Zehra Güneş'e sevgilisi Eren Dişli'den evlilik teklifi!
Zehra Güneş'e sevgilisi Eren Dişli'den evlilik teklifi! Voleybolcu Zehra Güneş mesleğindeki yükselişi özel hayatında da sürdürüyor. Genç iş insanı Eren Dişli ile sevgili olan Zehra Güneş, evlilik teklifi aldı. Eren Dişli, mutlu yuva için ilk adımı attı. Milli voleybolcu bu mutlu andan paylaşımda bulunmayı ihmal etmedi.
23.10.2022 Magazin
Zehra Güneş aşka geldi! Herkes fotoğraftaki o detaya takıldı...
Zehra Güneş aşka geldi! Herkes fotoğraftaki o detaya takıldı... A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın öne çıkan isimlerinden Zehra Güneş özel hayatıyla da konuşuluyor. Hem tarzı hem açıklamaları hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Güneş son olarak sevgilisi Eren Dişli ile pozunu paylaştı. Poza "Çok yakışıyorsunuz" yorumlarının yanında gelen çok yorum konusu da voleybolcunun elleriydi. Güneş'in elleri fotoğrafta dikkatlerden kaçmadı.
15.08.2022 Magazin
Milli voleybolcu Zehra Güneş hakkında şaşırtan aşk iddiası!
Milli voleybolcu Zehra Güneş hakkında şaşırtan aşk iddiası! Vakıfbank forması giyen milli voleybolcu Zehra Güneş (22) hakkında flaş bir aşk iddiası ortaya atıldı. Zehra Güneş'in Eren Dişli ile sevgili olduğu iddiası sosyal medyada ortaya atıldı.
22.12.2021 Magazin