Eşek Şakası

Eşek Şakası

Son dakika eşek şakası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşek şakası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşek şakası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşek Şakası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşek şakası gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 eşek şakası haberi bulunmuştur. Tüm eşek şakası haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Nisan Şaka Günü nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan şakası nedir, 1 Nisan neden şaka günü, ne zaman ilan edildi? 1 Nisan Şaka Günü hikayesi ve tarihçesi…
1 Nisan Şaka Günü nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan şakası nedir, 1 Nisan neden şaka günü, ne zaman ilan edildi? 1 Nisan Şaka Günü hikayesi ve tarihçesi… 1 Nisan şakası her yılın 1 Nisan günü kutlanıyor. İnsanların birbirlerine şakalar yaptığı bugünün nasıl çıktığı ise konuyla bağlantılı olarak merak ediliyor. Kültüre, inanç ve dillerde 1 Nisan şakasına dair çeşitli hikayeler bulunuyor. Peki, 1 Nisan şakası nedir, 1 Nisan şakası nasıl ve nereden ortaya çıktı, neden bugün şaka yapılır, anlamı nedir? İşte 1 Nisan Şaka Günü’nün tarihçesi…
1.04.2021 Gündem
ABD'deki Katolik Rahipler 70 yılda binlerce çocuğu taciz etti
ABD'deki Katolik Rahipler 70 yılda binlerce çocuğu taciz etti ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'nde Yüksek Mahkeme'nin yayımladığı bir Büyük Jüri Raporu'nda Katolik Kilisesi'nde son 70 yılda binden fazla çocuğun taciz edildiği ifade edildi. 300'den fazla din adamı suçlandığı olayda kliseler yöneltilen suçları kabul etmedi.
15.08.2018 Dünya
Putin’e eşek şakası
Putin’e eşek şakası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in St. Petersburg gezisinde otomobil kullandığı güzergaha tam 50 bomba ihbarı yapıldı.
18.11.2017 Dünya
Arkadaşından intikamı acı oldu
Arkadaşından intikamı acı oldu İstanbul'da bir lisede arkadaşına eşek şakası yapan liseliler.
28.02.2017 Arşiv
Uyuyan sevgilisine bunu yaptı!
Uyuyan sevgilisine bunu yaptı! Genç kıza yaptığı iğrenç şakaları kameraya kaydeden adam görüntüleri sosyal medyadan paylaşınca fenomen oldu.
4.05.2016 Yaşam
En çok onları izledik!
En çok onları izledik! Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2015 yılının son günlerini yaşadığımız bu günlerde geride bıraktığımız yılın en önemli olayları bir bir sıralanıyor.
10.12.2015 Magazin
Tavuk dürümünün içinden kurbağa çıktı
Tavuk dürümünün içinden kurbağa çıktı Eve giderken babasına yemek yemek istediğini söyleyen ve dünyaca ünlü fast food restoran zincirine giden küçük kızın yediği tavuk dürümün içinden ölü kurbağa çıktı.
4.11.2015 Dünya
Böyle şaka daha görülmedi!
Böyle şaka daha görülmedi! ABD’li komedyen Roman Atwood’un 4 yaşındaki oğlu Kane ile birlikte kız arkadaşı Brittney Smith’e yaptığı şaka sosyal medyada gündem oldu.
13.10.2015 Dünya
Köpekten eşek şakası
Köpekten eşek şakası Havuzda yüzen sahibine eşek şakası yapan köpeğin komik görüntüsü
7.09.2015 Yaşam
Terminatör’den eşek şakası
Terminatör’den eşek şakası Yeni Terminatör filmiyle yıllar sonra yeniden beyazperde de boy göstermeye hazırlanan ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, ünlü balmumu müzesi Madame Tussaud’daki heykelinin yerine geçip müzeye gelenleri korkuttu
19.06.2015 Magazin
Metroda eşek şakası
Metroda eşek şakası Metrodaki şakacı genç, kapının kapanmasını bekleyip genç kızı dışarı itiyor. Genç kızın bu şakayı hoş karşılamadığı tahmin ediliyor.
28.05.2015 Yaşam
'Nisan 1' değil eşek şakası yaptı!
'Nisan 1' değil eşek şakası yaptı! AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde belediyede çalışan Ramazan Özkök, sosyal paylaşım sitesindeki profilinden Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın trafik kazasında öldüğü yönünde bir paylaşım yaptı...
1.04.2015 Yaşam
Sevgiliye biber gazlı tuvalet kağıdı şakası
Sevgiliye biber gazlı tuvalet kağıdı şakası Genç kız, daha önce kendisine eşek şakası yapan erkek arkadaşından intikam almak için ilginç bir yola başvurdu. Erkek arkadaşı tuvalete girmeden önce, tuvalet kağıdına biber gazı sıktı. Yaptığı şakayı kameraya kaydeden genç kız, tuvaletten çıkan erkek arkadaşının tüm kıvranışlarını anbean ölümsüzleştirdi.
4.12.2014 Arşiv
Sevgiliye biber gazlı tuvalet kağıdı şakası!
Sevgiliye biber gazlı tuvalet kağıdı şakası! Daha önce kendisine şaka yapan sevgilisinden intikam almak isteyen genç kız, tuvalet kağıdına biber gazı sıkıp erkek arkadaşını süründürdü.
4.12.2014 Yaşam
Bunun adı eşek şakası!
Bunun adı eşek şakası! Rus gençlerin eşek şakası az kalsın ölümle bitecekti...
4.11.2014 Dünya
Ölen ninesinden SMS aldı
Ölen ninesinden SMS aldı Vasiyeti üzerine cep telefonuyla toprağa verilen babaannesinden kısa mesaj alan Sheri Emerson şoka girdi.
18.10.2014 Dünya
Türk erkeğinden Rus kızına eşek şakası
Türk erkeğinden Rus kızına eşek şakası Sandalyede oturan Türk erkeği, yanındaki boş sandalyeye oturması için genç Rus kızını çağırıyor. Önceden şaka için ayarlanan sandalyeye oturan kız, kendini yerde buluyor. Neyse ki, kötü bir kaza yaşanmayarak, kız ayağa kalkıp önce erkeğe şakayla yavaşça vuruyor ve gülerek oradan uzaklaşıyor.
15.09.2014 Yaşam
Türk erkeğinden Rus kızına eşek şakası
Türk erkeğinden Rus kızına eşek şakası Türk erkekleri, Rus kıza unutamayacağı bir sandalye şakası yaparak kızı yere düşürdüler.
15.09.2014 Yaşam
David Beckham'a eşek şakası
David Beckham'a eşek şakası Los Angeles'taki Golden Boo töreninde Beckham ve çocuklarına güzel bir sürpriz hazırlanmış.Üçlü bir anda kendini altın rengi boyaların arasında buluyor.
19.07.2014 Magazin
David Beckham'a eşek şakası
David Beckham'a eşek şakası Los Angeles'taki Golden Boo töreninde Beckham ve çocuklarına güzel bir sürpriz hazırlanmış.Üçlü bir anda kendini altın rengi boyaların arasında buluyor.
21.01.2022 Magazin
Çırılçıplak saklanmıştı ama...
Çırılçıplak saklanmıştı ama... Genç adam hayatının en utandırıcı anını işte böyle yaşadı!
7.01.2014 Dünya
Öğretmenlere şaşırtan sorular!
Öğretmenlere şaşırtan sorular! Milli Eğitim Bakanlığı denetçisi anket yaptı, işte iki soru: Eşek şakası yapar mısın? Eşyaları bilerek çalar mısın?
29.09.2021 Gündem
İrlanda Meclisi'nde kucak skandalı!
İrlanda Meclisi'nde kucak skandalı! İrlanda Meclisi’nde iktidardaki Fine Gael partisinin iki milletvekilinin karıştığı kucak skandalı günün konusu oldu...
12.07.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eşek Şakası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşek şakası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.