Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır”
Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” Esenyurt’ta vicdansız anne çocuğuna şiddet uygularken kendisini uyaran komşusuna da “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” dedi. Zavallı çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri ise cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Harekete geçen ekipler anne G.A.’yı gözaltına aldı.
7.08.2023 Yaşam
Mahkemede kan donduran sözler! Eski hakim duyunca fenalaştı
Mahkemede kan donduran sözler! Eski hakim duyunca fenalaştı İstanbul Küçükçekmece’de balkondan düşen Cengiz E.’nin ölümüne ilişkin davada eski hakim Mehmet Engin A. ile eşinin yargılanmasına başlandı. Duruşmada eski hakimin eşi Mehtap A., Cengiz E. ile arasında bir birliktelik olduğunu söyledi. Tutuksuz sanıklar ilk savunmalarında cinayet suçlamasını kabul etmedi.
27.02.2020 Gündem
Kan donduran sözler! İşte dünyanın konuştuğu cinayetin ses kayıtlarının dökümü
Kan donduran sözler! İşte dünyanın konuştuğu cinayetin ses kayıtlarının dökümü Cemal Kaşıkçı’yı öldüren infaz timinin cinayet anındaki ses kayıtlarının dökümünü ilk kez dünya kamuoyuna açıklandı. Kayıtlardaki, “Kurbanlık hayvan geldi mi?”, “Gövde torbaya sığar mı?” gibi konuşmalar dikkat çekiyor.
9.09.2019 Gündem
Babam su kaynatıp annemi haşladı
Babam su kaynatıp annemi haşladı Eşini kaynar suyla haşladığı iddia edilen Düzgün Yıldız, “Kazaydı” dedi. 8 yaşındaki kızının sözleri ise kan dondurdu: “Babam önce sobadaki kaynar suyu döktü, daha sonra mutfakta su kaynatıp yine döktü”
30.12.2017 Yaşam