Bornozla cama çıkıp Esenyurt'tu bir birine kattı
Bornozla cama çıkıp Esenyurt'tu bir birine kattı Esenyurt'ta oturduğu binanın giriş katında bulunan iş yerinde çalışanlarla tartışan bir kişi, bornozla cama çıkıp bağırmaya başladı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
17.08.2023 Gündem
Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır”
Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” Esenyurt’ta vicdansız anne çocuğuna şiddet uygularken kendisini uyaran komşusuna da “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” dedi. Zavallı çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri ise cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Harekete geçen ekipler anne G.A.’yı gözaltına aldı.
7.08.2023 Yaşam
Esenyurt'ta iki grup birbirine girdi site savaş alanına döndü!
Esenyurt'ta iki grup birbirine girdi site savaş alanına döndü! Esenyurt tekel bayi katliamıyla Türkiye'nin gündeminde yer almaya devam ederken bir sitede başlayan kavga ortalığı savaş alanına çevirdi. Olayla ilgili açıklama yapan Esenyurt Kaymakamlığı, "Tarafların olayı emniyete intikal ettirip birbirlerinden şikâyetçi olduğu ve yasal sürecin devam ettiği tespit edilmiştir" dedi.
1.08.2023 Yaşam