Ersin Düzen

Ersin Düzen

Son dakika ersin düzen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ersin düzen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ersin düzen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ersin Düzen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ersin düzen gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 ersin düzen haberi bulunmuştur. Tüm ersin düzen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin perde arkasını açıkladı: Kupayı da alamayız şampiyon da olamayız
Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin perde arkasını açıkladı: Kupayı da alamayız şampiyon da olamayız Süper Lig'in 30.haftasında Başakşehir'i yine muhteşem bir geri dönüşe imza atarak Joao Pedro'nun golleriyle geçen Fenerbahçe'de gözler İstanbulspor maçına çevrilirken, ünlü yorumcu Ersin Düzen'in 'Yazı Tura' programında Ali Koç-Jorge Jesus zirvesinin perde arkasını aktarması Sarı Lacivertli camiada büyük dikkat çekti.
21.04.2023 Fenerbahçe
Camiada bomba etkisi yaratan açıklama! 'Dikkat edin Jorge Jesus adamı silkeler'
Camiada bomba etkisi yaratan açıklama! 'Dikkat edin Jorge Jesus adamı silkeler' Lizbon'da Jorge Jesus'la masaya oturan ve Portekizli teknik adama imza attırmak için artık son sözlerini söyleyen Ali Koç'un transfer çalışmalarına da devam ettiği bildirilirken, Fenerbahçe'nin 67 yaşındaki başarılı antrenörle bu konuda ortak hareket edeceği bildirildi. İşte sarı lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
11.05.2022 Fenerbahçe
Ersin Düzen ve Tümer Metin Portekiz - Türkiye maçından sonra dayanamadı! 'Kıymeti yok Kuntz'
Ersin Düzen ve Tümer Metin Portekiz - Türkiye maçından sonra dayanamadı! 'Kıymeti yok Kuntz' Dün gece Portekiz'e 3-1 yenilerek Dünya Kupası biletini elinden kaçıran Türkiye Milli Takımı'nda Alman teknik adam Stefan Kuntz'a olan öfke dinmiyor. Ünlü yorumculardan Ersin Düzen ve Tümer Metin, Kuntz'u sert bir dille eleştirirken, özellikle Düzen'in attığı tweetler büyük beğendi topladı.
25.03.2022 Futbol
Önce Ersin Düzen sonra Serhat Akın! Fenerbahçe elendi sosyal medyada tepki dinmedi
Önce Ersin Düzen sonra Serhat Akın! Fenerbahçe elendi sosyal medyada tepki dinmedi Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 10 kişilik Kayserispor'a 1-0 yenilen ve taraftarlarının büyük tepkisini çeken Fenerbahçe'de kötü gidişata Ersin Düzen, Serhat Akın gibi isimler de kayıtsız kalmadı.
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi!
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi! Spor yorumcusu Ersin Düzen ve spor spikeri Seyhan Şaşko yapılan nikah töreni ile dünya evine girdi.
18.03.2021 Futbol
Hamit Altıntop'tan istifa açıklaması
Hamit Altıntop'tan istifa açıklaması Adı sık sık istifa haberleriyle anılan Hamit Altınop konu hakkında flaş bir açıklama yaptı.
13.02.2021 Süper Lig
Hatayspor Boupendza için Galatasaray'dan 10 milyon euro istedi
Hatayspor Boupendza için Galatasaray'dan 10 milyon euro istedi Galatasaray'ın talip olduğu Boupendza için Hatayspor 10 milyon euro fiyat çekti.
1.02.2021 Galatasaray
Ersin Düzen ile Seyhan Şaşko aşk yaşıyor! Olay itiraf...
Ersin Düzen ile Seyhan Şaşko aşk yaşıyor! Olay itiraf... Senenin son günlerinde bomba bir aşk iddiası ortaya atışmıştı. Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko'nun aşk yaşadığına dair iddialarla ilgili ünlü sunucu Ersin Düzen konuştu. Düzen, “Evet doğru” diyerek ilişkiyi itiraf etti.
30.12.2020 Magazin
TRT, Ersin Düzen'in maaşını açıkladı
TRT, Ersin Düzen'in maaşını açıkladı Geçtiğimiz günlerde TRT'den aylık 400 bin TL aldığı iddia edilen Ersin Düzen'in maaşı hakkında kurumdan açıklama geldi.
23.09.2020 Futbol
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu Süper Lig'in eski yıldızları Sabri Sarıoğlu, Tolga Zengin ve Abdullah Avcı yeni sezonda yayıncı kanal BeIN Sports'un yorumcuları olacak. TRT Spor ekranlarında ise Tümer Metin ve Ali Gültiken'in yanı sıra Ayhan Akman ve Tuncay Şanlı olacak.
10.09.2020 Futbol
Emre Belözoğlu: Gökhan bana dirsek atmadı
Emre Belözoğlu: Gökhan bana dirsek atmadı Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, çok tartışılan pozisyonu TRT Spor'dan Ersin Düzen'e mesajla anlattı. Tecrübeli futbolcu, pozisyonda Gökhan Töre'yi görmediğini ve kendisine bir dirsek temasını olmadığını iletti.
28.06.2020 Fenerbahçe
Ersin Düzen'den Sergen Yalçın'la ilgili unutulmaz anı...
Ersin Düzen'den Sergen Yalçın'la ilgili unutulmaz anı... TRT Spor'da 'Stadyum' programının moderatörü ve yorumcusu Ersin Düzen, 'Ortaçizgi' canlı yayınında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgili unutulmaz anısını anlattı.
2.04.2020 Beşiktaş
Arda Turan sürprizi! Galatasaray derken...
Arda Turan sürprizi! Galatasaray derken... Süper Lig'deki Galatasaray - Başakşehir maçında Fatih Terim'in elini öperek aradaki buzları eriten Arda Turan'ın sarı-kırmızılılardan çok Beşiktaş'a daha yakın olduğu iddia edildi.
14.12.2019 Futbol
Süper Lig maç özetleri yayınlanmayacak mı?
Süper Lig maç özetleri yayınlanmayacak mı? Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu bugünkü köşesinde çokça merak edilen Süper Lig yayın özetleri ile ilgili bir yazı kaleme aldı.
29.08.2019 Süper Lig
Transfer detaylarını açıkladı! Beşiktaş...
Transfer detaylarını açıkladı! Beşiktaş... TRT Spor'da yayınlanan programda Ersin Düzen, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Emre Kılınç ile ilgili detayları açıkladı.
16.08.2019 Beşiktaş
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu 17. Türkiye Spor Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yasemin Adar, genç sporcularla buluştu
Yasemin Adar, genç sporcularla buluştu Dünya şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda madalya hedeflediğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Şampiyonların İzinde" projesi kapsamında, dünya ve Avrupa şampiyonu Yasemin Adar, Edirne'de Mimar Sinan Spor Salonu'nda genç sporcularla bir araya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yazıklar olsun!
Yazıklar olsun! TFF'nin UEFA'ya yaptığı sunumu yerinde takip eden yazarımız Ersin Düzen, EURO 2024'ün Almanya'ya verilmesini VATAN'a değerlendirdi.
27.09.2018 Futbol
"Futbolu bırakırım"
"Futbolu bırakırım" Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, yazarımız Ersin Düzen'e içini döktü:
11.09.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Ersin Düzen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ersin düzen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.