Ertuğrul Erdoğan

Ertuğrul Erdoğan

Son dakika Ertuğrul Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ertuğrul Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ertuğrul Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertuğrul Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertuğrul erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.372 ertuğrul erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm ertuğrul erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalçın Granit'e son veda!
Yalçın Granit'e son veda! Türk basketbolunun efsane ismi için Darüşşafaka ve Galatasaray kulüplerinde tören düzenlendi.
3.11.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan Nikos Pappas bombası!
Galatasaray'dan Nikos Pappas bombası! Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Doğa Sigorta'nın Panathinaikos'un önemli isimlerinden Nikos Pappas ile anlaşma noktasına geldiği belirtildi.
20.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan 3 transfer... Barış Ermiş, Galatasaray'da!
Galatasaray'dan 3 transfer... Barış Ermiş, Galatasaray'da! Son dakika haberi... Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme yenilendiğinin açıklanması sonrası transferler konusunda harekete geçen Galatasaray, yerli oyuncu rotasyonunun oluşturulduğunu açıklarken TOFAŞ'tan Barış Ermiş, MZT Skopje'den Ragıp Berke Atar ve Eray Erdoğan'ın transfer edildiğini açıkladı.
16.07.2020 Basketbol
Anadolu Efes, Galatasaray Doğa Sigorta'yı devirdi!
Anadolu Efes, Galatasaray Doğa Sigorta'yı devirdi! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Galatasaray Doğa Sigorta'yı 92-82'lik skorla mağlup etti.
27.01.2019 Galatasaray
Nenad Markovic: Bu duruma iyi savunma yaparak geldik
Nenad Markovic: Bu duruma iyi savunma yaparak geldik Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 71-67 yenen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, mevcut durumlarına iyi savunma yaparak ulaştıklarını söyledi.
12.01.2019 Galatasaray
Ertuğrul Erdoğan: Bugün biraz daha akıllı oynadık
Ertuğrul Erdoğan: Bugün biraz daha akıllı oynadık Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında konuk ettiği Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 93-85 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, gösterdikleri iyi performans için oyuncularını tebrik etti.
5.01.2019 Galatasaray
Ertuğrul Erdoğan'dan F.Bahçe itirafı! "F.Bahçe'yi yenmek..."
Ertuğrul Erdoğan'dan F.Bahçe itirafı! "F.Bahçe'yi yenmek..." Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Türk Telekom'a yenilen Galatasaray'da Başantrenör Ertuğrul Erdoğan, değerlendirmelerde bulundu.
29.12.2018 Galatasaray
Ertuğrul Erdoğan'dan galibiyet yorumu
Ertuğrul Erdoğan'dan galibiyet yorumu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasındaki derbide konuk ettiği Fenerbahçe Beko'yu 84-74 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, "Maçı daha fazla isteyen taraftık." dedi.
23.12.2018 Basketbol
G.Saraylı oyuncudan büyük fedakarlık
G.Saraylı oyuncudan büyük fedakarlık Basketbol ULEB Avrupa Kupası A Grubu 7. hafta maçında konuk ettiği Almanya temsilcisi ratiopharm Ulm'yi 77-69 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
14.11.2018 Galatasaray
"Kazanarak kredimizi artırmalıyız"
"Kazanarak kredimizi artırmalıyız" ULEB Avrupa Kupası'nda A Grubu 3. haftasında sahasında İtalyan ekibi Germani Brescia Leonessa'yı 84-76 yenen Galatasaray'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan, ikinci yarı iyi oynayarak karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.
16.10.2018 Eurocup
"Çok basit hatalar yapıyoruz"
"Çok basit hatalar yapıyoruz" Galatasaray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan: "Oyuncuların enerjisinden, iyi niyetinden hiçbir şekilde şüphem yok ama biraz daha hızlı bir şekilde ne oynadığımızın anlaşılması lazım"
13.10.2018 TBL
Ertuğrul Erdoğan: "İlk deplasman maçını kazanmak istiyoruz"
Ertuğrul Erdoğan: "İlk deplasman maçını kazanmak istiyoruz" ULEB Kupası'nda yarın Almanya'da Ulm'le karşılaşacak Galatasaray'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan zor bir deplasmanda mücadele edeceklerini söyledi.
9.10.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın konuğu Anadolu Efes
Galatasaray'ın konuğu Anadolu Efes Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2018-2019 sezonunun ilk haftasında yarın Galatasaray ile Anadolu Efes karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 15.15'te başlayacak.
6.10.2018 TBL
Ertuğrul Erdoğan: "Umarım kazanmaya devam ederiz"
Ertuğrul Erdoğan: "Umarım kazanmaya devam ederiz" Basketbol ULEB Avrupa Kupası A Grubu ilk hafta maçında konuk ettiği Andorra temsilcisi MoraBanc Andorra'yı 84-73 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
2.10.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni forveti Auguste: Şampiyonluk...
Galatasaray'ın yeni forveti Auguste: Şampiyonluk... Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın yeni transferlerinden Amerikalı basketbolcu Zach Auguste, sarı-kırmızılıların çok büyük bir kulüp olduğunu belirtti. Auguste, bu sene takım olarak hedeflerinin ise Eurocup’ta ve ligde en üst yerler olduğunu söyledi.
1.10.2018 Galatasaray
G.Saray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan: "Birbirimize ihtiyacımız var"
G.Saray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan: "Birbirimize ihtiyacımız var" Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen medya gününe basketbolcular ve teknik heyet katıldı.
28.09.2018 Galatasaray
Galatasaray'da basketbol kombineleri satışta
Galatasaray'da basketbol kombineleri satışta Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın yeni sezon basketbol kombineleri satışa çıktı.
17.09.2018 Galatasaray
Ömer Yalçınkaya: "Işıl Alben'le anlaştık"
Ömer Yalçınkaya: "Işıl Alben'le anlaştık" Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, kısıtlı ekonomik imkanlara rağmen iyi bir kadro kurduklarını söyledi.
11.08.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan 3 transfer
Galatasaray'dan 3 transfer Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; Tai Jack Webster, Jaka Klobucar ve Zach Auguste'u bir yıllığına kadrosuna kattı.
7.08.2018 TBL
Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan dönemi başladı
Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan dönemi başladı Galatasaray Kulübü, erkek basketbol takımı başantrenörlüğüne getirilen Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme imzaladı.
27.07.2018 TBL
Galatasaray transferleri açıkladı
Galatasaray transferleri açıkladı Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında oyun kurucu Can Korkmaz, Emir Gökalp ve pivot Ayberk Olmaz ile anlaşmaya vardı.
27.07.2018 Galatasaray
Galatasaray, Ertuğrul Erdoğan'ı açıkladı!
Galatasaray, Ertuğrul Erdoğan'ı açıkladı! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Ertuğrul Erdoğan getirildi
26.07.2018 Basketbol
Mobilya ve beyaz eşyada indirim için harekete geçildi
Mobilya ve beyaz eşyada indirim için harekete geçildi KDV ve ÖTV indirimleri eylül sonunda bitiyor. Hem beyaz eşya hem de mobilyacılar yoğun mesaide. Mobilyacılar, “İndirim sürerse satışlardaki artış % 40’ı geçer” diyor. Beyaz eşyacılar da ÖTV için Maliye’ye gidecek.
25.08.2017 Ekonomi
Evlenmek isteyenlere müjde! 25 bin lira...
Evlenmek isteyenlere müjde! 25 bin lira... Mobilya ve beyaz eşyalarda yapılan KDV ve ÖTV indirimi sayesinde evlenecek çiftler ortalama 25 bin TL'lik kazanç sağlayacak
17.03.2017 Ekonomi
KDV ve ÖTV'de teşvik, çarşıya hareket getirdi
KDV ve ÖTV'de teşvik, çarşıya hareket getirdi Mobilyada KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesi, beyaz eşyada sıfır ÖTV, tüketicinin alışveriş iştahını artırdı.
7.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertuğrul erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.