Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Uygun ailesi hakkında flaş karar
Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Uygun ailesi hakkında flaş karar Aleyna Çakır ve Esra Hankulu cinayetlerinde şüpheli olarak yargılanan Ümitcan Uygun hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakaret ve tehdit suçlarından toplamda 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırıldı.
23.09.2021 Gündem
Ümitcan Uygun'un gözaltındaki ağabeyi Erol Uygun’la ilgili flaş gelişme
Ümitcan Uygun'un gözaltındaki ağabeyi Erol Uygun’la ilgili flaş gelişme Son dakika haberi... Ankara'da Ümitcan Uygun’un Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada tutuklanmasının ardından, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tepki çeken ağabeyi Erol Uygun’la ilgili flşa bir gelişme daha yaşandı. Mahkeme ağabey Uygun’u, adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
8.08.2021 Gündem
Esra Hankulu evinde ölü bulunmuştu! Ümitcan Uygun ve ağabeyi hakkında flaş gelişme
Esra Hankulu evinde ölü bulunmuştu! Ümitcan Uygun ve ağabeyi hakkında flaş gelişme Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un ‘kasten öldürme’den tutuklanmasının ardından ağabeyi Erol Uygun da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle tutuklandı. Hankulu’nun cesedinde yapılan ilk incelemede, Ümitcan Uygun'la ilgili flaş bir detay ortaya çıktı.
7.08.2021 Gündem
Ümitcan Uygun'un ağabeyi gözaltına alındı
Ümitcan Uygun'un ağabeyi gözaltına alındı Ümitcan Uygun'un gözaltına alınması sonrası sosyal medyadan devleti kötüleyen paylaşımlar yaptığı tespit edilen ağabeyi Erol Uygun gözaltına alındı.
6.08.2021 Gündem