Ertuğrul Bey

Ertuğrul Bey

Son dakika ertuğrul bey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ertuğrul bey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ertuğrul bey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertuğrul Bey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertuğrul bey gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 ertuğrul bey haberi bulunmuştur. Tüm ertuğrul bey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu ve bakan anketten çıkan ilk rakamları açıkladı
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu ve bakan anketten çıkan ilk rakamları açıkladı Son dakika haberi... 'Asgari ücret 2022'de ne kadar olacak?' Milyonlarca çalışan gözü kulağı bu haberdeydi, ilk rakamlar belli oldu. Asgari ücret ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığındaki Asgari Ücret Tespit Komisyonu başladı. İlk toplantıda konuşan ve 4 oturumda çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Bakan Bilgin, "Biz enflasyonun ya da ekonomideki dalgalanmanın karşısında çalışanı koruyacak bir asgari ücret belirleyeceğiz. Türkiye'de sadece asgari ücretle geçinen 6 milyon emekçi var. Emeği koruyacak bir asgari ücreti belirleyeceğiz" dedi. Beklentilere ilişkin de konuşan Bakan Bilgin, “2500 emekçiye ulaşılmıştır. Beklentileri sorduğumuzda yüzde 37 ile 3750 ve 4000 arasında rakam söylediklerini görüyoruz. Yüzde 21 4500 - 5000 aralığında. Yüzde 13 ile diğer rakamlar toplanıyor” ifadelerini kullandı.
1.12.2021 Ekonomi
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı)
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı) Kuruluş Osman yeni sezon tarihi merak ediliyordu. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin ikinci sezon 28. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman’ın son yayınlanan 27. bölümünde Obaya yapılan baskını bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Osman Bey, Sofia’nın kara şövalelerini nasıl alt edecek? Osman Bey ve Kayılar, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirebilecek mi? Osman Bey, nihayet Sofia’ya ihanetinin bedelini ödetecek mi? Osman Bey’in bu hamlesi uç bölgesinde nasıl bir tepkiyle karşılanacak? Aygül, Hazal Hatun’dan intikamını alacak mı? Kuruluş Osman yeni sezona heyecanlı bir bölümle dönüyor. Kuruluş Osman yeni sezon 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…
7.10.2020 Gündem
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da!
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da! Kuruluş Osman'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
Türkiye'den son dakika hamlesi! Yeni NAVTEX ilanı...
Türkiye'den son dakika hamlesi! Yeni NAVTEX ilanı... Yavuz sondaj gemisinin görev süresi 12 Ekim'e kadar uzatıldı.
15.09.2020 Gündem
Türkiye'den Yavuz Sondaj Gemisi için yeni NAVTEX ilanı
Türkiye'den Yavuz Sondaj Gemisi için yeni NAVTEX ilanı Türkiye, uzun süredir Doğu Akdeniz’de faaliyetlerde bulunan Yavuz sondaj gemisi için yeni NAVTEX yayınladı Söz konusu NAVTEX, Yavuz’un şuan görev yaptığı sahadaki faaliyet süresini 15 Eylül’e kadar uzatıyor.
16.08.2020 Gündem
Kuruluş Osman 9. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanları…
Kuruluş Osman 9. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanları… Kuruluş Osman'ın 9. yeni bölüm izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Bundan sonra kimseye boyun eğmeyeceğini ifade eden Osman, yeryüzünde ayak bastığı tüm topraklara adaleti getireceğini belirtecek. Peki Kuruluş Osman 9. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanları…
5.02.2020 Gündem
Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…
Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları… Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem
Kuruluş Osman 7. bölüm bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Kuruluş Osman 7. bölüm bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanla birlikte Kuruluş Osman dizisinin yayın günü ve saati belli oldu. Peki Kuruluş Osman 7. Bölüm bu hafta var mı? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…
22.01.2020 Gündem
Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı
Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı ATV'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'dan yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte tüm detaylar...
21.11.2019 Televizyon
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü Beş sezondur ilgiyle izlenen ve farklı ülkelerde de büyük beğeni toplayan dizi, 150. bölümü ile yarın ekranlara veda edecek.
29.05.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 150. Final bölüm fragmanı yayınlandı
Diriliş Ertuğrul 150. Final bölüm fragmanı yayınlandı Diriliş Ertuğrul 150. Final bölüm fragmanı 149.son bölümün ardından hemen yayınlandı.
24.05.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 149. bölüm Fragmanı
Diriliş Ertuğrul 149. bölüm Fragmanı TRT1'in merakle takip edilen disizinden yeni fragman geldi.
16.05.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 148. bölüm fragmanı
Diriliş Ertuğrul 148. bölüm fragmanı TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 148. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
9.05.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul yeni fragman
Diriliş Ertuğrul yeni fragman Diriliş Ertuğrul dizisinin merakla beklenen 144. bölüm fragmanı yayınlandı.
12.04.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı
Diriliş Ertuğrul yeni fragmanı Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin 142. fragmanı yayınlandı.
28.03.2019 Televizyon
Mete Belovacıklı ve Vahap Munyar seçim gündemini değerlendirdi
Mete Belovacıklı ve Vahap Munyar seçim gündemini değerlendirdi Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı ve Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'le Hafta Sonu programında yerel seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
23.03.2019 Gündem
Diriliş Ertuğrul 140. bölüm fragmanı
Diriliş Ertuğrul 140. bölüm fragmanı Ertuğrul Bey, Mergen'i kaçıran Alıncak'ın elinden adamını kurtarabilecek mi?
20.03.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanları!
Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanları! Bu akşam ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Moğollar büyük bozguna uğruyor.
13.03.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölüm fragmanları
Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölüm fragmanları İşte TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 138. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.
5.03.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 136. yeni bölüm fragmanı!
Diriliş Ertuğrul 136. yeni bölüm fragmanı! İşte Diriliş Ertuğrul 136. yeni bölümünden heyecan dolu dakikalar...
14.02.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı! Ani baskın...
Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı! Ani baskın... Diriliş Ertuğrul 135. yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı.
13.02.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul hayranlarına kötü haber!
Diriliş Ertuğrul hayranlarına kötü haber! Yılbaşı sonrasında yeniden yapılacak reklam anlaşmaları nedeniyle dizilerin 3 hafta yayınlanmayacağı ve TRT dizilerinin bu kapsamda olmayacağı açıklanmıştı.
8.01.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'da büyük sürpriz! Geri dönüyor
Diriliş Ertuğrul'da büyük sürpriz! Geri dönüyor TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da sürpriz bir karakter geri geliyor. Ertuğrul Bey'in ağabeyi Gündoğdu'nun eşi Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın, bu hafta yeni bölümden itibaren Diriliş Ertuğrul'a kaldığı yerden geri dönecek.
11.12.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul yeni sezona bu akşam başlıyor! İşte fragman...
Diriliş Ertuğrul yeni sezona bu akşam başlıyor! İşte fragman... Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon bölümleri merakla bekleniyordu. Uzun bir bekleyişin ardından Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yeni oyuncuların da katıldığı Diriliş Ertuğrul'un fragmanı...
7.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Bey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertuğrul bey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.