Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor
Nakit para desteği! Tek seferde en az 2000 TL yatırılıyor, başvuran alıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hesaplara tek seferde en az 2 bin TL yatırılıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Süre uzatıldı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. Son tarih 31 Mayıs olarak belirlendi. Kovid-19 salgını dolayısıyla hükümetin ticaret erbabının yaşadığı mali kayıpların telafisi için sağladığı ciro kaybı desteğine başvurular 31 Mayıs saat 23.59’a kadar yapılabilecek.
30.04.2021 Ekonomi
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı Pandemi döneminde devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri arttı. Birçok kişi destek alabilmek için başvuruların başlamasını bekliyordu. Bakan Pekcan açıkladı. Bugün itibariyle isteyenler başvuruda bulunabilecek.
30.12.2020 Ekonomi
Kira yardımı, nakdi destek, KDV indirimi... Kimler yararlanabilecek? Başvuru süreleri ve tüm detaylar....
Kira yardımı, nakdi destek, KDV indirimi... Kimler yararlanabilecek? Başvuru süreleri ve tüm detaylar.... Milyonlarca kişi pandemi döneminde devlet tarafından destek sağlanmasını bekliyordu. Vatandaşların beklentisi karşılıksız kalmadı. Ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara devlet eli uzandı. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Detaylar belli oldu, başvurular başladı. Kira yardımından nakdi desteğe, KDV indiriminden kısa çalışma başvurularında süre uzatımına kadar pek çok destek sunuldu.
24.12.2020 Ekonomi