvurular bugün başlıyor. 30 Haziran'a kadar T.C. kimlik numarasının son hanesine göre alınacak başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. Esnafa hibe başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe başvurusu ekranı…
25.05.2021 Gündem
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları!
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17 Mayıs’ta gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunmuş ve esnafa hibe desteği kapsamında 3 bin TL ile 5 bin TL ödeme yapılacağını müjdelemişti. Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından desteğe ihtiyaç duyan esnaf arama motorlarına yönelerek, hibe desteği başvuru ve şartlar hakkındaki detayları araştırmaya başlamıştı. Peki, Esnafa hibe desteği başvurusu 2021 nasıl yapılır? İşte, Bugün başlayan esnafa hibe desteği başvurusu hakkında detaylı bilgiler ile Hibe desteği NACE kodları!
25.05.2021 Çalışan Hakları
Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5 bin TL hibe desteği başvurusu ne zaman, 5 bin TL destek kimlere verilecek?
Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5 bin TL hibe desteği başvurusu ne zaman, 5 bin TL destek kimlere verilecek? Esnaf destek paketi detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son yapılan kabine toplantısında duyurduğu esnafa destek paketi olarak açıkladığı, hibe kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Aylık 5 bin TL ve 3 bin TL olmak üzere yapılacak esnafa hibe desteği sürecini merak ediliyor. Esnaf destek paketi başvurusu, şartları ve ödeme planı “Esnaf ve Sanatkârlar ile Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Hakkında Karar” üzerinden sorgulanıyor. Esnafa 5 bin TL hibe ne zaman verilecek, esnafa destek başvurusu nasıl yapılır? Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği ne zaman, kimlere verilecek?
22.05.2021 Çalışma Hayatı
Hesaba yatıyor 5000 lira hibe ödemesi resmen başladı...
Hesaba yatıyor 5000 lira hibe ödemesi resmen başladı... Milyonlarca kişi bekliyordu 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı ve ödemeler için süreç başladı. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... Hibe desteğinden kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar bakım, onarım, tamirat, kaporta işleri ile uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları yararlanacak...
21.05.2021 Ekonomi
Esnaflara müjde! Resmen yürürlüğe girdi, Hesaplara yatacak
Esnaflara müjde! Resmen yürürlüğe girdi, Hesaplara yatacak Esnafa hibe desteği müjdesi. Paralar hesaplara yatacak. 3 bin lira ile 5 bin lira hibe desteği resmen yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Birinci grupta yer alan kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar gibi işletmelerin sahiplerinin hesabına 5 bin lira hibe desteği yatırılacak. İkinci grupta yer alan bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, camcılar, çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tuhafiyeciler, züccaciyeciler, kurs işletmecilerinin hesaplarına 3 bin lira hibe desteği yatırılacak.
20.05.2021 Ekonomi
Hibe desteği! Hesaplara yatacak! Esnafa 3 bin lira ile 5 bin lira...
Hibe desteği! Hesaplara yatacak! Esnafa 3 bin lira ile 5 bin lira... Esnafa hibe desteği müjdesi. Paralar hesaplara yatacak. 3 bin lira ile 5 bin lira hibe desteğinin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberi duyurdu. Birinci grupta yer alan kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar gibi işletmelerin sahiplerinin hesabına 5 bin lira hibe desteği yatırılacak. İkinci grupta yer alan bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, camcılar, çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tuhafiyeciler, züccaciyeciler, kurs işletmecilerinin hesaplarına 3 bin lira hibe desteği yatırılacak.
18.05.2021 Ekonomi
Hangi esnaflara destek verilecek? Esnafa hibe desteği verilecek! 5 bin TL ve 3 bin TL hibe desteğini kimler alacak?
Hangi esnaflara destek verilecek? Esnafa hibe desteği verilecek! 5 bin TL ve 3 bin TL hibe desteğini kimler alacak? İçişleri Bakanlığı'nın 1 Haziran'a kadar olan kademeli normalleşme adımlarını açıklamasının ardından Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 saat süren toplantı sona erdi. Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Toplantı sonrası açıklama yapan Erdoğan; salgından, kademeli normalleşmeye, esnaf ve çiftçiye desteğe kadar birçok konuda açıklama yaptı. Hangi esnaflara destek verilecek?
17.05.2021 Çalışan Hakları
5000 TL hibe desteği! Hibe desteği kimlere verilecek, hangi esnaf hibe desteğinden faydalanacak?
5000 TL hibe desteği! Hibe desteği kimlere verilecek, hangi esnaf hibe desteğinden faydalanacak? Kademli normalleşmenin ilk aşaması 1 Haziran'da bitiyor ancak sonrasında da Türkiye Covid-19 önlemleriyle yaşamaya devam edecek. Bu önlemler ve önlemlerin uygulanacakları tarihler bugün kabine toplantısının ardından netleşti. Erdoğan'ın esnafa dönük bir dizi yeni destek açıklaması da yaptı. Peki, 5000 TL hibe desteği kimlere verilecek? 3000 TL hibe desteği hibe desteği kimlere verilecek? Esnafa 5 bin TL hibe desteği...
17.05.2021 Ekonomi
3000 TL hibe desteği! hibe desteği kimlere verilecek, hangi esnaf hibe desteğinden faydalanacak?
3000 TL hibe desteği! hibe desteği kimlere verilecek, hangi esnaf hibe desteğinden faydalanacak? Kademli normalleşmenin ilk aşaması 1 Haziran'da bitiyor ancak sonrasında da Türkiye Covid-19 önlemleriyle yaşamaya devam edecek. Bu önlemler ve önlemlerin uygulanacakları tarihler bugün kabine toplantısının ardından netleşti. Erdoğan'ın esnafa dönük bir dizi yeni destek açıklaması da yaptı. Peki, 5000 TL hibe desteği kimlere verilecek? 3000 TL hibe desteği hibe desteği kimlere verilecek? Esnafa 5 bin TL hibe desteği...
17.05.2021 Çalışan Hakları
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu..
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik kabine toplantısı sonrası milyonlarca kişinin beklediği müjdeleri peş peşe duyurdu. Erdoğan, pandemi döneminde zarara uğrayan esnafa hibe desteği verileceğini duyurarak, "Salgın tedbirleri sebebiyle işlerine ara veren esnaflarımıza iki grup halinde destek olacağız. 1. grupta kahve kıraathane pastane, internet kafeler vb işletmeler yer almaktadır. Sayıları 235 bine ulaşan işletmelere bir defaya mahsus 5 bin liralık hibe ödemesi yapacağız. 2. grupta bakım onarım, tamirat, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, oyuncak, kozmetik, bakırcılar, ayakkabıcılar, konfeksiyonlar vb yer almaktadır. Bu gruba berberler otobüsçüler, pazarcılar dahildir. Toplamda 1 milyon 150 bini aşkın işletmeyi kapsayan bu gruba bir defaya mahsus 3 bin lira hibe desteği vereceğiz. Toplamda 4 milyar 602 milyon liralık kaynağı karşılıksız olarak veriyoruz" şeklinde konuştu. Kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerimizin Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları da ertelenecek.
17.05.2021 Gündem
Kira desteği ve 1000 lira nakdi yardım ile ilgili flaş karar!
Kira desteği ve 1000 lira nakdi yardım ile ilgili flaş karar! Kira desteği ve 1000 lira yardım ile ilgili önemli açıklama geldi. Bakan duyurdu ve süre 11 Ocak tarihine kadar uzatıldı. Bakan Pekcan yaptığı açıklamada, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik gelir kaybı ve kira desteklerinde son başvuru tarihini 11 Ocak'a uzattık." dedi.
8.01.2021 Ekonomi
Esnaf kefalet kredi faiz oranları 2021! Esnaf kefalet kredi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
Esnaf kefalet kredi faiz oranları 2021! Esnaf kefalet kredi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Enflasyon oranları açıklandı. Enflasyonun açıklanmasıyla iş yeri kira bedellerinde de artış oldu. Pandemi süreci devam ederken devlet esnafa 3 ay, ayda 1000 lira destekle kira yardımı yapıyor. Destek ödemelerinin dışında esnaf kredi imkanlarını da araştırıyor. Esnaf tarafından araştırılan kredilerden biri ise Esnaf Halkbank Kredisi oluyor. Esnaf kefalet kredisi 2021 faiz oranları merak ediliyor.
6.01.2021 Gündem
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir?
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir? Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu geçtiğimiz günlerde başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan geçen hafta yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvurularının başladığını duyurmuştu. Enflasyon oranlarının açıklanıp kira zam oranlarının belli olmasıyla, iş yeri kirası ödeyen esnaf arama motorlarına yönelerek esnaf kira yardımı konusunda araştırma yapmaya ve kira yardımından nasıl yararlanacağının cevabını arama başladı. Öte yandan Pekcan yaptığı son açıklamada esnaf ve gerçek kişi tacirlere yönelik desteklere bu sabah itibarıyla 1 milyon 200 bini aşan başvuru yapıldığı bilgisini verdi. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
5.01.2021 Gündem
Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte Esnafa destek e-Devlet başvuru ekranı!
Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte Esnafa destek e-Devlet başvuru ekranı! Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvuruları bugün başladığını duyurdu. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
30.12.2020 Ekonomi
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı Pandemi döneminde devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri arttı. Birçok kişi destek alabilmek için başvuruların başlamasını bekliyordu. Bakan Pekcan açıkladı. Bugün itibariyle isteyenler başvuruda bulunabilecek.
30.12.2020 Ekonomi
Esnafa hibe desteğinin kapsamı nedir? Esnafa 1000 TL destek ödemesi nasıl alınır?
Esnafa hibe desteğinin kapsamı nedir? Esnafa 1000 TL destek ödemesi nasıl alınır? Koronavirüs salgını nedeniyle esnafa 1000 TL destek ödemesi başlatıldı. Destek haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı Kabine toplantısının ardından açıkladı. Peki, Esnafa 1000 TL destek başvurusu nasıl yapılır? İşte 1000 lira destek hakkında merak edilenler…
18.12.2020 Çalışma Hayatı
Halkbank esnaf kefalet kredisi! Halkbank esnaf kefalet kredisi başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?
Halkbank esnaf kefalet kredisi! Halkbank esnaf kefalet kredisi başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? Koronavirüs salgını en çok esnafı etkiledi. Pandemi sürecinde peş peşe yapılan desteklerin sonuncusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı, esnafa kira yardımı ile 3 ay süreyle ayda 1000 lira destek ödemesi yapılacağının açıklanmasının ardından bankaların esnaf kredileri hakkında da araştırma yapılamaya başlandı. Esnafın en çok araştırdığı kredilerden biri Halkbank esnaf kefalet kredisi oldu. Halkbank esnaf kefalet kredisi başvurusu şartları nedir, nasıl başvuru yapılır? Sizin için Halkbank esnaf kefalet kredilerini derledik…
15.12.2020 Gündem
Devlet 1000 lira verecek! Esnafa 1000 TL hibe desteği kimlere verilecek? E-devlet 1000 TL destek başvurusu!
Devlet 1000 lira verecek! Esnafa 1000 TL hibe desteği kimlere verilecek? E-devlet 1000 TL destek başvurusu! Koronavirüs salgını nedeniyle esnafa 1000 TL destek ödemesi yapılacak. Esnafın yüzünü güldürecek destek haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından açıkladı. Peki, Esnafa 1000 TL devlet desteği kimlere verilecek? Esnafa 1000 TL destek başvurusu nasıl yapılır? İşte 1000 lira destek başvuru şartları ve E-devlet esnaf destek başvurusu ekranı...
16.12.2020 Ekonomi
5 kilo altın kanalizasyona karıştı! Milyonlarca lira değerinde, harekete geçildi...
5 kilo altın kanalizasyona karıştı! Milyonlarca lira değerinde, harekete geçildi... Kilolarca altın toplanacak. Harekete geçildi. Kuyumcu atölyelerinde takı üretimi sırasında her yıl ortalama 5 kilo altın toz halinde kanalizasyona karıştı. Yerlere düşen altın tozlarının büyük bir kısmı çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra tekrar ekonomiye kazandırılırken, çalışanların ellerine ve elbiselerine yapışan altın tozları ise lavabodan akıp gidiyor. Sorunu ortadan kaldırmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle arıtma tesisi kuracaklarını belirten Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, bu sayede yılda 5 milyon lira değerindeki altını ekonomiye kazandıracaklarını ifade etti.
1.04.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular...
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular... Kredi ve hibe desteği açıklaması! Ziraat Bankası 2 yıl ödemesiz kredi veriyor. Devlet de hibe desteği veriyor, tutar 400 bin liraya kadar çıkıyor. Hayvancılık yapmak isteyenler için devlet hibe desteği sunuyor. Tutarın yüzde 40'ı karşılanıyor. Geri kalan parayı ödeyemeyenler için ise Ziraat Bankası devreye girerek 2 yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlanıyor. 2 yılın ardından ise geri ödemeler 5 yıl içinde uygun taksitlerle yapılıyor. Hibeden yararlanmak için bazı şartlar bulunuyor. En önemlisi ise en az 1 yıllık hayvancılıkla uğraşan bir işletme olunması gerekli. Hibe desteği için başvurular nereye yapılıyor? Gebe düve hibesi için şartlar neler? Gebe düve hibesinden kimler yararlanabiliyor? İşte hibe desteği ve kredi ile ilgili detaylar...
23.02.2022 Ekonomi
Kredi faiz desteği ile ilgili flaş adım! 3 yılda 90 milyar
Kredi faiz desteği ile ilgili flaş adım! 3 yılda 90 milyar Kredi kullanımı ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Faiz desteği sağlanacak. 3 yıl boyunca geçerli olacak. Koronavirüs salgınında vatandaşların desteklenmesi amacı ile esnafa hibe, gelir kaybı, kira desteği sağlanmıştı. 2022'de de 28 milyar liralık hazine garantili kredi sağlayacak. Destek tutarı; 2023’te 30, 2024’te 32 milyar olmak üzere 3 yılda toplam 90 milyar TL olacak. Aynı dönemde kooperatiflerin desteklenmesi için de 80 milyon lira aktarılacak. Öte yandan; Kredi faiz desteği de sağlanacak.
3.11.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde 50 daha düşük...
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde 50 daha düşük... Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 50 daha düşük fiyata sunuluyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay duyurdu. Küresel enerji piyasalarındaki anormal yükselişlerin vatandaşlara yansıtılmadığını belirten Oktay, doğal gazı alım maliyetinin yaklaşık yüzde 43'ü, elektriği ise üretim maliyetinin yaklaşık yüzde 50'si daha düşük fiyata sunulduğunu bildirdi.
20.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması: Fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması: Fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'de 'Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, "Hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıları da biliyoruz. Fırsatçılarla mücadele etmek suretiyle enflasyonu kontrol altına alarak fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Her sorunumuz kendiliğinden çözüm yoluna girecektir." dedi.
16.09.2021 Siyaset
Kırtasiyelere destek başvuru formu nereden alınacak? Kırtasiyecilere 5 bin destek başvurusu nasıl yapılır?
Kırtasiyelere destek başvuru formu nereden alınacak? Kırtasiyecilere 5 bin destek başvurusu nasıl yapılır? Kırtasiyecilere destek başvuruları başladı. Salgının ekonomik ve sosyal etkilerini azaltmak amacıyla 1200 kırtasiyeci esnafı için toplam 6 milyon TL destek verilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi ile ortak yürütülen projeler kapsamında Kırtasiyeci Esnafı Destek Programı desteğinin sağlanacağını belirtti. Kırtasiyelere destek başvuru formu nereden alınacak? Kırtasiyecilere 5 bin destek başvurusu nasıl yapılır?
21.06.2021 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Esnafa Hibe Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esnafa hibe desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.